Велико Търново и региона

• 36 680
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
  • Велико Търново
Божидара заспива с бинокъла Blush
След неуспешните ми напъни да привлека вниманието е с момичешк играчки вдигнах гарда.Да играе и заспива с каквото иска Peace

# 166
Много голяма активност в нашия форум ooooh! Naughty Mr. Green

# 167
  • Велико Търново
Много голяма активност в нашия форум ooooh! Naughty Mr. Green

нали Mr. Green

# 168
Ще ни архивират преди да изпишем темата.
Момичета да ви се похваля вече си имаме зъб tooth
В софия прегледа мина добре.Лекарката каза че всичко е наред.
Сиске и без това си пишем само с теб в форума я кажи как сте. Mr. Green

# 169
....взехме и детски цифров фотоапарат,който прилича на детска играчка,но прави истински снимки,клипчета,може да се използва като уебкамера,има и кабел за компа.нашият горд татко се радва,че дъщеря му е техничарка и си пада по такива неща,а аз не знам какво да мисля....детето наистина прави страхотни снимки....
Може ли повече информация - какъв е, откъде е, колко пари  newsm78

# 170
  • велико търново
Да много ми стана интересно за този фотоапарат.Може ли повече информация за него или снимка дори.

# 171
ами фотоапаеата го взехме от един магазин за преоценени английски стоки за 32лв Mr. Greenнищо му няма,освен че са му поизтъркани на едно място картинките Братц и беше скъсана на едно място опаковката.моят домашен компютърджия рече,че на техниката нищо и няма и всичко си работи нормално.по принцип си е апарат за детенце,дисплейчито му е малко,но всъщност това също намаля цената му Peaceбеше последният в магазина,а той самият се намира в уличката до МОЛ,там където има химическо чистене,Сиска трябва да го знае Peace
на мен също ми хареса и малък розов телевизор,14 инча, с вградено ДиВиДи,имаше и една камерка за около 60лв.
 Peaceза любителите на подобни подаръци,които не ги плаши,че са преоценена стока,си е направо екстра Mr. Green
аз иначе бях решила да купуваме бебе пони,но явно хлапето се е метнало на баща си и си пада по техниката Whistlingчичо и пък е любител-фотограф и се зарече някой ден да направят обща изложба Laughing

# 172
  • някъде там
Деси това магазинче на С.Велики има страхотни нещица ние от там се сдобихме със супер удобна количка за смешни парички Wink
 Peace подсещате ме тези дни да ги посетя отново

# 173
  • Велико Търново
Днес пак ще е жега! След малко ще се гласим да излизаме на сутрешна разходка. Довечера пак  Simple Smile

# 174
Добро утроооооооооо    Hug   

поради липсата на Поли и Иман реших да ги заместя   Wink   

лек и весел ден от мен     bouquet   

после ще пиша пак  Grinning

# 175
И аз не съм се вклювала скоро, но нещо ни повали и всички сме болни, само тати още се държи..... Никол беше за 2 дена при баба си и  се върна вкъщи с лека кашлица, която се оказа вчера бронхит....Веднага лекарката изписа разни безобразни и задължително антибиотик, но снощи я заведохме при д-р Георгиев и сега сме си нахомеопатия, надявам се да се оправи бързо...Коки и аз сме с ужасна хрема-не толкова силна, колкото зелена....ууууууууу...Купих сребърна вода и още от първия път почувствах онблекчение, Коки също в момента спинка спокойно...
Гледам да не излизаме много из парка, че да не заразяваме(най-вероятно е вирусно...), та направо изкудкудякваме, но май днес ще се престрашим.....
Лек и безоблачен и поне малко по-хладничък(макар да не се очертава особено такъв) ден.
Щастлива мама, радвам се че всичко при вас е минало успешно!И честито ви зъбче! Simple Smile

# 176
  • Stuck in a moment
Bonjour на всички !!! Sunglasses
Денитче, да оздравявате бързичко !
Вчера, срам не срам, понеже преди няколко дена бистрихме темата за тортите, се отбих до магазинчето на Мина и взех едно плодово рулце с ванилов крем и едно парче шоколадова торта...
Е, ами днес вече имаше съвсем малко парченце от рулото и вече и то изчезна.... Blush
Не ме излъгахте като ги похвалихте...
 Party

# 177
  • велико търново
Момичета стискайте ми палци утре отивам на д-р за бъбреците дано мине всичко гладко и безпроблемно да се върна .И да си продължа да се грижа за децата си.

# 178
Момичета стискайте ми палци утре отивам на д-р за бъбреците дано мине всичко гладко и безпроблемно да се върна .И да си продължа да се грижа за децата си.

Е-е-е-е, какви са тези приказки...? Разбира се, че всичко ще мине безпроблемно , ние всички тук ще ти стискаме палци, но хайде по-оптимистично!   Wink

# 179
Здравейте момичета !

Аз по принцип съм от Търново, но от години живея по други градове /от скоро в Плевен/. Сега ще съм на гости  на родителите ми за около месец и половина, с децата. Отдавна съм загубила връзка с приятелките от едно време и сега няма с кого да излизам /освен сестра ми/.
 Записах малкия на кухня и всеки ден ходим до поликлиниката за храната.
 Ще се радвам да се запознаем с някои мами които излизат по центъра, а може и с някоя да се познаваме.

Общи условия

Активация на акаунт