Велико Търново и региона

• 36 646
  • 304
  •   1
Отговори
# 60
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАРТЕНИЧКА И МАРИЯНА!!

Вчера посетихме цирка с една приятелка и децата. Не знам дали малките се радваха толкова на цирка, колкото че сме ги събрали заедно  Laughing Иначе представлението беше малко посредствено, но не съжалявам, че отидохме - децата добре се позабавляваха.
Усмивчица, за съжаление съществуват много такива зли същества. Бъди горда с дъщеричката си и не мисли за злобната бабишкера.
Момичета, подарявам АМ " Нестле Джуниър 2+" - неотварян. Моля ,който го иска да ми пише на ЛС.

# 61

цъ, сега пък картинката ми за рожденничките нещо не се получи....май днес хич не ми върви, а пък и на зъбар ще ходя.... Sorry!

# 62
ЧРД на двете ни рожденнички днес!!!!

Приятни разходки на всички в този хубав ден,дано поутихне вятъра.

И аз се чудя-да подавам ли документи за градина,като косе няма още 2г newsm78,иначе и на мен Е.Кисимова ми е много близо,дори аз съм учила там.Радвам се,че  отзивите са добри  Mr. Green

# 63
  • Велико Търново
Честит празник на Марияна и Мартеничка Simple Smile Пожелавам да сте красиви като Джина Лолобриджида и смели като Гарибалди (те са родени днес). Весел празник и много усмихнати лица около вас  bouquet (Ама сте родени както филма Laughing )

Искам да попитам някой знае ли къде могат да ми ушият завеса за баня, че стандартните не ми вършат работа?

# 64
  • Велико Търново
Честит рожден ден на Мартеничка и Марияна! Пожелавам ви много здраве и усмивки Simple Smile

# 65
  • Stuck in a moment
Честит рожден ден на Мартеничка и Марияна и весело празнуване   party023

# 66
честит празник на двете дами от форума ,желая им много щастие и любов   bouquet  bouquet

# 67
Честит Рожден ден дами!Много много здраве и щастие ви желая!

# 68
 Момичета, искам най-искрено да ви благодаря за поздравите и пожеланията!   bouquet
 Наистина това беше най-хубавият рожден ден, който съм имала. Вече омъжена и с Дара до нас светът е съвсем-съвсем различен и някак много по-прекрасен...
Дали от алкохолните изпарения от снощи или от друго, но днес съм много поетично настроена  Blush

# 69
Едно кафенце за разсънване...кой както го предпочита....

# 70
  • Велико Търново
Здравейте момичета,
да ви питам ходихте ли през бременността на 3D ехограф и към коя седмица.
Аз мисля да ходя, но не знам дали е рано още за такъв ехограф.

# 71
Здравейте момичета,
да ви питам ходихте ли през бременността на 3D ехограф и към коя седмица.
Аз мисля да ходя, но не знам дали е рано още за такъв ехограф.

Ходих в 5-я месец, и между другото от тогава са ми най-хубавите снимки на бебо.  Мисля, че не ти е рано. Някои си  проследяват цялата бременност на такъв ехограф.

# 72
  • Велико Търново
Desire^ благодаря много!

# 73
Момичета, искам да попитам къде се пробиват уши - искам на каката и на мен да ни пробият ушите. Предварително ви благодаря за отговорите Hug

# 74
Момичета, искам да попитам къде се пробиват уши - искам на каката и на мен да ни пробият ушите. Предварително ви благодаря за отговорите Hug

На пазара, в Дом за красота. На 2-я етаж има козметично студио. Мои познати ходиха там и е нямало проблеми.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт