Велико Търново и региона

• 36 690
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
Привет, девойки Grinning
Аз докато зацепя какво е МИ ... doh Този сезон не гледах нито едно предаване на МИ, но много се радвам, че търновка спечели  smile3501 smile3501
Ние през почивните дни бяхме на гости в Търговище. Да ви кажа много им завиждам за хубавите паркове и детски кътове. Имат супер заведения, където може да оставиш детето да играе без да се притесняваш, че някой ще го блъсне с люлка или ще го бутне от необезопасена пързалка.. И на басейн ходихме в комплекс "Рай", но като видях каква мътилка е детския басейн не пуснах Тарик вътре.. Мен по принцип ме погнусява от басейни като знам как само се сипе химия без много, много да се пречиства водата..
Живот и здраве на 20-ти заминаваме за Бургас и ще обиколим за 10-на дена курортите наоколо  newsm01  grinning039 А после около средата на юли ще ходим в Турция с тати, дубайския ни дядо и търновската ни баба  Grinning Голяма картинка ще сме  Laughing
Хайде да ви почерпя с един освежаващ коктейл и да бегам да превеждам, че имам още 2 изпита  smile3529

# 121
  • Велико Търново
mavi, има магазин Рени в комплекса на пазара, събота работят 100%, за неделя не съм сигурна.
dessy encheva и за Невена празнуваха в Севлиево, ама тук... но комент. Все пак валеше дъжд - може това да е оправданието Mr. Green
Мартеничка, малкоо са се пооправили сега в Стратилата, може да пробваш да ги реабилитираш Wink

# 122
Честит ни Айдъл! Страаашно й се кефя на Маги - пее неземно, имам уникален чар, млада, усмихната...съвременен млад човек. Желая й успех! Simple Smile

mavi , хич не си хаби бензина и силите за нашия магазин за бременни! Naughty Сега сякаш има лек ъпгрейд на нещата, но принципно дрехите са грозни, от кофти материи и скъпи. Crazy Лека бременност. Heart Eyes

Иман, страхотен план за лятото. Ще е весело. Grinning Нямат край тия изпити! Я кажи за какво четеш, нали сме колежки. Wink

3des , ако тортите на Неделя винаги са стари, представям си колко ще са вкусни пресни. Mr. Green Вари го, печи го - не отстъпвам. Laughing Най-добрите и вкусни торти за мен. Wink

лек и спорен ден!  bouquet

# 123
С риск да се повторя, и аз така смятам, че на Неделя са най-вкусните тортички в града! А, да и на Стратилата тортите са готини.  На всички останали я крема е в повече, с по-маргаринест привкус, с по-малко блат, или блата не е сиропиран или нещо друго. Лучията имат страхотни баклавички и ореховки.

# 124
Здравейте и от мен - все не ми остава време да попиша а иначе редовно ви чета.
За Новият ни Айдъл - Меги, нямам нищо против момичето добре пее и визия има но като че ли това само не стига.Като цяло този сезон беше много слаб и нямаше никой който да е над другите , всички пееха много добре и толкоз. Но стига съм ви занимавала с моите мнения по въпроса.
за тортите ще кажа само едно - важи същото правило както и при кафето - най- добро е това което си направиш у дома Wink
Иначе съм опитвала на почти всики и като че ли Стратилат засега са ми фаворит , но нали знаете че в царството на слепите и еднооокия е цар
Надежда и Симонка - избягахте ли вчера на бурята, че ние на косъм бяхме

# 125
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Привет и от мен!
Аз като никога се прибрах наверме от работа, че даже съм и сама /татко и дъщеря са на "ристурант"/, та викам да се разпиша.

За поръчка от MyToys нямате грижи, който иска да се включи, да праща линкове на лични! Мартеничка виждам има по-спешна поръчка - от моя страна няма проблем, само ще помоля всички да ми изпратят инфо за това, което са си харесали, до четвъртък вечер, за да мога да пусна поръчката тогава или най-късно в петък сутринта и да стискаме палци да пристигне до 20.06. Колкото повече сме, толкова по-евтина ще е доставката на човек /по принцип е около 16 евро/.

За МИ аз съм пас  smile3505. По-абсурден МИ не бях гледала  ooooh!! Но това си е мое мнение!

# 126
  • някъде там
pepi111 16е на човек ли излиза доставката или общата ?

# 127
Здравейте и от мен!
Как оцелявате в тази жега?Направо е ад.По цял ден почти сме затворени в къщи и вече се чудим какво да измислим за да се разнообразим/май най вече гледаме филмчета и това не ми харесва много/.
За темата с тортите не знам в Търново сладкарница Неделя как е ,но в Шумен беше многоо тясно и изобщо не беше подходящо за деца.Тортите и наче са хубави ,но уви скъпи.Сега ще разучаваме тук сладкарниците. Wink

# 128
pepi111 16е на човек ли излиза доставката или общата ?
Общата!

# 129
Добро утро, девойки!

Ето нещо разхладително за хубав старт на деня  Grinning:

Дитта, имам писмен и устен изпит другата семица при Асланян. Писменият лесно, ама за устния трябва да превеждаме 100стр. политико-икон. текстове  Rolling Eyes . По арабски имах 20стр. от "Пипи дългото чорапче", но с тях поприключих Grinning. Иска ми се догодина да започна още един език, но се чудя дали да е гръцки или испански  Thinking. Гръцкият го бях почнала мин. година, но Тарик не ходеше на ясла, та в един момент ми дойде много на нагорнище и го зарязах Embarassed.
Пепи, юли ли заминавате?
Между другото - в кои градини са приети децата ви? Ние ще сме в " Здравец".

# 130
  • пяната на дните
Между другото - в кои градини са приети децата ви? Ние ще сме в " Здравец".
Ми значи пак сме заедно, и ние там Wink

# 131
момичетаааа   Hug  

Иман благодаря за почерпката    bouquet  

хайде сега и аз да почерпя ,че мойто съкровище днес става на 3 месеца   Crazy  

# 132
Здравейте и от мен ,ние сме на градина от4дни тук при нас на пишмана обаче Габи като нее делена от мен голям зор виждам много плаче сутрин и все казва че я боли стомахчето като влезе вътре в градината ,дано по -бързо да свикне че и мен ме боли като я гледам как жално плаче.Симонка честити3 месеца на малчо да е жив и здрав и да те радва.

# 133
Симонка, честита 3та месечинка!  bouquet

Иман, аууу, Асланян. Мноооого го харесвам. Wink Макар, че още ми държи влага как ме прави на 2 стотинки на един изпит, че нямах транскрипция на една дума и я произнесох грешно. Embarassed Whistling Mr. Green Стискам палци!

Роси, дано бързо свикнете с градината. Simple Smile

Ками, вчера видяхме баба ти край яслата. Симона тъкмо се беше вкопчила във вратата и мрънкаше - пуф-паф, демек искаше на влакчето, ама не й се отвори парашута. Mr. Green та бабати ни светна да не ходим в яслата, че имало морбили. Shocked Вие как сте?

# 134
Привет!
Днес отново е непоносима жега  Close. Аз по принуда до сега бях по пътищата, но...повече не си подавам носа навън...до 18ч   Mr. Green. Уж щеше да вали, да захлaданее...

Iman, на 01.07. тръгваме. Нямам търпение направо  smile3508.

Честити 3 месеца на Валери!

Роси , стягате ли РД на Габи? Колкото до адаптацията – нужно е време, но ще мине! А ти ще започваш ли работа?

Нашата мома ще ходи  в Евгения Кисимова.

Общи условия

Активация на акаунт