Велико Търново и региона

• 36 678
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
Привет мили мами,

ние днес си направихме една разходка до Етъра с кръстниците и после на прохлада пихме кафе в Габрово...Дребчо се държа (пу-пу) изключително добре.

Искам да ви питам - понеже много ми се ходи и на мен на басейн, ама не знам дали Дамян ще го пуснат, ако има детски?? Та....въпросът ми е има ли някакви ограничения във възрастта или да си купувам надуваем, малък, лесно преносим басейн и да го нося с мен?

Иначе и ние малко по-късно мислим да отидем да гласуваме....ама ще видим...

# 91
  • пяната на дните
Та....въпросът ми е има ли някакви ограничения във възрастта или да си купувам надуваем, малък, лесно преносим басейн и да го нося с мен?

На този на Килифарево нямаше проблем да влизат малки деца, до 3 г. е безплатно. Има бебешки басейн с 10 см. вода в него. Нашта жаба обаче иска само в големия  Mr. Green.

# 92
 verte , много ти благодаря  Hug
носиш успокоение в душата ми, че сега бабите и дядовците като си ходят на село и няма на кого да оставям малкия.
Бебешки басейн -  Mr. Green скоро ще гледам да го посетим

така.,...аз пак за прословутата среща - мен шефЪт ме задължи да ходя на една презентация...и до края на Юни не мога...

тъй че...когато кажете, ще гледам да се напасна за срещата  wait

# 93
момичета днес моя малък принц става на 6 месеца (кога минаха ейй ... newsm78 Simple Smile затова ето една тортичка от мен Simple Smile...  newsm38  bigdance2  ura Tada

# 94
И аз гласувах.А жегата е Shocked
На басейна на Килифарево,който е до манастира водихме малкия миналата година и  ан мен много ми хареса,спокоен е Mr. Green
Относно Неделята-детския кът и сянката са им плюс,Джурасик и Каза миа обаче по-ми харесват за деца.

# 95
здравейте момичетаааа   Hug  

еййй и аз искам басейнче  Rolling Eyes  амаааа май няма да е тази година  Crazy  

Поли - за срещата нека е началото на Юли   newsm78  

pepi111 - кога започват намаленията в ЛаРедута???

еййй,аз цял ден го пиша това  #Crazy  

хайде отивам да подготвям  Валерката - гимнастика,баня,хранене   Crazy  

misscool - честита ви половин годинка - да ти е живо и здраво детенце и много да те радва    bouquet 

# 96
Днес и ние бяхме на басейна в Мотела до Килифарево  Grinning наистина  е много хубаво там за малки деца  Peace Само че се прибрахме към 11:30 , че Дребен е още дребен  Mr. Green, вчера ходихме на Дряновския манастир, там по-добре се понасят жегите. Миналата седмица бяхме на Етъра с малките, но Рада още е малка и май освен рекичка и катерушки друго не и привлича вниманието  newsm78

misscool да ти  живо и здраво момченцето   bouquet

Джурасик и Каза миа обаче по-ми харесват за деца.
   Peace

А с морето как сте момичета. Чудя се къде да заведа дребните. Да е AI, до морето, с пясък, обезопасени катерушки, поляни, близо до голям град (аптеки, хипермаркет)  newsm78

# 97
Веси и аз така за морето  се чудех и се спрях на Албена,струва ми се най-подходящо за семейство с дете/деца/.Там повечето хотели са на ол инклузив.

# 98
Ехо и от мен  Simple Smile

И ние гласувахме семейно, тази сутрин. Симона отрази малко люлки на Неделя-та, мама пийна кафенце и после беж у дома на климатика, че беше мнооого жега. Sunglasses

Ама как не ви харесват тортите Неделя???  Shocked Мммммм, обожавам ги! Mr. Green Всъщност аз започнах да ям торти след като се появиха първите недели в кафе Аква. До тогава не близвах. Sick Но всеки с вкуса си.  Wink

Нас няма да ни огрее море май това лято, много концерти, много нещо ни се събра. Mr. Green "Морето" за Симона ще е на вилата, в басейнчето й.

Честито на всички с поводи за празнуване тези дни!  bouquet

# 99
Момичета още един така горещ ден (37 градуса беше днес) и се преселвам в Русия!!!  sweating  Ill

# 100
И аз днес гласувах. В 12 часа, в най-голямата жега. Чувствах се специална, защото бях единствената гласуваща по това време  Mr. Green Мъжът ми няма адресна регистрация в Търново, иначе щяхме да сме двама в жегата, сега само ме закара.

На басейн миналото лято ходихме на Леденик, но Лъчко си стоеше кротко в количката. Това лято въобще не се виждам с него на такива мероприятия. Ходихме преди и на река някъде около Килифаревския манастир и май там е по-подходящо за малки деца. Това лято пак ще отидем. За море не сме решили кога и къде ще е . Миналото лято бяхме на Черноморец, но тогава ме интересуваха само условията в хотела. Разни площадки и катерушки никога досега не сам вълнували и въобще не знам в кои морски курорти има.

# 101
Здравейте.Аз също гласувах.То беше грехота да не гласувам след като избирателната секция беше в нашия вход. Laughing
За тениските  да ви кажа че Зелено мече ще пусне поръчката защото аз ще пътувам за София.Малкия трябва да е на контролен преглед в Токуда оък и ще останем малко на гости там.Просто съвсем не го бях предвидила гостито и си мислех че ще се върнем за един ден.Но мисля че няма да има никакви проблеми с блузките.
Само дано да има наличност че миналия път от повечето нямаше.Аз исках синя ,жената ми вика има само оранжева и т.н.
И сега да кажа на Зелено мече че ако няма в наличност от посочените цветове може да ми вземе друг цвят само да не е  розово.
Оф спирам че трябва да лягам.

# 102
Хайде всички на морето-все още курортите не са обсебени от пощурели за тен летовници,водата е чиста и бистра,пясъкът все още не е напълнен с фасове и бутилки от минерална вода,места по хотелите и заведенията има,детски площадки и кътове с модерни съоръжения и гумирани настилки има във дори и най-малкото кафене,а по красива гледка от лунната пътека в морето не видях Hug
засега главно летуват семейства с деца и чужденци-пенсионери.като гледам само ние им треперим на нашите бебоци-рускините си събличат бебетата на плажа чисто голи,кърмят си ги и пей сърце Sunglassesпък ние тука-малко било,режимът му не знам си какво.....я по-спокойно Peace
Лили се забавляваше страхотно на пясъка,цопна и във водата тази година,а лекият морски бриз прави жегите поносими.....
днес се завърнахме от Поморие и вече ми личи,че бих поостанала още,нали Wink
сега с нетърпение чакам края на месеца,когато пак ще скокнем дотам,нядавам се за по-дълго Praynig

# 103
Започнаха жегите и всички търсят моренцето.... Simple Smile За тези, които са ходили до Етъра и Габрово -  smile3521, аз нали съм си наполовина оттам-през 2 седмици си ходим, снощи пак от там се върнахме... Хи-хи. Открили са тъкмо в петък нов басейн там-комплекс Синкевица. Басейна е голям, има детски и отделно ролба и права пързалка....В далечината един красив водопад, ех, защо не си бяхме взели банските!....РАзкошотийка е там....., но входът е 10лв., ползва се шезлонг и чадър. За следващия път ще сме подготвени....
Хайде чао, че ние ще се гледаме и с Никол днес-едното й око е зачервено и ще ходим на лекар.....А пък за морето-ще видим по към края на сезона, когато е по-спокойно.....ако до тогава не отидем до Варна... Там си имаме детски кът на 5 минути( в Морската градина) и сме като абонирани.....  Laughing Една карта от 20лв. направо й виждаме сметката за нула време....
ХАйде чао на всички и приятни разходки, докато е още по-хладничко, а пък ако сте като нас без климатик и със западно изложение-честито! Crazy

# 104
  • Stuck in a moment
Привет!
И ние събота отскочихме до Килифарево, но на рекичката. За съжаление обаче не ми хареса. Миришеше на застояла вода и брегът беше обрасъл и кален.
Миналата година по това време като ходехме (бях бременна) беше различно, брегът си беше като плажче, реката по-пълноводна.. Сега - цък. И не седяхме много,а се прибрахме и хоп пак в парка... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт