Music Idol 3 - тема 14

• 49 339
  • 899
  •   1
Отговори
# 765
  • Ланкър, планините Овнерог
Не знам дали на някого му направи снощи впечатление, но песента е писана за жена. Точно секунди преди да свърши предаването почна втори кулет където имаше думичка в женски род "чакала".... а сеега хиодете ме убедете, че работата не е нагласена

За коя песен пишеш? За финалната на Маги ли? Какъв е проблема, всеки си пее, каквото иска за финал, не е една и съща песен за всички.

# 766
  • Варна
Нали бяха казали, че финалната песен е написана специално за финалиста. Не са си я избирали. Който и да беше финалист е трябвало да пее тази песен.

# 767
Не знам дали на някого му направи снощи впечатление, но песента е писана за жена. Точно секунди преди да свърши предаването почна втори кулет където имаше думичка в женски род "чакала".... а сеега хиодете ме убедете, че работата не е нагласена

За коя песен пишеш? За финалната на Маги ли? Какъв е проблема, всеки си пее, каквото иска за финал, не е една и съща песен за всички.

напротив. изрично бе подчертано, че тази година пилотната песен за победителя е подготвена вече и на финала спечелилият ще я представи. и четиримата финалисти я подготвяли преди финалния концерт.

# 768

Не,песента,която Маги изпя след като разбра,че  е победител.За тази песен журито каза,че е първия сингъл на победителя.И четиримата я тренирали,защото не се знае кой ще спечели.Песента  е предварително написана и вчера беше дебюта.
_Пепи_ това не го забелязах вчера.Значи наистина всичко е било нагласено.Представяте ли си на Боян първия му сингъл да е целия в женски род hahaha JoyИздадоха се!
P.S.Ама вие много бързи бе^^ Grinning

# 769
  • Варна
И за мен беше нагласено. Яд ме е, че спечели Магдалена. Преслава и Боян имат много по-универсални гласове и снощи пяха много по-добре. Маги си викаше както винаги. Тя просто не умее да се спре.

# 770
  • Пловдив
Eeee, миналата година имаше награда и за втория. Да му бяха подарили на Боянчо една песен. Тази година много скръндзави...

и по добре че няма песен за награда.То при тези "велики" Български песни през последните години Joy Joy Joy
Как една свястна песен не направи някой .Обаче награди могат да си раздават.Боян по добре да си спретне някоя банда в Македония,че тук кой знае каква чалгия може да му спретнат

Напълно съм съгласна.

# 771
О,а видяхте ли Хай Клуб с Александър на корицата?Отдолу пише с големи букви:"Глория си пожела Александър" #CrazyСлава богу момчето уточнява в интервюто,че мрази чалгата и че ако има дует,то няма да е поредната чалгия.Дано удържи на думата си Praynig

# 772
момичето ще дойде отнякъде наше с гръб вероятно. някой да помни магдалена да е участвала в класификациите за евровизия миналата година? http://eurovision.bnt.bg/view/37#video
а някой има ли обяснение за разликите в профила й. http://musicidol.btv.bg/bg/profiles/view/3.
имам предвид разликите в годините напр.

# 773
  • София
момичето ще дойде отнякъде наше с гръб вероятно. някой да помни магдалена да е участвала в класификациите за евровизия миналата година? http://eurovision.bnt.bg/view/37#video
а някой има ли обяснение за разликите в профила й. http://musicidol.btv.bg/bg/profiles/view/3.
имам предвид разликите в годините напр.

Ха, каква е тази разлика в годините ?Това е първото, което забелязах. Shocked

# 774
Аз не виждам какво толкова има да се дъвче първия сингъл на айдъла.

Какво пречи Боян да я е подготвял  в мъжки род. Промяната на една гласна или нещо друго не променя смисъла и не е толкова трудно да се фасонира при нужда.

Според мен песента по смисъл е една, с малката разлика, че Боян е мъж, и с голямата разлика, че всеки щеше да я изпее различно.

Беше ми все тая, кой ще е тоя сезон не го гледах редовно. Но си мислех, че няма да пуснат македонеца. А и като гледах снощи кадрите от Македония, там не се вихреше дива фиеста в очакване на победител. Малко им беше се тая какво става в България. Толкова ли не можаха да съберат една тълпа да направят калабалък за пред телевизията поне.  

Тая невероятна любов между Македония и България някой много я сънува, ама... на сън само става.

# 775
Еее, представяте ли си така да се "издадат". Ако беше спечелил Боян, може би просто щеше да е малко променена на тези места и да е в м.р. Тогава пък щеше да има конспирация, че пее в м.р. Не разбирате ли, че вота винаги може да е манипулиран и ще има недоволни.
Аз вчера настръхнах докато Маги пееше песента на Beyonce, много ми е въздействаща. Просто е въпрос на усещане.
А в Шоуто на Слави вчера ми се стори, че казват, друго-явно ми се е сторило...Не я помня от Евровизия, но защото не съм го гледала, иначе нямаше как да не се сетя  Wink

# 776
горната граница във възрастта на мюзик айдъл 25 ли беше?

# 777
28г. е горната граница, но в сайта пише друго, това би било странното.

# 778
  • Пловдив
горната граница във възрастта на мюзик айдъл 25 ли беше?
Вчера в Шоуто на Слави, Маги каза че е на 21год.
Предполагам, че това е истината Simple Smile

# 779
Е, значи ми се е сторило, извинете за подвеждането.

Общи условия

Активация на акаунт