само мен сън ли не ме хваща.Напоследък много трудно заспивам и на другия ден едвам гледам.Май трябва да си спирам нета уж го чакам да стане да яде,но от няколко дни ми прави номера и не става
и много ми липсвате.
До сега гледах снимчиците на бебоците и всичките са много сладки пу-пу.Надявам се скоро да ми го оправят,че откачам вече.Ние иначе с Боянчо сме добре,само дето през деня въобще не ще да спинка ако е в къщи,но за това пък като легне в 21ч.,че до 6-6.30 непробудно после го вземам да цокне и като откъртим двамата,че до 10-11ч.Малее,голяма поспалана станах с него
Качих няколко снимчици та да не ни забраяте докато се впишим отново 

Заради тези притеснения и пропуших. Даже онзи ден се карах с нея, защото той само МсДоналдс яде с апетит и то по 2 сандвича
и тя беше решила всеки ден да му носи само и само да яде. Така се скарахме, но аз и казах че по-добре да яде по-малко манджа отколкото тези пържени лайна
. И в градината се виждат в чудо с него. Миналата година се беше напикал докато ядял. Лелите му казали че докато не си изяде няма да стане от масата и той стоял стоял и се напикал. Аз мислих че се притеснил а на него хич не му и пукаше. Като го питах децата дали не са му се смяли той ми отговори :" Мамо ти знаеш ли те от колко време вече спяха!" 

.Суче иначе,но после като му пъхна шишето голямо блаженство. 

Давам му да сукне,но не го признава много това хранене-5 минути и не ще повече."Лека закусчица" било-вика моя.

Тя и тази година май е решила да прави същото, защото иска да яде само краставици
И на мен нашите тогава само ми опяваха да я насилвам да яде и да й бутам в остата
Ама аз не мисля, че това е начина да накараш детето да яде
Вече нещо им изгубих логиката за какъв период ми плащат
Аз си мислех, че ми превеждат парите началото на месеца за текущия, ама май не е така
Защото сега очаквах да ми преведат последната половинка от последния болничен, който ми е до средата на юни. А те ми превеждат за цял месец. Значи това би трябвало да е плащането за май 
И на воля да се търкаляме и играем