КЛУБ "РОДИТЕЛИ-ЧАСТНО ОБРАЗОВАНИЕ" 15 - изпитите

• 71 027
  • 644
  •   1
Отговори
# 135
Дъщеря ми е в предучилищна в "Св.Георги". Само че са в отделна сграда.

# 136
И аз разбрах, че детската градина, съответно и подготвителната група са в Драгалевци, а у-щето е до Американското посолство.При това положение ще пътуват в различни посоки.Но това едва ли ще е проблем!
tonina6, би ли ми писала (ако искаш на лични) за по-детайлните впечатления!
Вдъхват ли ти доверие и бихте ли продължили с 1ви клас?
Записване за предучилищната до кога най-късно трябва да стане?
Благодаря ти много!  Wink

# 137
Доста ти е близо ЧУ "Св. Климент Охридски". Имат страхотни резултати по мат. съст. и мисля, че си е много добро ЧУ. Но никога не съм ходила. Информацията ми е от майки, които са разказвали в това "клубче".

# 138
 Wink Благодаря! Веднага направих запитване!!!
В сайта им обаче има 2 адреса!
 newsm78

# 139
Wink Благодаря! Веднага направих запитване!!!
В сайта им обаче има 2 адреса!
 newsm78

Верно, че имаше информация, че се местят, но пак беше някъде в района. Дано да се включат майки от това у-ще, защото аз лично не съм ходила. Знам само, че обучението е на много добро ниво.

И другите ЧУ, които си написала в първия си пост, също са готини. Всичките май имат бусчета.

# 140
Здравей Илея, ние живеем в кв. Изток в София, и дъщеря ми учеше миналата година в Българско школо. По различни съображения я преместихме в "Света София". Малко е далеч от квартала ни, и детето пътува около 40 мин във всяка посока, но освен този факт, съм много доволна от новият ни  избор на училище. Също така, от квартала и околностите има доста деца от това училище, така че един цял бус (почти) ги извозва. Ще се радвам да споделя повече впечатления на лични, ако имаш нужда. Успех в избора!

# 141
Благодаря *,
писах ти на лични!

# 142
Копирам от темата за "Математическите състезания" линка със задачи и отговори от днешното мат. съст. "Иван Салабашев":

http://www.pmg.dobrich.net/salabashev2010/

# 143
Илея, тук във форума има голяма тема за "Св. Георги" и за "Св. София" от един баща. Повечето "констатации" са ужасно предубедени, има и доста измишльотини, но може да ти е интересна като цяло темата, защото имаше и други готини включвания.
Ще ми е интересно после да споделиш какво си проучила за ЧУ.  Hug

# 144
Благодаря, Laugh!
Темата я прочетох!
След ден-два ще проведа разговор с майка на първокласник в Свети Георги и ще споделя впечатленията й!
А след като направим среща с Директора, допълнително ще се включа!
 Peace

# 145
Моля ви за впечатления от ЧУ "Свети Наум", проучвам го защото е много близо /на пешеходно разстояние/ от жилище,което притежаваме  в квартала. Все още не живеем там и се чудим дали да не се преместим заради по-чистия въздух и заради близостта на това училище до нас. Прочетох отчайващи отзиви - много крайни и отрицателни. Става въпрос за първоклосник, ще съм много благодарна, ако някой има преки впечатления. За мен най-важно е преподавателите да са с добро, професионално и човечно отношение към децата, да се раздават и да обичат работата си. Наясно съм,че мненията  могат да бъдат от крайно положителни, до крайно отрицателни - голямата ми дъщеря завършва гимназия "Васил Златарски" , та знам как за едни е отлична гимназия, за други не. Благодаря ви, ако прецените пишете и на лични  bouquet

# 146
Ами аз почти нищо не съм чувала за това ЧУ, само имам бегла представа къде се намира. Ако бях на твое място, май не бих рискувала да си запиша детето там - Златарски си е Златарски, с всички минуси и плюсове. А за това ЧУ, за което говориш - почти нищо!

# 147
Здравейте
Гласувах с Да защото подбора е задължителен по ниво на интелект вероятно Thinking, но за 6-7 годишните теста би било да е по-щадящ и най-вече фактора семейство/разговор с родителите имам предвид/ е критерий може би. По родителя можеш да прецениш и някои неща за детето Simple Smile, но аз съм новобранец в темата и то притеснен новобранец. Това което ми се иска за децата ми май го няма все още Wink.
Но записвам се към вас и тая надежда за полезен консулт  Peace

# 148
Някой знае ли нещо за това ново ЧУ?
http://www.euroliceum.eu/
Какви са?

# 149
  • Там, където ме обичат
Някой знае ли нещо за това ново ЧУ?
http://www.euroliceum.eu/
Какви са?
Не бях чувала, но разгледах сайта им. Аууу каква висока такса за обучение в начален курс Shocked А доскоро си мислех че в АК таксите са космически, имало и по-скъпи места.

Общи условия

Активация на акаунт