СЕПТЕМВРИ - 09'24

• 13 370
  • 305
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте мили момичета!
Мен ме хвана липсата за повече от месец и нито съм писала нито съм чела. Сигурна съм, че сте разисквали доста неща и че много съм изпуснала. Надявам се сега да мога да бъда по-редовна, въпреки че малката си е в къщи (имали скарлатина в групата и я спрях). Искрено се надявам всичко да е наред с вас и бебчетата и да сте писали само добри новини. Честито на тези, които вече знаят пола (виждам че са доста).
tsveta, с теб по едно и също време си износихме девойките и заедно карахме курса на сп. "9 месеца", сега виждам, че и ти чакаш момченце и пак ще си ги носим заедно Simple Smile
pocahontas и мен ме тормозят киселини и даже повръщам от тях, защото са наистина зверски. Не съм открила нещо, което да ми помага. Облекчава ме само дъвката.

Момичета аз качих в началото 10 кг за отрицателно време, но от месец насам не съм мръднала и грам. Естествено това не ме притеснява.

За сексуалния апетит го имам в повече, чак се изненадвам от себе си и дори ми е малко скунфузно, че съм като нимфоманка  Blush

А възглавниците лично на мен много ми помагат. Ако не са те, ще има да лягам и да натискам бебо, защото по принцип спя по корем.

Не съм ви чела и не знам, затова ви питам - има ли вече мами, които ходят на курса на сп. "9 месеца". Много ми се иска пак да го посещавам, но малката си е почти винаги в нас - ако не е тя самата болна, то групата им ще е под карантина и съответно не я пускам. В тези жеги и с този корем (като за 8-ми месец) ми идва малко нанагорно тичането след нея.

Вие как се чувствате емоционално? Спомням си че през първата бременност бях кълбо от емоции и си сменях настроенията на всеки 5 мин като без причина минавах от единия полюс на другия. Сега като се сетя се чудя милото как ме е  търпял. Този път съм толкова спокойна, че на моменти съм даже леко дебилна.  Laughing  Единственото нещо, което ме мъчи са притесненията дали бебчо ще се роди здрав, дали всичко му е наред. Вие имате ли такива бръмбари в главите и в каква доза са ви????

# 121
момичета да ви подбодря за свекървите:
Свекърва и снаха си говорят. Свекървата:
- Тъй като ще живееш доста време в нашата къща, ще ти кажа, че има три правила, които трябва да спазваш. Първо, когато видиш, че китката ми е на ляво - значи съм в добро настроение. Второ, когато видиш, че китката ми е в средата - по-далеч от мен, защото не ми е весело! И трето, когато китката ми е от дясно - не ми се мяркай пред очите!
Снахата отговорила:
- Е, и аз имам някои правила. Когато ме видиш, че съм седнала крак върху крак, пия си кафето и си пуша цигарата - да знаеш, че ми е все тая на къде ти гледа китката!

# 122
  • София; Дружбето
Най-накрая се разписа Triniti Hug  Това със скарлатината е гадно, дано ви подмине. Иначе за списанието сега е по нови правила, записването става по телефона за предходния месец, а не на место както беше преди. Така че ако решиш да идваш звънкай там в офиса и виж от кога могат да те пишат. НО малката няма да издържи. Има 2 презентации и общо всичко трае около 3 часа. Аз едвам изтрайвам Crazy Crazy

# 123
Момичета благодаря ви за подкрепата,много сте мили   bouquet Ще я оправя аз нея,както казах няма да и се давам,дори и да си разваля тотално отношенията с нея,пък ако иска да ми се сърди и цял живот,хич не ми пука.Единственото важно нещо за мен е всичко да е наред с беба,както и да се разбирам и подкрепяме с  мъжа ми.Другите да ходят на м.......та си като не им харесва.(с извинение) Естествено ще поговоря с нея ОЩЕ веднъж,тъй като вече сме и заявявали с моя,че искаме ние да се грижим сами за беба,ама тя си знае нейната.....Отговорът и беше:" На мен пък и за 3-те ми деца ми е помагала свекърва ми!" и "Аз пък съм сигурна,че няма да можеш да се оправиш!" Абе какво да ви говоря......глупава работа!!!
За киселините,при мен не са често срещано явление,появявали са се 4-5 пъти и то съм забелязала,че след като съм яла лютеница или домати (явно е от тази киселина,която съдържат доматите....забравих и името  Rolling Eyes )Бях си купила Стопацид,но не ми помагаше изобщо.След това питах доки какво да пия и тя ми предписа Алмагел по 1 суп.л. сутрин на гладно,но все още не съм го пила него,така че не мога да кажа дали има ефект от него или не.

# 124
  • София
neky, моята свекърва настояваше да ни подарява някакъв гоблен за новия апартамент  Sick Добре, че мъжът ми и обясни, че това няма да ни отива на интериора и че няма нужда от подаръци Simple Smile И не не знам, сигурно щях да го слагам само когато те щяха да ни дойдат на гости  Joy

# 125
Неки, добрият анестезиолог спира упойката когато започнат напъните, просто не е редно да се напъва под упойка  Peace. Така че ти болка ще си усетиш, особено ако ти сложат упойката к ъсно и особено ако самото напъване отпере повечко  Mr. Green. Но ти пожелавам и без упойка да е леко  Peace
Тринити, моите бръмбари са около раждането  Sunglasses
Gala29, няма нищо по-добро от крем от чист невен, за каквито и да е белези  Peace
Арлина, аз още гледам да си въобразявам, че има много време ...  Mr. Green но и повечето неща ще ползваме от баткото Peace
Киара, когато Кристиян тръгне да се разболява почвам да му давам преди всяко ядене по една лъжичка сребърна вода, дори да не му помогне, няма да му навреди  Hug. Добре е да не се дава нищо за Т преди 38.5, защото така се пречи на организма да се бори сам. Дано ви се размине.  Hug

# 126
  • Варненско мишле
Bamba,този виц снаха-свекърва е супер,мно-о-о-ого  ми хареса  newsm10 .Така де , съвет и помощ се дават ако ти ги поискат , иначе си е чиста досада и налагане .Според мен в такива ситуации е важно съпруга да си каже думата и да те защити , макар и индиректно.В противен случай все ти ще си кривата- визирам снахата,колкото и такт и дипломация да проявяваш .Все пак синчето каквото и да й рече - простено му е   smile3503
 Като си помисля все този изконен конфликт- снаха-свекърва newsm12

# 127
Ох, отървах ви за два часа и пак две страници.
Арлина идвай при мен в Майчин дом, за втори път ще съм там и не съм си и мислела да сменям мястото, то и без друго от АГ-то избиха рибата с новите цени .. Shocked
Мернах някъде за книги си говорите за Лиляна Тр... (май беше) за захранването, тя за ранно захранване и няма смисъл да си давате парите, ако нямате желание да почвате със соковете още на 40-ия ден.

Тринити за притесненията за второто, побъркала съм се на тази тема, имам усещане, че всичко ще е окей, но някъде там навътре нещо непрекъснато ме гризе и е някакъв ужас. Избягвам доста от темите във форума и понякога си казвам, че не може все по вода да ми върви, после пък си казвам, че в крайна сметка няма да съм единствената с две живи и здрави деца, така че...... Абе честно кошмар е някакъв и нямам търпение да свърши.
А за заглеждането в началото нон стоп висях във всякакви нет-магазини за колички и какво ли не, сега изобщо не се и сещам да отворя каквато и да е страница.
А свекърва ми си има един лаф, на снаха няма угода, а аз го допълвам винаги и на свекърва също. Така че просто не си го слагайте на сърце и по -отвисоко гледайте на нещата.

# 128
Момичета, знам каква напаст могат да бъдат свекървите, но точно в този момент си гледайте бременността и не им се връзвайте. Очертайте границите на вашите взаимоотношения, но не им се впрягайте за глупости.

detelini, аз съм със същата фамилия като тази на сайта, който си написала под аватара си. Това ми е фамилията по мъж. Моят доскоро си мислеше, че само той и хората от неговия род са с тази фамилия. Да не би това да е сайта на мъжа ти и съответно неговата фамилия?!

# 129
arllina - аз още обикалям само магазините и гледам за количка,кошара и т.н,а виждам,че има майчета,които вече изцяло са готови с обзавеждането за бъдещите бебчета.Иначе някои дрешки купих още преди 2 месеца, понеже една наша позната имаше детски магазин,но се наложи да го затвори и ни ги даде на складови цени.Всички обаче са в неутрални цветове,понеже не знаехме още пола на беба.Като ходихме на видеозон доки каза " Според мен ще е момиченце",но все пак искам да отидем още веднъж,за да ни потвърди на 100 % пола и тогава да почваме да купуваме розови неща.(толкова много исках момиче,че направо ме е страх като отидем другия път да не каже,че се е объркала  Laughing )

# 130
Бубара, много се радвам да те видя  Hug Ще стискаш краката докато не ти дойде РДто  Laughing
За киселините ми помага киселото мляко, направо си го кусам от кофичката с лъжица.
Моят мъж е командировка на Варна и го раздвам ергенка  Simple Smile Довечера ще се видим по женски с едни приятелки  newsm44
Миринда давай и ти с комплиментите към мъжа ти  Peace А за циците ти нищо ли не казва ?
Арлина къде ги гледаш тия неща в ибей, аз се опитвам ама нещо не става. Ако може да пуснеш линкче  Embarassed
За щъркелчето - и аз мисля, че е по-добре всеки да си избере мама и да си разменят координатите. Нищо няма да остане скрито покрито  Simple Smile

# 131
Кажи какво търсиш по точно. PeaceНие пазаруваме от английския Ибей.

# 132
Trinrity, да, това е сайта на мъжа ми и това е неговата, нашата фамилия  Peace  Laughing. Когато правехме сайта, искахме да е само GABER, защото той така се подписва на картините си, но видяхме, че е зает и лично аз много се учудих, че има и други, които носят това име  Laughing

# 133
Бях питала преди с какво си мажете гърдите за подготовка за кърменето и някой ми беше отговори ,ама кой да помни  Blush,моля напишете ми кремчето отново ,че мисля да се почвам вече -беше за 50 лева и почваше с буквата Л ......

# 134
Връщам се сега от преглед и какво видя доктора-на нашата девойка й стърчи пенис  Confused Вика ни :"Ааа, Вили Димитрова е сбъркала този път" А ние така  #Crazy
Иначе бебе е ок, 830 грама е, с главичката надолу.

Общи условия

Активация на акаунт