КЛУБ "РОДИТЕЛИ-ЧАСТНО ОБРАЗОВАНИЕ" 15 - изпитите

• 71 022
  • 644
  •   1
Отговори
# 150
Някой знае ли нещо за това ново ЧУ?
http://www.euroliceum.eu/
Какви са?
Не бях чувала, но разгледах сайта им. Аууу каква висока такса за обучение в начален курс Shocked А доскоро си мислех че в АК таксите са космически, имало и по-скъпи места.

Aми то и аз вчера го видях. И то случайно. Имаше новина на сайта, че днес е официалното откриване. Има доста информация на сайта, но не и основното - кои са тези хора, с какви лицензи, какъв опит.  newsm78 Все пак искат да се мерят с големите чужди образователни у-ща в БГ - АК, Френски лицей и ААУ. Може да са прекрасна алтернатива, ама не става ясно какви са.

# 151
  • на път
Здравейте загрижени за бъдещето на децата си мами  Hug

Дойде и моето време да се превърна от читател в писател по темата. На моето 5 годишно момче му предстои да е в предучилищен клас наесен.

От 3 години се оглеждам за добро немско училище в София. От вашите постове съм доста объркана и се нуждая от помощ. Наличните малко държавни училища и повечко на брой частни такива са доста коментирани, но не можах да се спра на нито едно категорично ….

Имаше някъде инфо за всички частни училища в София, рових, рових ама не го намерих  ooooh!

# 152
Бях ви изоставила, но се връщам да чета  smile3529

.... Има доста информация на сайта, но не и основното - кои са тези хора, с какви лицензи, какъв опит.  newsm78 ...
Не отказват и нови попълнения  Thinking
Европейски Лицей има необходимия преподователски екип за момента, но тъй като е непрекъснато развиващо се и усъвършенстващо се училище, винаги бихме разгледали с интерес предоставено личностно предложение.
Незнам в другите училища как е, но тук има "входяща такса" 250 €   newsm78
ВХОДЯЩАТА ТАКСА се плаща еднократно, при първоначално записване на детето! Не се възстановява! Смисълът й е запазване на място.

# 153
Бях ви изоставила, но се връщам да чета  smile3529

То и ние поизоставихме темата/клубчето.  Wink

Ама много интересно около този Евр. лицей. Дано ни се изясни в скоро време картинката.

Незнам в другите училища как е, но тук има "входяща такса" 250 €   newsm78
ВХОДЯЩАТА ТАКСА се плаща еднократно, при първоначално записване на детето! Не се възстановява! Смисълът й е запазване на място.

Май във Френският лицей също има, но мисля, че се връщаше - има по-спецове от мен. Simple Smile
Мен най-много ме вълнува дали са с лицензи за двете образователни системи - бълг. и англ. Това си е супер важно за
училище. Иначе, като гледам картинките, добре изглежда.

От 3 години се оглеждам за добро немско училище в София. От вашите постове съм доста объркана и се нуждая от помощ. Наличните малко държавни училища и повечко на брой частни такива са доста коментирани, но не можах да се спра на нито едно категорично ….

Далеч ми е тематиката за Немските ЧУ, но мисля, че и трите по-известни немски ЧУ - Ерих Кестнер, Увекинд и Веда, са доста хубави училища.

# 154
  • на път
По въпроса с входящата такса в  училището към немското посолство също има такава, еднократна, при записване на детето - 500 €. Там доколкото знам е свървана с материалната база - след определен клас вяко дете е с лаптоп ....

# 155
Здравейте!
Търся частно училище за детето си. Може ли някой да ме ориентира кои училища са по-модерно оборудвани по отношение на специализираните си лаборатории по природо-научните дисциплини/ химия, физика, биология/?

# 156
  • Там, където ме обичат
Здравейте!
Търся частно училище за детето си. Може ли някой да ме ориентира кои училища са по-модерно оборудвани по отношение на специализираните си лаборатории по природо-научните дисциплини/ химия, физика, биология/?

Въпросът ти ми е малко неясен newsm78 Ако правилно те разбирам търсиш частна НПМГ, за да са по-модерно оборувани лабораториите от държавните у-ща. А езикът няма ли значение?

# 157
Със сигурност много хубави лаборатори има в АК и в Англо-американското у-ще. 

# 158
Здравейте!

Въпросът ти ми е малко неясен newsm78 Ако правилно те разбирам търсиш частна НПМГ, за да са по-модерно оборувани лабораториите от държавните у-ща. А езикът няма ли значение?
Езиците имат значение! Но те се учат и на други места и по различни начини, а едно общообразователно училище особено частно е редно да има по-добри условия за преподаване и възможности за научаване по базисни предмети без да е НПМГ. Повечето нямат дори вехтата база на кварталната гимназия.

# 159
Здравейте!

Езиците имат значение! Но те се учат и на други места и по различни начини, а едно общообразователно училище особено частно е редно да има по-добри условия за преподаване и възможности за научаване по базисни предмети без да е НПМГ. Повечето нямат дори вехтата база на кварталната гимназия.

Нещо неквартално
http://www.karieri.bg/karieri/biznes_s_kauza/546453_urok_po_ekologiia/

Препоръчах ти и АК.

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 08:51 от Laugh

# 160
Ами аз почти нищо не съм чувала за това ЧУ, само имам бегла представа къде се намира. Ако бях на твое място, май не бих рискувала да си запиша детето там - Златарски си е Златарски, с всички минуси и плюсове. А за това ЧУ, за което говориш - почти нищо!

Здравейте,

Аз съм новак в форума но ме интересува темата. Защо Златарски смятате че е добро училище? Имате ли близки наблюдения които можете да споделите?Аз лично съм чувала съм доста противоречиви неща за училището.

# 161
  • на път

Ух, че е хуууубаво да му се не знае ....

# 162
Имаше някъде инфо за всички частни училища в София, рових, рових ама не го намерих  ooooh!
Имаш предвид тази тема?

# 163
  • на път
Имаш предвид тази тема?

Да  Hug

# 164
Ами аз почти нищо не съм чувала за това ЧУ, само имам бегла представа къде се намира. Ако бях на твое място, май не бих рискувала да си запиша детето там - Златарски си е Златарски, с всички минуси и плюсове. А за това ЧУ, за което говориш - почти нищо!

Здравейте,

Аз съм новак в форума но ме интересува темата. Защо Златарски смятате че е добро училище? Имате ли близки наблюдения които можете да споделите?Аз лично съм чувала съм доста противоречиви неща за училището.

Извинявайте, че съм ви подвела.  Нямам лични впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт