Music Idol 3 - тема 14

• 49 358
  • 899
  •   1
Отговори
# 750
  • Ланкър, планините Овнерог
Ох, горката Антония .. Какво ли е да си Мис в страна, където хората не само, че не те харесват, ами и ти се подиграват  ooooh!

Не знам в коя страна биха я харесали за Мис............ censored  spam2 .............. smile3505

# 751
В момента Магдалена е в шоуто на Слави!

# 752
  • Пловдив
Много е притенсена и развълнувана, милата ...

# 753
Хаха, Венко  Joy

# 754
венко сцепи Party ми така де к'во да и ........ д-то като Мария,Фънки и Дони,каза си това което мисли човека...евала Hug Peace

# 755
  • София
Маги наистина пее страхотно, но нашият фаворит си остава Боян  Hug  
Аз си мисля, че макар и не във Вирджиния Рекърдс (а може би по-добре) - кариерата на Боян тепърва започва  Hug

И аз си мисля, че Боян има бъдеще, също както и Преслава - надявам се пак да ги слушам.
Колкото до Маги дано се развие и дано успее да стане истински добра певица - късмет   bouquet и за нея.
Peace

Мисля си, че и Русина ще направи нещо. Ваня Щерева ще и на прави песен, така както направи на Аксиния.

И аз се надявам,ч е Русина ще продължи да пее - интересна е, сдържана и винаги елегантна, с интересен глас, но не ставаше за Айдъл. Неуверена е в себе си и това и изигра лоша шега.
Колкото до Аксиния  Sick Sick Sick Надявам се никога да не се налага да ги сравнявам двете. Това девойче пее рок, но изглежда като типична чалга певачка - не ми е симпатична! (мое мнение)  Hug

Маги леко неадекватна ми се струва   Laughing - и тя е доста премерена в поведението си, което никак не е лошо. Дано има късмет да се развие  Hug

# 756
Какво е казал Венко, че изпуснах  Praynig

# 757
Какво е казал Венко, че изпуснах  Praynig

Слави го пита дали харесва Магдалена като жена на външен вид...и той каза " Ми не...не е моят тип"  Mr. Green ( тя беше там)

# 758
Ами, да, то не че е лошо момиче, просто не е и бюти айдъл, както се опитват да я изкарат Simple Smile Просто си е нормално, симпатично момиче като много други, ама с тоя един тон гримове и прически, то ...

# 759
  • Пловдив
Маги наистина пее страхотно, но нашият фаворит си остава Боян  Hug  
Аз си мисля, че макар и не във Вирджиния Рекърдс (а може би по-добре) - кариерата на Боян тепърва започва  Hug

И аз си мисля, че Боян има бъдеще, също както и Преслава - надявам се пак да ги слушам.
Колкото до Маги дано се развие и дано успее да стане истински добра певица - късмет   bouquet и за нея.
Peace

Мисля си, че и Русина ще направи нещо. Ваня Щерева ще и на прави песен, така както направи на Аксиния.

И аз се надявам,ч е Русина ще продължи да пее - интересна е, сдържана и винаги елегантна, с интересен глас, но не ставаше за Айдъл. Неуверена е в себе си и това и изигра лоша шега.
Колкото до Аксиния  Sick Sick Sick Надявам се никога да не се налага да ги сравнявам двете. Това девойче пее рок, но изглежда като типична чалга певачка - не ми е симпатична! (мое мнение)  Hug

Маги леко неадекватна ми се струва   Laughing - и тя е доста премерена в поведението си, което никак не е лошо. Дано има късмет да се развие  Hug
Относно Аксиния - Един от първите и клипове обещаваше нещо - http://vbox7.com/play:dae2c7b9 , но после не издържа и сложи силикон, разсъблече се на всички възможни места и с това се сложи край на очакванията за нещо качествено. Последните неща, които съм чувала са ужасни.
Иначе и тя има леко шептящ тембър, интересен чар и сексапил.

# 760
Ееее, страшно разочарование. Боян се представи страхотно, не само тази вечер, а през цялото време. Заслужаваше да спечели.
А таз какво, първо я изгониха, после я върнаха, а сега и спечели. #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Аман от нагласистики. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

то така беше и с Хлебарова от Танцувай с мен - уж отпадна, после по някаква неведома причина я върнаха и накрая взе, че спечели  ooooh!
а по отношение на Магдалена - Преслава имаше 100 пъти по-добри гласови възможности... пееше с лекота.. Магдалена като пее и ми става едно напрегнато такова.. иначе е симпатична, но какво от това
Русина определено не е за МИ, защото форматът е по-лигав, а тя си има класа

# 761
УРААААААААААААААААААА

# 762
  • Стара Загора
Ужас,изобщо не исках да спечели Маги  Crossing Arms,Боян пее много по-добре,поне за мен де  Peace

# 763
  • Пловдив
Не знам дали на някого му направи снощи впечатление, но песента е писана за жена. Точно секунди преди да свърши предаването почна втори кулет където имаше думичка в женски род "чакала".... а сеега хиодете ме убедете, че работата не е нагласена

# 764
Eeee, миналата година имаше награда и за втория. Да му бяха подарили на Боянчо една песен. Тази година много скръндзави...

и по добре че няма песен за награда.То при тези "велики" Български песни през последните години Joy Joy Joy
Как една свястна песен не направи някой .Обаче награди могат да си раздават.Боян по добре да си спретне някоя банда в Македония,че тук кой знае каква чалгия може да му спретнат

Общи условия

Активация на акаунт