Велико Търново и региона

• 36 662
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
Dory_28 , аз пробих ушите на бъдещата си снаха  Mr. Green в хотел Премиер - бързо, чисто и евтино - 12лв ми взеха.

# 76
  Момичета пускам поръчката за блузките в Понеделник.

# 77
Ама тази жена нормална ли е?? Първо как може да напсува майка с дете и то без причина? И второ как може жена да псува така на улицата?  Аман от ненормални! И как не я е досрямяло после да дойде да си го вземе, че и да не се извини даже.......
Аз като я видя другия път (ако бях на твоя място де ) ще и кажа нещо от рода на "Другия път като ме видите, моля ограничете се само с "добър ден", псувните не са ми по вкуса!".  Въпреки, че вътрешно бих могла да обрисувам много цветущо, майка и, че и баща и, чеи роднините и до 3-то коляно!
 Ох, извинете ме, много се възмущавам от такива откачалки и изобщо не търпя несправедливо получени обиди...  Naughty
Маме, мен ако питаш тая 60г. женица даже не трябва да поздравява изобщо,трябва да ходи на другия тротоар,но хората са нагли и нахални и хич не се съобразяват.  Hug

# 78
  • Stuck in a moment
Scrye,

ходих на 3D 16 седмица, но мисля че беше най-добре да се ходи между 18-та и 22-а.
За този преглед бях в София при един доктор, те са по принцип малко в България, които са квалифицирани реално за такива прегледи.

# 79
  • някъде там
момичета има ли някои от вас, пазаруващ от Ла Редута /искам да се присъединя към нечия поръчка/  Peace

# 80
  • Велико Търново
Добро утро!
Scrye,

ходих на 3D 16 седмица, но мисля че беше най-добре да се ходи между 18-та и 22-а.
За този преглед бях в София при един доктор, те са по принцип малко в България, които са квалифицирани реално за такива прегледи.

Аз пак да кажа за ехографите-3 и 4 D са за удоволствие на родителите Peaceфеталната морфология се прави на режим 2 D.Най-важното нещо в един преглед е човека,който седи зад ултразвука.
Ама на теб не ти пречи да отидеш и тук на 3 D,ама общо взето ще си задоволиш любопитството.Прегледа при феталните морфолози струва между 80 и 120 лв.Това го пиша с цел сравнение.

Рени,пиши на някои от момичетата,които правят поръчки за страната Peace

Хубав ден! Hug

# 81
  • Велико Търново
Момичета благодаря ви за отговорите Simple Smile

# 82
  • велико търново
Момичета благодаря ви за съпричастността ви.Тя тя мижавата женица вчера ме гони да ми давала 3лв. да купя на детето сладолед ,че да не кажели хората ,че ме е излъгала естествено аз не приех никакви пари от нея и и казах да го купи и донесе на детето тя когато иска и да ме остави на мира ,че не я понасям вече.Има ли мами дето децата им са били на зелено у-ще тази седмица на Ксилифор от ,,Б.Киро,, мой та е много доволна от игрите там на съйвайвар са играли и нашият отбор е победил.Сега вика по цял ден да живее ,,Хан Кубрат,, тяхното племе.Е това е от мене за сега.

# 83
  • Stuck in a moment
Добро утро!
Scrye,

Аз пак да кажа за ехографите-3 и 4 D са за удоволствие на родителите Peaceфеталната морфология се прави на режим 2 D.Най-важното нещо в един преглед е човека,който седи зад ултразвука.

Хубав ден! Hug
Да, така е, 2D всъщност за мен беше по-важното. Цените...няма да ги коментирам Crazy

# 84
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Хихихи, темата ни вече е на втора страница!

Гласувахте ли? Аз мисля по-привечер да прескоча да избирателната секция.

Какво правите в тая ужасна жега  sweating? Аз не мога да вирея на подобни температури и съм се скрила вкъщи на хладно. Иначе вчера цял ден обилакяхме по улиците, два пъти ходихме до сладкарница Неделя. Там от тази година навън са преустроили детския кът и е станало хубаво. Вяра много се забавлява да рисува гипсови фигурки и мога на спокойствие да се видя с приятели.

момичета има ли някои от вас, пазаруващ от Ла Редута /искам да се присъединя към нечия поръчка/  Peace
Рени, аз правя поръчки от време на време, но сега ще изчакам намаленията, понеже от нищо нямаме нужда вече и бих купувала само на наистина ниски цени. Когато се организирам за поръчка, ако искаш, ще ти пиша.

# 85
  • Велико Търново
Аз гласувах! Барабар с Преслава отидох сутринта, че бяхме самички двете (нашите откриха риболовния сезон). Оставих количката пред сградата и на ръце с бебуна влязох в стаичката Simple Smile

# 86
  • Stuck in a moment
Не сме гласували още.Твърде горещо е за излизане, по-късно мъжо ще си пусне гласа, аз не се усетих да си оправя документите и не мога да гласувам  Crossing Arms
Как ми се хапва тортичка в "Неделя", уххх Flutter, мисля, че домашна торта много ми беше харесала там  Yum

# 87
  • Велико Търново
И аз не съм гласувала, няма и да гласувам, най-малкото не се водя тук по лична карта.
Иначе не знам какво и харесвате на тая Неделя, ама тортите винаги са стари и не мога да разбера на какво отгоре е толкова скъпо там. (Единствения и плюс, е че има къде да играят децата на спокойствие, и че е срещу дома (което е минус, когато трябва да търся къде да паркирам  #2gunfire )).

# 88
  • пяната на дните
Ние пък  до сега бяхме с малката на басейн, до Килифарево. Не бях ходила там, супер е, даже за плуване става  Sunglasses. Със сигурност ще повторим.
След малко отивам и да гласувам.

# 89
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Иначе не знам какво и харесвате на тая Неделя, ама тортите винаги са стари и не мога да разбера на какво отгоре е толкова скъпо там. (Единствения и плюс, е че има къде да играят децата на спокойствие, и че е срещу дома (което е минус, когато трябва да търся къде да паркирам  #2gunfire )).
Сладкарницата сама по себе си не става за нищо /мое мнение/ и в тази връзка и аз не мога да си обясня високите цени там, но възможността за игра за децата навън е добра.

Общи условия

Активация на акаунт