1-ви юни тук сега е, а Монтанското хлапе на веселба е

• 15 406
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
skorpi69  welcome Ние също доста майки сме от Пъстренците  Peace Аз и Черен шоколад сме до ТПК Огоста или както е новото име ф-ма Франстил ,а ти къде по-точно живееш  Peace

# 241
Момичета и аз съм срещу Франстил майка съм на Димитър няма дете в квартала което да не го познава

# 242
  • София , Монтана
skorpi69 напиши ни рожденните дати на дечицата ти,и ако желаеш и твоята за да ви добавиме на първата страничка.
stelt77 зная че си много заета та ако нямаш нищо на против може ли да направя аз новата тема.Дайте предложения за име на темата.

# 243
petia:Казвам сеСилвия родена съм на 24.10.1969 а децата Йовчо на 01.12.1987,Георги 29.05.1993 и Димитър 23.07.2000г

# 244
stelt77 зная че си много заета та ако нямаш нищо на против може ли да направя аз новата тема.Дайте предложения за име на темата.

давам зелена светлина   Mr. Green  и отивам да спя малко...  Crazy

# 245
  • у дома
Стелееееееее,стига с това спане,проспа си младините...

# 246

лъже  Mr. Green   

# 247
Силве,мале  hahaha Аз съм Надето на Веси  hahaha

# 248

лъже  Mr. Green   

спах, бе... туууу... Crossing Arms  иначе как ще дремя после до 4 часа в нета...   Mr. Green  Петя, нали знаеш, че вече на 20 страници се пуска нова тема, затова не си давам зор... но изпуснах новите и не знам кой, къде и какво, за да добавям на първа страничка...  Crazy

Давайте лятно заглавие, девойки и момци (ако четат и такива)... Нещо от сорта: Монтанското дете, дупе на Аугустата пече...  Crazy

# 249
Добро утро

хванах те на местопрестъплението аз   Mr. Green   

svetlaem или bisssy да ми пишат на скайп  Peace

# 250
Добро утро, мили дами! Hug Hug Hug
Как сте?Аз тази сутрин добре се успах, да не повярва човек  hahaha
Момичета вчера не можах да ви пиша, но да ви кажа - вчера станах жертва на телефонен тероризъм  #Crazy #2gunfire
Лошото обаче е, че се хванах и се бях побъркала  cry  Но всичко завърши добре за радост.
Майчета много внимавайте кой ви се обажда по телефона и не се връзвайте.Запазете самообладание, ако някой такъв ненормалник ви се обади или затворете телефона, ако усетите че се опитват да ви вържат. Такива хора са за бесилото ви казвам. #2gunfire #Cussing out Не е човешко.Човек може да получи сърдечен удар от нищо.Как може така да си играят с хората? #Sniper Rage

# 251
 ужас   Shocked   какво ти казаха  Rolling Eyes  как се опитаха да те метнат  Tired

# 252
ужас   Shocked   какво ти казаха  Rolling Eyes  как се опитаха да те метнат  Tired
Казаха ми,че брат ми е задържан в полицията.Возил се с приятели с някаква кола и не били спрели на пешеходна  пътека и блъснали 10 годишно дете и починало на място.И му взимали отпечатъци в полицията.И ми казаха да му занеса дрехи и храна.Другото лошо е,че когато звъннах на брат ми телефона не му отговаряше или мрежата пропадаше.Също когато звъннах на приятелката му да я питам знае ли нещо също не ми отговори, при което аз вече бях изпаднала в ужас. #Crazy #Crazy #Crazy
А тези знаеха ни домашния телефон, името и фамилията на брат ми и че има сестра.И другото,че нещата, които искаха ги искаха да ги занеса,ги искаха в нашото РПУ - Монтана.Незнам как и откъде се добират до такава информация, не ми го побира умът. newsm78 newsm78
Луда работа ви казвам.Внимавайте! Naughty

# 253
  • София , Монтана
mama na nana това е ужасно което ти се е случило,а  в полицията ти обади ли се?Може някой ваш познат да се е пошегувал с вас.Когато се обаждат те искат пари а на теб са ти искали дрехи и храна и да я занесеш в Полицията.Знам ли това са си мои предположения.  newsm78 Дано на никой от нас не му се случва нещо такова.  Praynig  На баща ми преди време му се бяха обадили да му кажат че сина му е катастрофирал и трябва да даде не знам колко пари и къде.А аз имам сестра и той въобще не им е обърнал внимание. stelt77 зная , благодаря за подсещането.

# 254
petia не съм се обаждала в полицията.Този наш познат трябва нещо да се е поболял за такава шега.Незнам.Някой сигурно е имал нужда за момента от храна и дрехи и затова са ми ги искали.Незнам.Дано повече не се повтаря и дано и на не ви се случи. Praynig Да не стига никой.

Общи условия

Активация на акаунт