Детския празник посреща ЮНСКАТА растяща чета. Тема №71

• 13 907
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
  Добре дошла на Bliznachkova!!!Чакаме снимки на твоите юнаци  newsm32 newsm32

# 76
ООО, Гале добре си ни дошлааа!! Чакаме снимки на юнаците!!! Hug

Somebody, благодаря ти за съчувствието!   bouquet

само да те поправя, че към някой друг трябва да  е отправено  това, тъй като аз нищо не съм писала относно въпроса ти- ще ми се да можех да ти помогна, обаче да чукам на дърво, хемароиди не съм имала и нямам отношение по въпроса!! Wink Hug

А и честит празник на всички малки, големи и вече порастнали деца, които все още пазят детското в себе си!!

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 12:16 от somebody

# 77
Bliznachkova Добре дошла  Hug
Много се радвам че сте добре с малките душички и искаме снимки естествено Peace

# 78
Somebody, благодаря за отбелязката!  ooooh!
Франчи, към теб трябва да се обърна с тази благодарност и да се извиня за обърквацията...  bouquet
Близначкова, добре звърнали се! Радвам се, че сте добре!  bouquet
Ето го първото бебче за днес! Да е живо и здраво и само радости да носи на мама и тати! Амам кави големи бебчовци взеха да се раждат...Леле чак почвам да се плаша #Crazy! Я моя мъник бързо да се ориентирва, че много страшно ми изглеждат тези размери!

# 79
ДОБРА НОВИНА:
В 10,05 ЧАСА  JANI VASILEVA E РОДИЛА НОРМАЛНО СВОЕТО МАЛКО-ГОЛЯМО МОМЧЕ  САМУИЛ - 4400 ГР. 54 СМ.
МАМА JANI ПОЗДРАВЯВА ВСИЧКИ И НИ ЖЕЛАЕ УСПЕХ!

# 80
JANI VASILEVA да ти е живио и здраво момчето - май той ще поведе класацията

Близначковаааа добре дошла Simple Smile

# 81
Честито на JANI VASILEVA  да и е жив и здрав големият юнак

ето ни и първото юнче

# 82
Bliznachkova, ДОБРЕ ДОШЛА!  bouquet
gmarinova , лекарката ми каза да направя превантивен курс с Полижинакс.

# 83
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ супер Гале......аз нали ти казах че раждането не е хич страшно.......и аз съм се наканила само да спря да кървя и почваме второто.....бебче .......дано тоя път стане по бързо........

аз чакам с нетърпение да стане 12,30 за да звънна да питам как е бебка......много силно се надявам към края на седмицата да изпишат София за да си я взема в къщи....... newsm17 newsm17 newsm17

днес пак и наредих дрешките и приготвих чантата за изписването......

Гале на колко градуса ги сви дрешките че ние сме много мънички и всички дрешки са ни големи и аз да взема да свия някоя друга дрешка....та малко да ни стават.......май аз ще съм първа в класацията за най-малко бебче ....ама нали сме финни и френски..... smile3521

иначе аз съм добре даже днес си извадих дънките от миналата година и ми стават  smile3521после за срещата мисля с тях да се кордисам.......

еееееееееееееее браво първото Юнско бебче да е жив и здрав големия юнак........браво на  JANI VASILEVA 

# 84
Ехеееее честито ни първо бебе на най-хубавия празник. Жани, честито  bouquet
Самуил вече води класациите за най-голямо бебе Party

Близначкова, добре си ни дошла. Толкова оптимизъм лъха от поста ти, че и аз се надъхвам чак Laughing Радвам се че сте добре и ти и момчетата. И чакаме снимки Wink

# 85
ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО ПЪРВОТО юНСКО БЕБЕ САМУИЛ!!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА,ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА НИ РАДВАТ!

Днес на Емануела и падна пъпчето Heart newsm44

Да се оплача-вече 2-ри ден я храня с шише с изцедена кърма.Зърната ми станаха още по зле,и не виждам как ще се правят-целите са нацепени и кървави Weary,но пък си имам кърма и ще си я храня така за сега.

Днес мислим да ни е първата разходка,но има вятър и малко се притеснявам...

# 86
Честито на новите мами и честит празник на всички мъници Simple Smile)

Здравейте  Hug
Едвам стоя, още се възстановявам , а всички около мен ми казват, че ще е така още около месец - два  Shocked  За раждането ми - за два часа получих разкритие и родих , с тази разлика, че за малко да ми счупят опашната кост ... Нали съм с дископатия , а "разширение на опашната кост" е разновидност , но милия специалист невролог , при когото ходих , за да ми каже как да раждам, е пропуснал тази подробност (дори и със снимка, предоставена му от мен). Добре , че попаднах в добри ръце за раждането... Калоянчо се поизмъчи и още не му е спаднало хематомчето на главичката  Sad Cry  Не е трябвало да раждам по нормален начин, но всичко мина ОК  Praynig  Whistling
Следващата потресаваща стъпка ми беше в Неонатологично отделение в град Враца- там никой с нищо не ти помага. Гърдите ми бяха готови да изхранят цялото отделение, не знаех как да се цедя... помпа не помага... с разранени зърна , постоянно  мазане с Гермастан. Питам ги и ги моля  - всеки един лекар на смяна - да ми видят гърдите и да ми кажат, а те - едната ми вика:"Студени компреси" , другата :"Само топли компреси"... Една сестра от АГО ми показа как да се изцеждам, да е жива и здрава тази женица !!!...Изми си ръцете и ме започна... а въобще не й влиза в работата да го прави...
Върха беше , когато трябваше да ни изпишат... в последния момент си измислят болести на децата, за да им се плати на тия гладни хиени! Та... след 300 зора , подписахме с таткото , че сме съгласни при еди - какви си условия да ни изпишат. ЛУДА РАБОТА С ВРАЧАНСКОТО Неонатологично отделение! Решила съм да ги 'хваля' навсякъде, където имам възможност!
Чак днес кърмя по - спокойно Калоянчо и от другата гърда... все се изпомпвах...с болка.
Това за зърната  - дали е задължително да се разранят - не е  - всичко си е до това да ти покажат нагледно (аз доста бях изчела, но друго е , когато имаш твое бебе в ръце и трябва да го накърмиш...), какви са ти зърната (изпъкнали или не) . Мисля, че всичко е индивидуално ... Аз до сега бях с изпомпване и шише от едната гърда , а другата я давах... Едва днес мога и от двете нормално да го кърмя.
 Искам да попитам дали е нормално така рязко да намалее кърмата след седмица... вчера бях на капчици, струва ми се , че от днес започват да се пълнят нормално.... А нормални ли е всичко това?

Bliznachkova , добре дошла Simple Smile)
polito_87 , недей още да минаваш на АМ, казват, че това била грешката на всички, аз за това питам....тук, във форума,  поне имам доверие и се надявам на отговори, които ще ме задоволят... Аз вчера се цедях с помпата до последната капчица, бавно ...ама поне напълвах по 100 мл в шишенце и Калата пиеше... Днес му е малко по - трудно, но пак търпим и мисля, че е нахранен, щом не мрънка... Thinking само където си намали режима и се събужда на 2,30 мин...

JANI VASILEVA , да сте живи и здрави с този голяяям бебок Simple Smile)) Браво !

А къде смятате да хвърлите пъпчетата ? Simple Smile)

# 87
Честито на Жани Василева    bouquet- ама голям бебок, голямо нещо, като гледам тя си  е родила баш на термина/е един ден по-рано/, ама си представям тези от нас, които си достигат до термина с какви размери ще ни бъдат бебоците, не е истина просто, щи ни се цепят яко дупетата ми се струва!!!! ooooh! Laughing

За пъпчето въпреки ,че не сме се родили, незнам дали  е редно да го хвърля върху болница, искам да я правя лекар Mr. Green

# 88
edno_momiche,  Bliznachkova, Галка  Simple Smile добре дошла  Hug Hug Hug
Липсваше ни  Simple Smile

Честито на Жани!!! Какъв голям юнак е родила - истински герой е тя  Simple Smile

Честито ни и на нас първо юнско бебе! Хайде така да ни тръгне месеца - на хубаво  Simple Smile

Мона, добре завърнала се и ти   Hug

# 89
Жани Василева честит  ти малкият голям мъж. Само да ти е жив и здрав. Той си дошъл с празника  bouquet

Честит празник на всички деца-малки и големи  bouquet

Мона добре че всичко е свършила. Мен само от това ме е страх, от отношението на персонала. Въпреки че ако са добри професионалисти и си разбират от работата няма значение, но все пак ако е така ще имат и норбално отношение към пациентите си

Общи условия

Активация на акаунт