Велико Търново и региона

• 36 683
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден на малката Габи и от мен   bouquet
Да расте здраво и щастливо дете и мама да я слуша  Mr. Green

# 151
  • Stuck in a moment
Привееет!!!

Честит рожден ден на Габи и от мене, да е жива, здрава и много усмихната!  bouquet
А ние пък вчера отидохме до Пловдив с бебони и днес се върнахме - голямо пътуване беше и май повече няма да повтаряме такива подвизи, защото тя се поизтормози доста.
На мен Асланян също ми е преподавал  Simple Smile, интересен човек е  Wink
Като преглеждах темата някой по-напред е питал къде има магазин за бременни - на 5-то авеню има, търговския комплекс на пазара, само че вътре  в сградата.
Да вметна, тъй като гледам че току споменавате редут-а , в Плевен си купвах редутски потник от един магазин, нов, с етикети и всичко. Та на етикета пише произвдено в България. Част от продукцията им явно е локирана в нашата страна и попада в разни аутлет-и.

# 152
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Да вметна, тъй като гледам че току споменавате редут-а , в Плевен си купвах редутски потник от един магазин, нов, с етикети и всичко. Та на етикета пише произвдено в България. Част от продукцията им явно е локирана в нашата страна и попада в разни аутлет-и.
И в Търново има такъв магазин, но цените са по-високи, отколкото в сайта!

# 153
  • Stuck in a moment
Къде е този магазин, Пепи?
Да не е на Пишмана?
Той в Плевен магазина не е само с редутски стоки, но понякога има.

# 154
Честит рожден ден на малката принцеса - да е жива и здрава и много,много усмихната   

# 155
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Къде е този магазин, Пепи?
Да не е на Пишмана?
Той в Плевен магазина не е само с редутски стоки, но понякога има.
От страната на Централна поща, като вървиш в посока ГУМ, има малко тясно магазинче за дамски дрехи /мисля, че е преди един магазин за обувки/. Там няколко пъти вече съм виждала дрехи, които се продават в сайта.

# 156
Здравейте,мили мамчета  Hug От много време не съм влизала,защото имахме проблем с компютъра,но да не ви занимавам сега с това.Важното е ,че вече си имаме нет и всичко е наред засега.
Виждам ,че има много нови бебенца,за което се радвам много.Честито на майчиците,да ви слушкат и даряват с много усмивки и любов тези малки съкровища newsm32
За моя мъник,само искам да кажа ,че си расте,всичко е нормално засега , само където е станал голям бандит и от време на време ми къса нервичките когато се "храни"-половината пюре в носа му и очите,другата половина върху лицето ми Laughing , но да ми е жив и здрав,пък това ще отмине .
Има и доста нови мами.Добре дошли на всички ви Hug
Аз имам доста да ви чета,че толкова време ме нямаше........но обещавам ,че ще наваксам
Целувки на всички  love001

# 157
здравейте и от мен!
да ви се оплача,че вчера ходих до яслата,за да помоля да приемат Лили по-раничко от уговорената дата и на 3.08 тя тръгва на ясла Confusedняма да  обяснявам отново защо съм против яслите......много ме е яд,че нямам избор-натискат ме да се връщам на работа,а програмата с дететегледачките засега се оказва една добра,но неосъществена идея на правителството #Cussing out

# 158
  • Stuck in a moment
Деси Енчева, а някакъв вариант да си наемеш детегледачка има ли?(все пак да питам, макар че явно няма)
Петенце, страхотно сладък е Диян, виртуално "Пу-пу-пу!" Wink
А пак за появата на редутски дрехи в Плевен - аз разбрах как е станало - едно плевенско предприятие произвеждат за редут и явно,че което не е одобрено го взимат от този магазин (макар че на потника ми нищо му няма).
Но сега ще чакам намаленията в сайта де  Sunglasses
Весела събота на всички!

# 159

И аз съм вземала Редутски дрехи, на хубави цени. Магазина е до яслата на "Освобождение". Wink

# 160
Благодаря ви мамчета за хубави думи и пожеланията за нашата дъщеричка .Вчера  празнува в детската а пък днес с приятелчетата от парка .Лек и спокоен ден на всички.

# 161

И аз съм вземала Редутски дрехи, на хубави цени. Магазина е до яслата на "Освобождение". Wink
Ditta - кой точно е магазина, че там в една редица има поне 5 магазина за дрехи

# 162
Тефтерче,мерси много за милите думи за малкия бандит Hug
Понеже изпуснах малко фронта искам  да те питам ти каква връзка имаш с Плевен,да не си от там? newsm78

# 163
  • Stuck in a moment
Петенце, да, от Плевен съм. Мъжът е търновец. Simple Smile

# 164
добра нощ!
днес купихме подарък на Лили за РД,който е след 2 седмици.взехме и детски цифров фотоапарат,който прилича на детска играчка,но прави истински снимки,клипчета,може да се използва като уебкамера,има и кабел за компа.нашият горд татко се радва,че дъщеря му е техничарка и си пада по такива неща,а аз не знам какво да мисля....детето наистина прави страхотни снимки-благодарение на нея аз и мъжо имаме скорощни снимки заедно Winkно все пак е на 2 години и тази нощ заспа,прегръщайки фотоапарата-дадохме и го предварително,понеже малко се тревожим,когато ползва нашия Confused
аз си представях,че ще гушка кукла,плюшка,нещо,което олицетворява човешко същество или животинче и ще си спи като 2-годишно детенце,а пък тя.....
има ли и други дечица,които заспиват прегръщайки техника,понеже на нас не ни е за първи път-заспивала е с дистанционно,телефон.... newsm78
айде лека ви нощ Hug

Общи условия

Активация на акаунт