Music Idol 3 - тема 14

• 49 322
  • 899
  •   1
Отговори
# 780
Да и сега при Бареков каза, че е на 21

# 781
горната граница във възрастта на мюзик айдъл 25 ли беше?
Вчера в Шоуто на Слави, Маги каза че е на 21год.
Предполагам, че това е истината Simple Smile
гледах вчера шоуто на слави. той подчерта няколко пъти, че е на 21. но отново ви пускам линк към това, на което без да искам се натъкнах. http://eurovision.bnt.bg/view/37#video. тук пише, че е на 29, а това е официален сайт, не жълта хроника

# 782
  • Ланкър, планините Овнерог
Добре, песента е една за финалистите. Нямаше ли да е малко странно Маги да я пее в мъжки род или Боян в женски? Много ясно, че е адаптирана към пола на изпълнителя. Това пък точно въобще не може да ме накара да мисля, че е нагласено.

Какво толкова се вълнувате кой спечелил и кой не? И без това в БГ няма развитие за който и да било.

# 783
  • София
Искам да ви споделя един линк на едно българско момиче, което е спечелило Японския МИ.
http://www.youtube.com/watch?v=oUq4efZojD4
В контекста на тази песен ще кажа само, че тя не е учила оперно пеене!
На фона на това изпълнение, нашият финал на Мюзик Айдъл ми се струва като кръчмарска вечеринка (това е моето мнение, не ангажирам никого с него, не ме нападайте!) !

# 784
Искам да ви споделя един линк на едно българско момиче, което е спечелило Японския МИ.
http://www.youtube.com/watch?v=oUq4efZojD4
В контекста на тази песен ще кажа само, че тя не е учила оперно пеене!
На фона на това изпълнение, нашият финал на Мюзик Айдъл ми се струва като кръчмарска вечеринка (това е моето мнение, не ангажирам никого с него, не ме нападайте!) !

благодаря, Kally May. това беше наистина нещо приятно.
колкото до нашето издание и неговия победител, вече изобщо не бих се изненадала, ако излезе, че магдалена е нечие протеже, роднина, любовница или нещо такова. и изобщо вече не вярвам, че е на 21 г. или пък за евровизия миналата година е лъгала. така или иначе има разлика, което вече показва някаква нечестност. каквато и да е причината

# 785
Аз не го гледам, но вчера превключих канала и се потресох.Тая не стига, че не може да пее, а кряска, ами и физономията и е като за филми на ужасите.

А на кого беше любовница, щото чух познати да я обсъждат, че ще спечели, защото някой и стоял зад гърба, но пак не разбрах на кого?

# 786
 кака Сиййка, в Уикенд  Mr. Green пишеше, че Етиен Леви хлътнал по нея.

sofia68, сигурна съм, че грешката е в сайта на Евровизия. Не е на 29 години.

# 787
Не, не става въпрос, че някой е хлътнал по нея, а че има връзка с някой от тях и то дълга.

# 788
а пък в блитц пишеше, че дони се е захласнал по нея. но тия ги отминаваме - жълти клюки, по-вероятно неверни. те и миналата година писаха, че дони се бил разделил с нети заради ана.

# 789
Аз пък си чакам виртуалните целувки, че познах победителя!  kiss   Kissing Heart kiss

Всъщност предвиждах цялата логична поредност на вечерта. За протокола, нямам никаква предварителна информация и дори откакто отпадна племенника ми, почти не гледах формата. Просто Магдалена има най-различен и добър глас.
Всъщност на последните няколко концерта харесвах много Преслава и ми направи много добро впечатление с думите, които беше подготвила за награждаването. Ако Боян не беше македонец, със сигурност щяха двете да са на финал.
Маги явно не можеше да контролира емоциите си и изглеждаше странно. После в Шоуто на Слави вместо да попее с якия бенд, да разкаже за себе си, къде учи и какво, каза че пее в пиано-бар и толкова.

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 10:24 от VAVA

# 790
  • Добрич
Честито на победителката!!!
Желая й най- искрено успехи!

Маги не ми беше фаворитка, но не смятам, че заслужава с нещо да бъде оплювана. Peace

Русина ми харесва много, смятам, че ще има бъдеще, и ще чуем в най- скоро време за нея пак. Аз бих я слушала с удоволстие!
Друг, който бих слушала, разбира се, е моят любимец Димитър Атанасов! Heart Eyes И Боян!

И май никого другиго, но желая на всички успехи!!!  bouquet

# 791
Аз пък си чакам виртуалните целувки, че познах победителя!  kiss  remybussi Kissing Heart kiss

Всъщност предвиждах цялата логична поредност на вечерта. За протокола, нямам никаква предварителна информация. Просто Магдалена има най-различен и добър глас.
Всъщност на последните няколко концерта харесвах много Преслава и ми направи много добро впечатление с думите, които беше подготвила за награждаването. Ако Боян не беше македонец, със сигурност щяха двете да са на финал.
Маги явно не можеше да контролира емоциите си и изглеждаше странно. После в Шоуто на Слави вместо да попее с якия бенд, да разкаже за себе си, къде учи и какво, каза че пее в пиано-бар и толкова.

чаках някой да ме подкани. изпълнявам баса си:  kiss newsm51

# 792
  • Пловдив
Изключително доволна съм от резултата. Най-накрая да победи някой, който харесвам!

# 793
И аз съм доволна.Моите фаворити бяха Маги и Преслава Peace

# 794
VAVA, кой е племеникът ти, който е отпаднал? Аз имах двама фаворити от мъжете и двамата отпаднаха, за това питам.

Не съм много наясно с регламента, който е отпаднал на големите концерти, няма право да се явява догодина така ли? Чудех се защото съм фенка на Ели, дали ще я гледаме и догодина.

В къщи също си говорихме, че няма начин Маги да не е с гръб. Просто немога да си представя, някой който толкова неможе да пее, пее фалшиво, без чувство, хайлашки и т.н да отнесе толкова комплименти от професионалното жури. Всеки път като се изказваха имах чувството, че преди това са слушали песента с тапи в ушите или че никога не са се занимавали с музика, толкова да нямаше нищо общо с изпълнението

Общи условия

Активация на акаунт