1-ви юни тук сега е, а Монтанското хлапе на веселба е

• 15 451
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
Момичета Hugмоля ви не се карайте Hug
Разбирам опасенията на nani m ,не веднъж съм лъгана и аз ,но всеки сам преценява дали да помогне или не. Гаранция какво ще стане в утрешния ден никой не може да даде важното е ,че тя е решила да се откъсне от лошата среда ,направила го е има борбен дух и аз лично и вярвам.
Когато ходих в дома и видях колко тррудно живее,сега не съм се срещала с нея ,
пуснах темичката тук в Монтанската,който прецени нека и помогне-това е. Peace
Не се карайте не това е целта Hug

# 46
  • София , Монтана
Момичета аз искам да ви кажа че момичето е направило всичко възможно да се откъсне от бащата на бебето,и той да не може да ги намери.А за парите да ви кажа като почина Вили всички се юрнахте да давате пари за венеца а сега не искате.Защо сега всички се дърпат или като предадохме венеца на погребението хората са си казали ей тези колко са задружни а помощта за това момиче никои няма да я види.Аз оставам с впечатление че майчетата в нашата тема предпочитат да почитат мъртвите вместо да помагат на живите.Не искам да обидя никой с това си изказване но реших да си споделя мнението с вас.Не искам да насилван никой и аз пари нямам безработна съм,но поне храна от вкъщи в буркани мога да и дам няма да ми натежи.

# 47
pеtia ,totomaniak   Hug  Благодаря,че има хора ,които са разбрали опасенията ми Peace Не съм искала никой да засегна  Peace  Аз поддържам връзка с Ивето на ЛС.Само да роди Вики и ще отида до болницата  Peace

# 48
Искам да споделя само ,че една мама от нашите ми писа на лични и е готова да помага на Вики  с каквото може  Hug .Знам, също така, че и самата тя е под наем и е с две дечица и съпруг разбрасе .Така че Hug има още хора с добри сърца ,но неискат да се  развяват из нета...  bouquet Така че спрете вече с това  Naughty кой за какво и на кого и защо   ooooh!

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 14:32 от bisssy

# 49
  • у дома
Ако решите да съберем парички и да й вземем печка ,аз съм съгласна,нека някой ми пише на личин или на скайп,защото едва стигам до компа...
До 25 юни просто ми е физически невъзможно да стигна до Младост,Вики като роди,ако има на кой да оставя децата ще ида с Ива до болницата...

# 50
Ако решите да съберем парички и да й вземем печка ,аз съм съгласна...

И аз...

# 51
насочете момичето към социалните  Peace  да я настанят където трябва и да и помогнат

с nani m  разбрахме , че има такъв дом под дианата   

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 23:04 от ЧерЕн_ШокоЛад

# 52
Да,има такъв дом ,но ще трябва да се поинтересуваме допълнително  Peace

# 53
насочете момичето към социалните  Peace  да я настанят където трябва и да и помогнат

с nani m  разбрахме , че има такъв дом под дианата   

До колкото знам тя ходи няколко пъти до социални ,и в защитено жилище пробва да я настанят, но не стана.
Съжалявам, да го кажа ,но институцийте ни не са това което си мислим. #Cussing out
Не знам дали е пробвала там където казвате  newsm78

# 54
  • на правилното място, в точното време
Намесвам се в темата, за да поясня някои неща.  Вики потърси помощ от Отдел закрила на детето, от там беше насочена към Кризисния център.  Опитите да бъде насочена към Звено "Майка и бебе" бяха осуетени. От Кризисния център има персонален социален работник, който работи с нея, обещана й е някаква помощ, след като роди за бебето, по линия на Червения кръст.  От Отдел закрила на детето, няма възможности за подпомагане. Като наближи зимния отоплителен сезон, ще се подават документи за отпускане на целева помощ за отопление.  Вики е назначена в една софийска фирма, за да може да получава 12 месеца болнични и после още една година МРЗ. В противен случай трябваше да получава 1 година социално майчинство.
БЛагодаря на момичетата от Монтана, които повярваха на Вики и са до  нея! Hug
На останалите, които хранят съмнения - когато имате съмнения в душата, по- добре се оттеглете. Рискувате да нараните и себе си, и човека, който е в нужда.  Naughty 
От кого е забременяла Вики и как не е наша работа. Как е стигнала до състоянието  да моли за помощ - също. Ако си решил да го правиш, прави го доброволно, уважавайки човека, на когото помагаш. Никой не е застрахован от утрешния ден.

# 55
  • София , Монтана
ФЕЙщица благодаря че разясни ситуацията.Вики ти е много благодарна за всичко което правиш за нея.
Аз вече съм си в София,сега ме чака оправяне на багаж чистене готвене и т.н.Да разкажете после как е  минал събора.

# 56
  • София , Монтана
 newsm78 къде ли сте всички.Сигурно да гласувате.Аз още не съм ходила че ми е далече младост.Или всички сте на вън.Вече на всички ли им е скучна темата.От преди научавах много неща за града ни от тук сега вече никой нищо не иска да казва.Кажете водихте ли децата из града на атракционите?

# 57
Ами, ние сме си в нас. Тази сутрин сме станали в 6.30ч., за да изпратим бати за София, и Калоян не рева, че го събудих. Излизахме на пързалките в Монт., но никой нямаше. Сигурно всички гласуват днес. Из центъра сме утре, за събора.

# 58
темата не ми излиза в "Нови отговори на моите публикации"   newsm78  

Ние онзи ден ходихме в Монтето, но Доротея не иска да се качва на люлките  1swing  никакъв интерес към тях  Tired  само към балоните  baloni  
Още не съм гласувала , но след малко отивам  Peace
Гласувайте и вие , че Анадолците идват !!!  Peace  

# 59
Аз гласувах вече  Peace За най-крайните  Peace Дано този път са те  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт