1-ви юни тук сега е, а Монтанското хлапе на веселба е

• 15 398
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
 welcome   skorpi69   

срещичката мина много добре  lalalala   другата събота или неделя пак  Grinning

# 226
 lalalala
 Радвам се, че сте си прекарали добре. Другата седмица може и аз да дойда.
 Но аз не познавам никои от вас Embarassed

# 227
  • у дома
Да,беше супер ...събрахме се аз,Шоколадчето, бенивив,Valentines,tanq_mt...
Петя,Стеле какъв плаж правихте в това време-то си беше напрво стууууууууд?Все си мислех,че като е такова времете и ще дойдете...
Няма снимки,защото аз забравих да снимам,а носех апарат(ама този курс ми изпива мозъка...)
Иначе Дори на Шоколадчето е мнооооооооого пораснала(аз нали не съм я виждала от Коледа и то така чуждите деца бързо растат),а и Маги на Таня е красавица с характер...

# 228
  • София , Монтана
 skorpi69 добре дошла.Разкажи ни повече за себе си.
Радвам се че срещата е минала добре и аз не можах да дойда  Blush .Светле само теб скоро не съм те виждала, а Valentines от много време.Незная кога пак ще си дойда за да мога да се организирам да дойда да ви видя всичките.Радвам се че пак започна да ни се съживява темата.

# 229
Привет майчета  bye bye bye
Радвам се много,че срещата ви е минала добре.Надявам се другата седмица да се видим.Страшно много ми се иска.
Някой знае ли дали има в "Стив" театър за децата?Обикновено лятото има в съботните сутрини.
Момичета да ви се похваля - започвам шофьорски курсове.   newsm01  car003 Дано успея да ги завърша успешно  smile3503 Praynig hahaha

# 230
  • Монтана
skorpi69 добре дошла.Разкажи ни повече за себе си.

Срещичката мина добре а и времето беше с нас. Доволна съм че успях да се запозная с момичетата.

# 231
 wavey skorpi69.
Срещата днес мина много добре. Радвам се, че се запознах с такива приятни хора. Другата неделя пак може да се съберем.

# 232
Аз станах в 11.30, по-точно едвам отлепих в толкова... Нито на плаж успях да ида, нито на среща...  Crazy

# 233
Момичета идвам,за да ви почерпя,
че днес си имам 2 именнички -
сладката ми дъщеричка Илиана и милата ми майчица е Илиана.

# 234
  • София , Монтана
bubitka честит имен ден на твоите именнички.Да са ти живи и здрави.
mama na nana успех на курсовете.
Аз съм си вече в София.Тук времето е гадно,хем грее слънце хем духа студен вятър.Така ми се седеше още в Монтана.Тук не смея да водя Криси по басейните че не се знае колко е чист.Вие какво правите по цял ден.

# 235
Честит имен ден на двете Илианки  bouquet  bouquet  bouquet,както и на всички останали именници!Да са здрави и много щастливи!

Аз се поизгубих,но не съм ви забравила,чета ви.На срещичка събота и неделя,,май няма да можем да дойдем,ако е през седмицата по-става.
Добре дошли на новите мамчета welcome

# 236
Честит имен ден на двете Илианки  bouquet  bouquet  bouquet,както и на всички останали именници!Да са здрави и много щастливи!

И от нас  Hug

# 237
Здравейте момичета!Да ви се представя,живея в Пъстренците имам три слънца момчета на 22г,16, и 9г в момента не работя гледаме се с малкия.Обичам да чета,да плета,ровя из нета с часове   wavey

# 238
Привет майчета! bye bye bye
skorpi69 браво на теб. Да са ти живи и здрави юнаците и да са твоята гордост. Hug
А щом живееш в Пъстренците може да се видим някой ден.

# 239
Добро утро

Общи условия

Активация на акаунт