1-ви юни тук сега е, а Монтанското хлапе на веселба е

• 15 402
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
  • у дома
Миленка,не ме питай защо се нахванах,че вече и аз се чудя ...
Почваме към 8 и 15 и затова оставям Светли толкова рано,да не говорим,че и Оги горкичкия го водя,но е в др група,добер че и неговия приятел го водят,та да не му е скучно...Иначе курса е в 7-мо училище и аз използвам мъжа ми за превоз сутрин и затова ги оставям толкова рано...
За събота се чудя дали да се метнем до Бързия(но на станцията на Монбат) или да си уча ,ама явно утре в движение ще го реша...
Момичета ,много сте несериозни,миналата година по това време какви срещи правехме на Анаконда (то и сега някой си правят тихомълком без да пишат в темата,ама хайде ще им простя засега...)
Искате ли в неделя да се разберем на Анаконда-Петя не съм я виждала от сто години ,ама тя си трайка като дойде...

# 211
Здравейте, момичета и от мен в този късен час! wavey wavey wavey
От доста време не съм ви писала и реших да драсна някой ред.
И ние бяхме снощи на концерта, но към 22:00 ч. си тръгнахме, мойте хора дадоха зор да си ходим.
petia не съм те видяла, а минахме оттам.То в тая лудница как........Иначе горе долу концерта ставаше.Наистина танцьорите бяха супер. newsm68 newsm44
А относно срещичката аз съм навита. Peace
А какво става с Вики и бебчо?Те как са?
Хайде лека и спокойна от мен,че поувлякох този път. Hug Hug Hug

# 212
  • София , Монтана
Oooooooo за срещи и аз съм навита ама никой нищо не казва.Онзи ден пихме кафе с Биси и там  беше и Таня,та вече и нея познавам.А и Стелт мина пътнешком та и нея видях.А Светле ти миналата година беше една от най несериозните на много малко срещи идваше.Къде ли е черния ни шоколад и Кичо се губи и да не изброявам още колко момичета ги няма.Къде ли се изгубиха  newsm78 .А аз утре пак ще ходя на Бързия.mama na nana Вики е добре бебето расте,тя се мъчи с кърмене и дохранва бебето той е сладур ама обича да се гушка и като го оставиш на леглото започва да плаче.Тя не може нищо от него да свърши.За повече подробности чети другата тема.

# 213
  • у дома
Така си мислиш само ,че съм била несериозна-я иптай Стелт и Шоколадчето колко пъти си парвихме срещи в Пъстренците...
Петя,казвай за събота или за неделя,за да организирам при мен нещата,иначе аз нямам претенции засега...отказах се да се мятаме на Бързия ,защото имам доста за учене,а в понеделник ще парвим тест,ама за среща ще намеря време...
Така ,че Петя,в теб е топката-10 и 30-11ч на Анаконда,ама в събота или в неделя?

# 214
Привет и от мен!  55
Ако организирате някаква среща за неделя и аз мога да дойда. Ще се радвам да се запозная с вас.
За утре обаче ако е няма да мога. newsm10

# 215
  • у дома
Добре тогава засега остава за неделя,за 10 и 30 -11ч на Анаконда или пък на Театъра,къде ви е по -удобно(на Театъра има детски кът,пък на Анаконда е шаха...)-Петя,Биси,Таня,Стеле и другите ще дойдете ли?
Ива явно си е на село ,но ако може да се съберем повече,за да решим какво ще правим с печката за Вики...Ива казваше че така и си няма,ама Петя сигурно има по-актуална информация....ако си спомням добре,Ива каза,че сме 8 човека,които сме й писали че сме съгласни(нямам представа кои сме) ,но ако се съгласят още двама човека ще се падне по около 10 лв на човек...

# 216
Не съм сигурна аз, но може и да дойда... До довечера ще дам окончателен отговор... По принцип съм лесна, може и без детето да дойда, така че не се съобразявайте с мен за мястото и часът...  Peace

# 217
  • у дома
10 и 30ч на Анаконда-Бенивив ще дойде със сигурност,Стеле ако се оравиш ела...аз или ще съм с едон дете или изобщо без деца,не знам още...
А другите видяхте за среща и се изпокрихте-поне пишете ,че ен можета да дойдете...

# 218
 wavey
Аз ще дойда със сигурност утре на срещата в Анакодата. Незнам обаче как  ще ви позная. Rolling Eyes
Ще ми бъде приятно да се запозная с вас. newsm53

# 219
  • София , Монтана
Аз сега влизам.За срещата ще дойда ако е мрачно и не става за плаж или ако мъжа ми каже че ще си ходиме по рано.А и ние с Криси спиме до 10.30 та и да има среща ще се обадя на Светла ако идваме.Извинявай Светле,аз броях срещите на Анаконда които бяха почит всяка събота и неделя.Биси може да си е на село,няма я в скайпа.Днес ходихме на Вършеци и там също ми хареса,водата беше много чиста,но не е минерална.Някой има ли отзиви как е на Минкови бани?

# 220
  • у дома
Петя,идвай,че не съм те виждала от сто години...Аз ще стоя със сигурност до 13ч така че и по-късно да одйдете няма проблем...

# 221
Аз няма да дойда със сигурност на срещата.
 Дано си изкарате много приятно lalalala и не забравяйте фотоапарата. photo Ще чакаме снимки.
  Hug

# 222
ние с Дори може би ще доидем  Peace

# 223
Здравейте майчета от Монтана!

# 224
 welcome skorpi69 при нас!
Момичета как мина срещата? Аз не успях да отида,за което много  #Crazy Weary  Embarassed Дано вие сте си изкарали чудесно.
Хайде другата седмица дано се видим.Само да не се каня много,че винаги в последния момент ми се объркват нещата. smile3555

Общи условия

Активация на акаунт