Декупаж - 29

• 30 059
  • 322
  •   1
Отговори
# 225
Ей, то не бе красоти не бе чудо Hug Hug Hug Hug Hug
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Това за всички,че да не ви изброявам поимено! Мнооого сте!

Аз си купих една кутия от нашето Миражче, и след дъъълга чуденка какво да я направя, взех че направих това

http://kris70.multiply.com/photos/album/4#79

Това ми е първата работа след Коледа и ми се стори,че ръцете ми бяха и двете леви  Embarassed
Дано да намирам време,защото ме закрасти пак  LaughingАма вие много ме радвате!

Много муза ви пожелавам и дано не стане Коледа преди да направя пак нещо Hug Hug Heart Eyes

# 226
А по между другото направих един албум по идея на приятелката ми- просто малко го доукрасихме:
http://www.rumix.snimka.bg/album.php?album_id=350256&pid=13118654

# 227
antom Мерси  Party Благодаря за информацията  Joy ама аз също съм откраднала идеята  Embarassed   Whistling  твоята нова чинийка е мнооого хубава   bouquet
kris70 Страхотна ти е кутията, много е нежна     bouquet
ellinna Браво на дъщеричката ти  Hug  много е хубаво бурканчето. Кутията за бижута е прекрасна   bouquet
rumix Много  хубав и интересен е албумът ти   bouquet

# 228
Привет сладурки  Heart Eyes
Аз пак ви изпуснах края  Embarassed видяла съм всичко показано , но ако трябва да ви изброявам ще ми е доста трудно. Затова    smile3501   newsm74  newsm51 на всички, показали прекрасни творби.
От мен една керемидка
Някой беше питал как лепя мотивите и са толкова гладки. В последно време прилагам един метод, не знам как стигнах да него, но с много разредено  С200 - почти вода с малко лепило. Преди избягвах разреденото лепило , а сега действам предимно така. Най добре става когато предмета е гладък. Слагам мотива и с една гъбичка напоена в разтвора леко притискам за да се намокри салфетката. Тя естествено се сбръчква веднага, но след това с пръсти започвам да я изпъвам. Трябва да се усети колко да е намокрена - ако не е достатъчно не се плъзга и ще се скъса, но ако е добре /не прекалено/ тя се движи по гладката повърхност и с лека полека си я изглаждам, хубаво е че се справям така и с по големите мотиви. Не е лесно но се свиква. И ако искам да е съвсем гладка лакирам повече пъти 5 например. Като след третия минавам предмета с фина шкурка, за да изгладя някоя останала гънчица. Това е. Ще се радвам ако някой пробва и остане доволен от този метод.  Peace

# 229
 newsm62 Здравейте мили ми декупажнички! Известно време бях пътешественик - от Бяло, та до Черно море и яко кръстосване на БГ и всичко това без интернет, ТВ и подобни екстри. Върнахме се снощи късно и едвам смогнах тази сутрин да изчета и разгледам пропуснатото! Много, много красиви неща сте сътворили, но не мога да си събера акъла още за да ви изброя поименно! Освен всичко съм стресирана сериозно от показанията на кантаря - май ще трябва да прескоча до някоя от темите за диети  #Cussing out . От утре имам амбициозни планове - диета + декупаж, че много съм го изоставила!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИТЕ ЮНСКИ ЧЕДА! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВИ!
Мери този път и снимки ме мързя да правя, художествени де - иначе яко компромати на хората от компанията - папарашка история Joy

# 230
Момичета, здравейте  Hug   Сега да ви покажа какво направих: http://www.marsydarsy.snimka.bg/album.php?album_id=384822&pid=13203529   - направих промени на шишето, което ви показах.  Thinking Нещо ми изглеждаше недовършено ....  newsm78 сега май е по-добре ..  Rolling Eyes
Rakovina  лелеее  Party   керемидката ти е страхотна  Heart Eyes

# 231
Здравейте майсторки на красоти  bouquet
Флорина-прекрасни неща си направила  bouquet чинията с жената е страхотна
Геновева-много хубава керемидка  bouquet
Марси-сега шишето е станало още по-хубаво Hug
Елина-поздравления за дъщеричката  bouquet бурканчето е перфектно.И твоята кутуя е станала чудна Hug
Антом-браво за чинийката мнаго е хубава  bouquet
Крис-кутията е много романтична и нежна Hug
Румикс-албума е придобил свой облик и е много сладурски  bouquet
Раковинче-прекрасна керемидка си направила,БРАВО  bouquet
Профилче-поздравления за екскурзията.Хайде сега на работа и да показваш от твойте красоти  bouquet
ето нещо и от мен-благодарение на Раковина,която ми изпрати салфетката Peace
http://media.snimka.bg/3414/013082798.jpg
Успешна седмица и много усмивки на всички Heart Eyes

# 232
Здравейте момичета ,чудни работи сте направили
Крис70 кутията ти е много красива и с тия чекмедженца за много тайни неща
Румикс албума е станал много по свеж
Елина дъщеричката ти има усета на майсторка,бурканчето е сладурско
Марси така шишето е много по завършено и красиво
Здравкова бутилкта е толкова нежна с тия ангелчета ,чудна
Профи завижданм ти благородно за хубавото пътуване ,а сега..на работа ,очакваме твоите неповторими неща
 и сега нещо и от мен на морска тема

http://snimka.bg/album.php?album_id=355576 &pid=013224427
Слънчев и приятен ден за всички

# 233
# 234
# 235
  • Варна
Аз най-накрая да се включа по същество.  Crazy

Преди време домъкнах от едни приятели две торби бутилки, за да ги правя на вази, но едва сега им дойде реда.

Първата серия си я направих за мен:

Hug  Hug  Hug на всички!

# 236
Привет на всички, ето и обещаните от мен неща  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=393660&pid=13171887
Лек и усмихнат ден ааааааа вечер де :~)))

# 237
  • пловдив
  Hands Clap много красота, много нещо пак сте показали!
NOVA5 харесват ми нещата ти особено саксийката, много нежна!
ria  това декопажче ли е или си го рисувала? Много хубаво комплектче се е получило!
GenovevaG отказвам да говоря за бутилката ти с фара защото съм пристрастна  Joy ооооооооох фар, кога ли ще се реша да направя моя  Hug
zdravkova сафетката че си е хубава, хубава е, но фона ... това светло синьо, розово, златно
винаги съм си представяла рая в тези топли тонове, много ми харесва   Hands Thumbsup
profil3 благородно ти завиждам за пътешествието, заредена от положителните емоции, чакаме новите ти декопажни подвизи  Peace
marsy-darsy шишето наистина има по завършен вид /не че и преди не ми харесваше /
Rakovina страхотна керемидка, тези тухлички от какво са и да попитам как се пробива керемида, че вече счупих успешно 2
rumix от известно време съм им хвърлила око на тези албумчета, но след красотата която си сътворила, ще купувам, то се видя  Wink
kris70 лелеееееее това щом си го правила с две леви какво ли ще е с правите  Crazy
аз реших, че чинията ми ще е самотна и и направих за дружка - бутилка
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=382060&pid=13263527

lenast  Kissing Heart получих ги, разчисти си кутията моля  Hug

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 19:39 от antom

# 238
               antom ,  супер е станала и чинийката и другарчето и!  Laughing
               Момичета,обръщам се към всички защото се притеснявам да не пропусна някой  Embarassed Чудесни са творенията ви!   bouquet
               Аз се мъча с едни принтирани картинки и понеже принтера е мастилено струен си е направо приключение! Sad
               Я да си кажете коя живее в Овча купел и редовно си изважда салфетки от щанда на СБА.Вечно има отворени и липсват точно по 2 бр.Направо побеснях днес защото исках да си купя слънчогледи като на antom само дето беше последния пакет и пак две салфетки приватизирани!  Sick
               Извинявам се за забележката,ама е много гадно  Sick

# 239
  • пловдив
 Joy Joy  Didia добре че съм чак в Пловдив, направо ме уби, е те такова чудо не ми е хрумвало
а аз харча ли харча за пакет салфетки
неееееее, не вярвам палавницата да е сред нас, абсурт
тук сме само  lovekiss  готини  kiss Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт