Май се търкулна,Юни дойде-мислим вече за морееее

• 15 168
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
Лилибонче, честит да ти е рожденния ден!   bouquet Да си здрава и щастлива, усмихната и късметлийка  Hug

фивче, много съжалявам за резултатите  Hug Както казват - всяко зло за добро! Не губи кураж, не се отчайвай, ти наистина си нашето геройче ! Сигурно това чакане е ужасяващо... така ми се иска да чета само хубави новини от теб  Hug

# 136
... бавно се отдалечавам от набелязаните дати.
Хайде сега, може да не стане под ден и час, но ще стане...и това е най-важното. Може би терапията е възможно да се проведе едновременно с манипулацията, може да не изисква дълго лечение. Дано на следващия преглед лекарят да състави най-оптималния план.

Heart Eyes

ФивчеHug важното е да си спокойна /до колкото може/ и уверена, че правиш всичко каквото трябва  Hug Hug Hug

# 137
  • Варна
Фив, запази спокойствие. Както са казали момичетата, диагнозата още не означава забавяне. Просто разпитай много подробно на прегледа какво смятат че става, какъв е проблемът, какво трябва да се направи и доколко е сигурно, че това, което ще се направи ще помогне за решаването на проблема.

Стискам палци да ти стигне търпението да се пребориш и с това ново препятствие. Убедена съм, че след време ще си от момичетата, които ще дават най-много кураж на другите, поели по трънливия път към собственото дете!  Hug

# 138
  • София, "Младост 3"
FEVER най-после обаче знаеш проблема къде е! това е вече победа! и дава гарант, че няма вече какво да застане между теб и дългоочакваната ти мечта, нали?
дали месец-два ще почакаш...но поне повече никога няма да имаш повод за тъга....
бори се, не го мисли във времето, а в резултатите!

# 139
Фивче, всяка стъпка към щастието ти ще е оправдана. Ти си ми особено скъпо другарче и ако знам как да ти бъда от полза ... Знам, че ще издържиш и това изпитание до гушкването на своята мечта.  Heart Eyes

# 140
  • Варна
Fever  съжалявам за резултатите. Не се отчайвай, след две седмици на прегледа сигурно ще намерите решение с лекаря.

# 141
Фивче, измъчи се ти, милинко. Но вярвам, че Бог  наистина ще напълни ръцете ти след време. Знам, че Асето Димитрова е компетентна по въпроса, защото май и тя проведе такава имунотерапия. Пиши й на ЛС, а ако искаш ще ти дам и номера на телефона й, за да се чуете. Но от нея знам, че тези проблеми намират решение. Знам, че е трудно да не се тревожиш, но поне  знаеш с какво се бориш, а това наистина е крачка към целта. Целувам те.  Hug

Ники, бързо оздравяване желая и на тримца ви. Много кофти така - насред лято. Ама като идете на морето вярвам, че тамошният климат ще ви се отрази благотворно. А относно прохождането - явно просто е по-плаха. Все пак е дама. Ти ще видиш как скоро ще пищиш, че само търчиш след нея.  Peace

Аз нали съм с болен мозък, вчера пуснах на детето кръвни изследвания заради пустото ненаддаване. Ами ок си е. Всичко му е супер. Урина ще дадем в петък, щото нещо не успях да взема навреме. Дано и там всичко е ок.  Praynig И да се похваля - ние правим по няклоко крачки самички. Много плахи, но все пак правим. А личната ми обясняваше как не може да не е пролазил на тази възраст. Не иска да лази, защото иска да ходи. Това е. Непрекъснато ни кара да го водим за ръце да ходи. А като събере кураж прави и по една-две крачки сам.  Grinning

# 142
  • София, "Младост 3"
fever това е за теб - ти си една от нашите пеперудки!

Урокът на пеперудата

Веднъж в един пашкул се появила малка пукнатина и случайно минаващ човек стоял часове и наблюдавал как през тази малка цепнатина се опитвала да излезе пеперуда. Минало доста време, но пеперудата сякаш изоставила своите усилия, а цепнатината оставала все така малка. На човека му се сторило, че пеперудата е направила всичко възможно и че у нея не са останали никакви сили за каквото и да било повече. Тогава човекът решил да помогне на пеперудата: взел малко ножче и разрязал пашкула. Пеперуда излязла веднага. Но нейното телце било слабо и немощно, крилата й били недоразвити и едва се движели. Човекът продължил да наблюдава, мислейки че крилата на пеперудата ще се оправят, ще укрепнат и тя ще може да лети. Но нищо подобно не се случило.
През остатъка от живота си пеперудата се влачила по земята. Тя така и не могла да литне.
И всичко само заради това, че човекът, желаейки да й помогне, не разбрал, че усилието за излизане от пашкула е необходимо на пеперудата, за да може течността от тялото й да премине в крилата, те да се разгърнат и така тя да може да лети.
Животът заставял пеперудата с труд да напусне тази обвивка, за да може да расте и да се развива.
Понякога именно усилието ни е необходимо в живота.
Ако ни беше позволено да живеем, без да срещаме трудности, то бихме били ощетени. Ние не бихме могли да станем толкова силни, колкото сме сега. Никога не бихме могли да полетим.

# 143
Наденце, това е прекрасна притча. Според мен е хубаво да я поместиш и в Пилешката супа!

# 144
Светле, не се притеснявай за ненаддаването. Ние вчера бяхме при личната и Дени е смъкнала 100 грама. И как да не отслабне, като е шило в торба и се налива със сок и вода. Обаче докторката каза да не я лишавам от течности, щом иска и че този месец няма нито едно бебе, което е наддало. Явно милинките жегата ги мори. "Всички са отслабнали или запазили теглото си"
И относно пълзенето: ние също не го овладяхме. Само по дупе и непрекъснато иска да ходи. А като види стълби и се почва едно мятане и превиване, иска да се качва сама, а на мама кръста се скапва до 4-ти етаж Mr. Green /и между другото това е страхотно упражнение за дупе/  smile3501 на Даренцето за първите самостоятелни стъпки.

Hug

# 145
  • София, "Младост 3"
Светле, ние сме вече с промито съзнание с теб - всяко нещо е склонно да се превърне в проблем...
Мими се роди 2.5кг, но поне след 6-ти месец като спря да повръща нонстоп - аз й се успокоий -не наддаваше май, най-много 100г на месецслед 5-тия, и към 8-ми май задържа...но щом иначе детето не дава индикации за проблеми...
още повече тя бе с нефроза и това задържане на кила...но аз гледах поне за това да не си го слагам на сърцето
и Дани не расте нонстоп - а някак на подскоци - отраз дърпат по много.....

# 146
Светле,милинка сега като даде кръв за изследване и видя,че Дарко е здрав успокои ли се?Толкова добре си изглежда детенце с тез бузи Mr. Green
И да не забравя-браво на малките крачета Дарини,хич не му трябва да пълзи,направо ще тича след някой друг ден Heart Eyes

Фивче,много съжалявам за резултатите,но не губи надежда,моля те.Стискам палци след 2 седмици на прегледа всичко да е наред и да имаш повече яснота по въпроса:hug: Hug Hug Hug Hug

# 147
Светле, браво на Дарко за крачките милинкия ми зет!Сега вече си по-спокойна дете изглежда много добре познавам много майки на които децата имат същия "проблем" еми нищо й няма здравички са си.
Исе, ей най-накрая се разреши проблема с градината ooooh!
Фивче, ама хайде сега няма да униваш малко повече време ще отнеме но поне знаеш причината това е важното ще гушкаш и ти сладко малко бебче затова сме силни мами минаваме през хиляди изпитания но постигаме заветното щастие Peace

# 148
  • Варна
Момичета много ви благодаря за окуражителните думи  Hug, разплакахте ме  Heart Eyes Прекрасни другарчета сте  Hug
catnadeen притчата е много хубава, благодаря ти. Ще си я запазя като ценен спомен и ще си я чета.

# 149
Исе, ей най-накрая се разреши проблема с градината ooooh!

това ми е цял ден в ума и забравям да го напиша ooooh!
Браво Исе, дано вече сте "счупили" каръка, който ви беше подгонил напоследък  Peace

Общи условия

Активация на акаунт