Велико Търново и региона

• 36 674
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
  • някъде там
само да ви споделя моите впечатления от новия магазин за детски обувки "Барт" на Полтава ........... еми голяма цигания бе как може такива сандалки да създават тези хора, за малко дете няма хубави стабилни сандалки, не че съм с големи изисквания исках сандал с цяла петичка и отпред да е с лепенка/и е няма такъв .......  ooooh!

# 181
  • Велико Търново
Рени,обаче можеше да налажиш новия спортен магазин точно срещу БАРТ CrazyАдидас,Пума,Найк каквото ти душа сака,ама за нас-има сандали и за деца де Blush
Пазарувам  седмица от там,а вече имам 10% отстъпка Mr. Green

# 182
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Момичета стискайте ми палци утре отивам на д-р за бъбреците дано мине всичко гладко и безпроблемно да се върна .И да си продължа да се грижа за децата си.
  от все сърце ти желая да няма усложнения положението

# 183
  • някъде там
Рени,обаче можеше да налажиш новия спортен магазин точно срещу БАРТ CrazyАдидас,Пума,Найк каквото ти душа сака,ама за нас-има сандали и за деца де Blush
Пазарувам  седмица от там,а вече имам 10% отстъпка Mr. Green

къде съм гледала, че не го видях ....... Wink

# 184
Сисе-къде е този магазин?Да не е в новия блок срещу Барт?
Рени-аз купих на Косе точно такива сандалки Адидас.ама ето-няма български такива,то не,че има голяма разлика в цените.Аз сега търся сандалки за яслата,ама като са ми грозни повечето Confused

# 185
  • Велико Търново
Сисе-къде е този магазин?Да не е в новия блок срещу Барт?

Ками,точно там е Peace
Нашите маратонки там бяха 95лв. Mr. Green

# 186
Хайде да ви почерпя с едно разхлаждащо кафенце за позитивен старт на деня  Grinning:

Къде се намират тези магазини, които обсъждате? Сиска, какви маратонки си купила? Тук много голяма надценката бе  Thinking И аз се оглеждам за още едни сандалки за Тарик и сигурно някакви спортни пак ще му взема.
Пепи, ти пусна ли поръчката за my toys? Сетих се ,че от там мога да поръчам сандалки.
Ками ,прегледай ако искаш този сайт има хубави обувки и дори с доставката излизат по-евтино от търновските магазини. М/у другото да те питам предлагате ли и вие оферти last minute за Турция? Харесаха ми офертите на посока.ком - бих ли могла чрез вас да си взема пакет от тях?
Момичета, тия дни от различни места чувам, че общината била пред фалит и за да закрепят положението щели да повишат таксите за ясли, градини и социален патронаж. Някой има ли повече информация по този въпрос?

# 187
Иман и аз чувам такива нщица, но за сега май нищо конкртено няма.....Те данъците кой както може ги събра, но най-много парички събират от нас за ясли и градини....Да не говорим, че всички сме дали 45лева безлихвен заем, нали така бяха решили общинарите....И искаш не искаш даваш, че иначе кой ще ги гледа децата....

# 188
denitcheto, ами то най-лесно от такива като нас да си съберат нужното  Rolling Eyes. ..
Усмивчица, дано всичко е наред  Praynig Много е лошо да страдаш от бъбреци  Sad

# 189
Мерси Сисе...да явно са си сложили голяма надценка,но жалко,че няма детски модели.Сега в Редута са пуснали пак такива модели като нашите,но други цветове и пак са на същата цена,но май са само големи номера.
Вие как сте с бебка?Божа помага ли ти?

Иначе нашите сандалки са от Адидаса,там поне винаги има детски модели.А от Редута не смея да поръчвам обувки без да ги е мерил.

Иман-напиши ми мейла на лични да ти ги пратя,имаме такива оферти.Вие как сте?Не съм те засичала скоро,Тарик тръгна ли на ясла?

Ние сутринта в 8.30 бяхме в парка,поиграхме с Косето преди работа и ги оставих с баба там,че утре пак го пращам на ясла.[Косето се опита да вземе маркуча и да полива,огази де що трева имаше.Наде-изпреварих те тази сутрин за парка Mr. Green
Забравих да ви кажа Наде и Симонка-много са ви сладки дечицата и каквито сте приятелки двете и децата ви ще са другарчета сигурно Grinning

Аз другата седмица ще отразя един бърз Тасос с майка ми,пък  на море ще ходим в БГ семейно с мъжо и детето август.

# 190
вчера следобед,в марино поле ми се стори,че бяхме със Симона-една височка мама с жълта рокля Embarassedако си ти,Мони,кажи,че се чудех как да те попитам Mr. Green
аз бях с мъжът ми и едно момиченце с много коса,което се въртеше около чешмичката Wink

# 191
  • Велико Търново
Деси, Симонка беше Simple Smile Аз бях другата мама, с оранжевата количка  Peace Днес ни подплаши дъжда като прокапа само. Прибрахме се и нищо Sad

# 192
знаех си аз Partyами,драго ми е Hug

# 193
 Party  ехооооооо как е хавата   Crazy  това тъпото време направо ще ме побърка    Crossing Arms 

Деси - и на нас ни е драгооооооо    Hug  твойто Лили страшни къдри извади - пу-пу   Flutter 

Ками - еее ,благодаря за комплимента - ама как ме шашна ,ако знаеш   Mr. Green   

абе Сисе - к'ви са тез маратонки за 95лв - детски ли   #Crazy 

Усмивчица -  Praynig    Hug 

Зелено човече - какво стана с веселите тениски  newsm78 

е,хайде това е засега от мен   Flutter

# 194
  • пяната на дните
Привет!
Айде аз пак да запитам, че хич не се ориентирам с търновските медици: На Д-р Толеков (хирург) до колко мога да си поверя живота?
Предварително благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт