КЛУБ "РОДИТЕЛИ-ЧАСТНО ОБРАЗОВАНИЕ" 15 - изпитите

• 70 966
  • 644
  •   1
Отговори
# 210
Искам и във Варна да има толкова частни училища.  Shocked Как да има сериозно отношение към частното образование като е само едно частното училище до 7 клас. Едва тази година направиха Монтесори и още нищо не може да се каже за там. А къде са 20- 30 училища.

# 211
Здравейте,
Ние вече се записахме /за предучилищна/ - разговорите тук ми бяха много полезни и искам да ви благодаря. Не знам дали направих най-добрия избор, но това е въпрос, чиито отговор ще дам септември, дори по-късно.

# 212
Здравейте,
Ние вече се записахме /за предучилищна/ - разговорите тук ми бяха много полезни и искам да ви благодаря. Не знам дали направих най-добрия избор, но това е въпрос, чиито отговор ще дам септември, дори по-късно.

Inox, желая ви успех от все сърце!  Hug

Честита Баба Марта на всички!

# 213
  • София
Здравейте,

тайна ли е на кое училище се спряхте?

# 214
Няма тайна, разбира се - пропуснала съм да го спомена  Laughing Записахме се в Св. София. Преди това трябваше да оставим малкия за един ден /всъщност в интервала от 9-14 часа/ в училището, за "преценка за ученическа готовност" /става въпрос за предучилищна група/. Основно надделя фактът, че той беше много доволен и на следващия ден искаше да ходи на училище, вместо в детската градина.... Иначе - не е много удобно за нас, защото живеем доста далече от училището, но казаха, че в цената се включва и транспорта, а и синът ми твърди, че за него нямало проблем да пътува Laughing Ще видим....

# 215
...но казаха, че в цената се включва и транспорта...
Каква е тази година? Може и на ЛС  Wink

# 216
Честито!
Аз си мислех, че сте в Св. Климент Охридски.

# 217
1, аз наистина се бях спряла на Св.Климент Охридски. Единственото ми колебание беше с оглед на малките групи, които организират там. Информация, която се потвърди от форума и която ми потвърдиха и други хора. От друга страна това училище стои като вариант, защото мисля, че записването там няма да е проблем и в по-късен момент. Разбира се, няма да ви занимавам с личната ми несигурност, а и нещата станаха доста бързо със Св.София - в рамките на няколко дни...

# 218
Мисля, че трябва да си спокойна. Simple Smile А щом толкова бързо сте приети в това у-ще, значи детето се е представило невероятно. Поздравления!  bouquet

Честит 3-ти март!

# 219
1, Благодаря!

С малко закъснение - Честит 3-ти март на всички!

# 220
Регистрирах малкия за изпита в Златарски след 7 клас. Всичко, което чух ми звучи добре, но ми се стори доста мизерно. Това някаква практика ли е за частните училища?!
От тази година освен IB диплома, предлагат и английската A Level -звучи повече от страхотно, но как е в действителност?

Споделете моля ви мнения за Златарски, ако имате прести впечатления. Praynig

# 221
Има цяла тема за въпросното училище ,  прегледай я и прецени. Аз съм споделяла за проблема на моята кръщелница и съм щастлива, че се оттърва от това училище. Мисля , че и директорката ще има обица на ухото и дано е променила методите си, но се съмнявам.

# 222
Daniella , успя ли да посетиш и останалите от предварително набелязаните ЧУ  Blush

# 223
Здравейте Simple Smile понеже видях, че сте писали за английските университети реших да се включа Simple Smile Първо искам да направя едно малко уточнение Simple Smile Университетът "Warwick" - се произнася Уорик Simple Smile Simple Smile Simple Smile Малко ми е лично, защото уча тук Simple Smile Simple Smile.
Нормално е англичаnite да изберат ученето в кризата, защото освен студентските кредити за такси, те имат право на кредити за квартира, и ежедневни разходи. Връщат ги след като завършат. Отделно, в зависимост от дохода на семейството получава социална помощ, а също и много често самите университети имат специални парични помощи. Много българи има в Англия, защото сега има и студентски кредити за българи, но пак не е лесно, ако родителите не помагат. Работа се намира много трудно, наистина много трудно.
Не знам кои университети как са приемали, но за моя мога да гарантирам, че искат над 5.50 за всички специалности, а за бизнес спциалностите - 5.75 и нагоре Simple SmileТойфела зависи от специалността.Освен това, освен общия успех от дипломата искат и оценки по даден предмет, например на мен освен успех над 5.50 искаха 6 по математика, биология, физика и химия Simple Smile

# 224
Здравейте Simple Smile понеже видях, че сте писали за английските университети реших да се включа Simple Smile Първо искам да направя едно малко уточнение Simple Smile Университетът "Warwick" - се произнася Уорик Simple Smile Simple Smile Simple Smile Малко ми е лично, защото уча тук Simple Smile Simple Smile.
Нормално е англичаnite да изберат ученето в кризата, защото освен студентските кредити за такси, те имат право на кредити за квартира, и ежедневни разходи. Връщат ги след като завършат. Отделно, в зависимост от дохода на семейството получава социална помощ, а също и много често самите университети имат специални парични помощи. Много българи има в Англия, защото сега има и студентски кредити за българи, но пак не е лесно, ако родителите не помагат. Работа се намира много трудно, наистина много трудно.
Не знам кои университети как са приемали, но за моя мога да гарантирам, че искат над 5.50 за всички специалности, а за бизнес спциалностите - 5.75 и нагоре Simple SmileТойфела зависи от специалността.Освен това, освен общия успех от дипломата искат и оценки по даден предмет, например на мен освен успех над 5.50 искаха 6 по математика, биология, физика и химия Simple Smile

Супер, че се включи!   bouquet

Разкажи ми повече, ако можеш и за кандидатстването, и за обучението, и за Уорик. Как се спря на този у-т?

Общи условия

Активация на акаунт