За времето, аз вече не вярвам на прогнозите толкова много, колкото преди - често лъжат за дъжда. Ако не вали сутрин, грабваме се и излизаме. И да ни завали, голям праз, скриваме се някъде (не сме в гората, я) и толкоз. Имам дъждобран за количката и за мен, няма проблеми. Ако вали от сутринта, чакам да видя как ще се развие по-нататък денят, ама да стоя в къщи, само щото имало "дъждче" на прогнозата - няма да го бъде.
Ето днес трябваше да вали... ами сутринта малко хладно беше, ветровито (сложих му даже шапка на Калин), а после какво слънце пекна... така ужасно изгорях, защото не ми хрумна да се намажа с нещо слънцезащитно

За НОИ, писах мейл вчера вечерта и имам отговор днес (!!!), а пари ще имам утре. Не съм ги хванала в издънка, 15 работни дни за обработка на документите са си 3 седмици

За оставянето на бебето на баба, моята майка "си прави устата", ама няма да го бъде - не го давам, а и той е на поискване и не ползва биберон. Та си се мъкнем двамцата/тримцата (с тати) навсякъде

Глафира, моля те да припомниш къде ти беше "вилаетът", че ако има нещо за Марина....
ПЕТА СОФИЙСКА СРЕЩА: 06.06.2009 (събота): 11 ч., Западен парк - централен вход: зелено човече, Тони_ст,
САМО НИЕ ДВЕТЕ ЛИ ЩЕ СМЕ???
Обобщение на организацията за МАРИНА (marina21andreeva) - няма уточнения и промени спрямо предното ми писане!
ТЕКУЩО:
* Неща от първа необходимост за Марина и брат й
ПРИНЦИПНО:
1) Който иска да праща пари, с които да напазаруваме неща, нека ми пише ЛС, ще дам данните за сметката, в която събираме пари, но да посочи и мейл за връзка, за да пращам отчети. Ще разчитам АЗ лично да пращам сметката, за да мога да коригирам списъците за отчетите както е редно и в тази връзка моля да не си я разменяте по между си, а просто да ми пускате ЛС.
2) Който може да се ангажира да купува неща, нека се обади:
- Вис Виталис (Тони_ст)
- Даяна и Ники - борса за дрешки (Вероники, Шу, Глафира може да дойде заедно с някого)
- Джъмбо (беба)
- аптеки Ремедиум за козметика и лекарства - най-евтини са! (беба - Тати, Шу - Тати - ползва отстъпка до юни вкл.)
Който (ще) пазарува за Марина - АМ, лекарства, да каже кога и къде да се видим, за да дам пари!
Може в темата, на ЛС или по ГСМ. Повечето софийски мами ми имат ГСМ, но ако го нямате, пишете ЛС.
Мога да пусна парите и по банкова сметка
3) За адреса на мамата за пращане на колети: който го иска, да пише ЛС на мамата или на Глафира. Да не го публикуваме публично, а да си го разменяме само на ЛС - да не го пишем из темата, че четат всякакви хора.
4) Който желае да дава неща, а не пари: ще събираме накуп и един ще носи: благодарим на Глафира за ангажимента!
5) Примерен списък за неща, дописвайте и вие:
- памперси (номер 4)
- мокри кърпички
- АМ (25.05.2009: още 1 месец МАЛТОФЕР)
- прах за пране
- бебешка аптечка - Панадол, за почистване на нослето, термометър... -
- дрешки за бебето - 57 см. и 5.700 кг. към 24 май, без бодита, че има много
- лекарства за мамата: Пресинекс/Миринин (чакаме уточнение на точното описание, защото се оказа, че има различни видове)
Марина: Лекарството ми е Минирин таблети, но ги няма, казаха след края на месеца (май). Сега са ми дали "мостра" Пресинекс спрей, който има слаб ефект, но е по-добре от нищо
- дрехи за мамата (висока 147 см.) (Кремито е от Димитровград)
- шампоан, сапун, паста за зъби и прочие за мамата и брата (Вероники)
- играчки за бебето
- дрехи и учебници за брата на Марина (Еди е 172 и е на 17 години. Слабичък е), раница

,как не ги е срам
)
,и видях че това просто няма да стане, към 18часа реших че ако ще маймуни да валят излизам.Е да малко заваля,но тъкмо минах да видя нашите,че тия дни не се бяхме виждали.Подкрепям
.
.Така съм чувала де,не съм 100% сигурна и за това питам 
,обещавам да съм добра свекърва
,като че ли не ми стигат баща и син та сега и мечок ще трябва да слушам как хърка