АПРИЛчетата са добри дечица, обичат мамината ц...а :)))

• 15 803
  • 299
  •   1
Отговори
# 60
  • not found
Ася , Тони имаше гнойно връхче , било нормална реакция ит БЦЖ , просто организма реагира по-остро ( така го обясни лекарката) . Каза да не го чоплим и мокрим ...

# 61
 Здравейте момичета  Hug
 Бебето ми спи...аз не... Сещате ли се една реклама от преди мнооогоо години "Кукуруку вафла чудна, пълна с течен шоколад", жалко че не мога да ви я запея...еми преди малко се събудих и тази песен звънеше в главата ми...ама така силно, че сега не мога да заспя...само нея чувам и си повтарям текста...случвало ли ви се е - едно натрапчиво...луда работа  Crazy Здраво ме пере съчмата.... А и проклетите пъпки- така настървено се почесвам, та чак будя детето  Crazy, за сопола който си влача втора ли, трета ли година...няма да коментирам...Въобще едно ми е забавно...тази нощ. Дано поне малкият спинка спокойно.
 Да ви се похваля за предната вечер - зверчето ми заспа в 18ч и се събуди на следващата сутрин в 6ч, като разбира се се будеше точно на три часа за папане...но шокиращото е че пропуснахме нощното четиричасово дране и ... все още не мога да го повярвам.
 Момичета, днес се теглих - преди две седмици установих че съм 12 кг надолу, а днес установих че продължавам да съм си 12 кг надолу- не съм смъкнала и грам повече  Cry , а не се тъпча...е, може би малко последните три дена...ама не знам от къде дойде този апетит- понякога съм толкова гладна, та чак страня от бебето- да не го погълна в лакомията си...а най- съм гладна за шоколад  #Cussing out и като хипнотизирана в полусъзнание тичам до магазина, купувам, изгълтвам в движение и после ми иде да се  #2gunfire
 И покрай тези слонски притеснения ме тресе и една лудост ... тип ревност... ама не съм сигурна че е точно това newsm78 Щот половинката все ми е крив, все му се сърдя, все фасони...а той ту ми се дразни и после се окопитва и пак мило ми говори...мир да има...ама аз не та не...кавги да правя  Crazy И все ми иде от вътре да го гоня от вкъщи  Blush Той добре че е упорито нахален и все остава  Crazy
 Отивам пак да се хоризонтирам, че поне гръбчето ми да почине, а и да не ме хванат как зомбясвам посред нощите.
 Лека вечер на всички и много ви гушкам бебоците  Hug...и вас де  Hug

П.С. Ох , толкова съм разсънена, че чак ми иде да се обадя на приятелка по телефона...така ми се говорииииииии  Crazy

# 62
  • not found
Малкият ми днес сутринта се е завъртял по корем сам  newsm44 newsm44 newsm44

# 63
  • Sofia, Bulgaria
Poem - аз никога не съм обичала шоколад а сега поглъщам по най-малко 3 на ден и не мога да се спра  Embarassed имам чувството , че аконе погълна шоколад ще умра  newsm78 лекарката ми каза , че това е най важия признак за депресия  #Crazy

# 64
Jylieta браво на вас  Grinning ние миналата седмица го направихме,но мисля че е доста раничко
poem и аз имам такива странни импулси за скандали,все съм недоволна от нашия тати,все малко време прекарва с нас...а всъщност не е така Crazy.мъча се да го преодолея Mr. Green
Анито снощи като хапна в 1 днес чак в 8:30 се събуди,промърмори малко към 7:30 но пак заспа.откакто давам двете гърди,по съвет на айла   bouquet,спи повечко......а и откакто спинкаме гушнати  Crazyчудех се как ще я отуча,но в момента заспа в нейното легло.обаче като започнах да я вземам при нас преоткрих съня,тя също.слагам една пеленка под нея да не е на нашите чаршафи,гушвам я и така до сутринта.преди ставах през 5 мин докато я приспя.сега направо се родих  Party
отивам да закусвам и после навън  Grinning
целувки на всички  Heart Eyes

# 65
Цитат
а най- съм гладна за шоколад  #Cussing out и като хипнотизирана в полусъзнание тичам до магазина, купувам, изгълтвам в движение и после ми иде да се  #2gunfire

Poem, погледни от добрата страна- поне ядеш шоколад, щото аз и това не правя, да не стане нещо на зверчето. Изобщо съм станала като монахиня- забранени са ми ягодите, шоколада, алкохол- нула, а и с тия кърмачески хормони и секс не ми се прави...като монахиня съм станала.

Ех, ако можеше адаптираното мляко да се материализира само в стерилни шишета и с подходяща температура...ама като не е, от мързел ще кърмя:) Пък и малкият нещо го гони глад тия дни.

Малкият змей се зарибява по играчките- позабрави малко за държането на ръце.

Разходката със слинг продължава да е атракция за пешеходците, обаче днес успях да свърша 30 процента повече неща, отколкото ако бях излязла с количка.

Колкото до юркането на таткото- станала съм като хер Флик от Гестапо, направо не се понасям на моменти, но поне съм създала дисциплина.

# 66
Привет и от мен!
Аз имам пък проблем с моето хранене........не ми се яде нищо и като излезем на разходки след час вече нямам сили и започва да ми се вие свят #CrazyВъпреки това не отслабвам , а имам още 10 кг. да сваля.
Открих много хубави ежедневни превръзки на Паломита с 16 билки.Препоръчват ги за жени след раждане, генекологични проблеми, бяло течение и т.н
Капки за колики не давам от един месец, реших, че няма смисъл от тях!
Ето малко снимки и от нас!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=356435&pid=12693981

# 67
  • София
  Аничка радвам се че съм помогнала. А за съвместното спане, и аз се родих с близначките в момента в който открих как да ги кърмя едновременно легнала и двете. Сега малката я приспивам и я оставям в нейното легълце, но като се събуди си я взимам при мен и си се наспиваме отново и двете  Simple Smile

# 68
Ох,от 1 час се опитвам да седна на компа ooooh!ама кой ще ме остави.
 Не съм ви чела от миналата седмица Tiredама все не успявам да седна за малко поне.
На мен какво ми се случи в петък,беше някакъв кошмар SadВ 5 сутринта се събуждам със световъртеж гадене повръщане разстройство.Не мога да смогна до тоалетната.Майка се обади веднага на бърза помощ но те отсякли че щом нямам Т нямало да дойдат да сме зжъннели на джипито/в 5 сутринта Shocked/.Просто нямам думи.Ами ако ми имаше нещо по-сериозно с оето можех да заразя бебка/не дай Боже/? Crossing Arms.Но това не е края,малко след това майка без да изка итърва старият ни термометър с който си премерих дали имам Т и живка му се пръсна на малки топченца по почите в коридора и малка част от тях в спалнята ни където е и Ави.Направо откачихме #Crazyведнага изнесохме Ави при братоведка ми и аз както бях зле като се мобилизирах изхвърчах до аптеката да купувам сяра за да се събере и обезвреди живака и нов дигитален термометър.Наръсихме сярата то пък като се развуня на запъртъцииии...ужас ooooh!Както и да е изчистихме всичко след няколко часа и прибрахме Ави вкъщи.Най-хубавото от този ден беше,че нашия тати си дойде от Пловдив и ще поседи няколко седмици Party Heart EyesДано имаме време да си се порадваме Crazy

Честита месечинка на Бен Hug  bouquet

Благодаря на Чоколина за красивата темичка Hug  bouquet

Айла въпреки че сме на АМ аз също вече от седмици не давам никакви капки на Ави,само чайче и водичка Peace

Хубав ден от нас на всички и спокойни тумбачета на малките човечета Grinning

# 69
  • София/Люлин
Здравейте.
ssillvvi съжалявам за това, което си преживяла и дано не се повтаря повече.
Вие с какво мажете вашите бебчета като е топло? Аз мажа с преварен зехтин, но в жегите ми се струва че ще я претопля много.
Преди малко бебка повъра доста и цялата не намокри. Има секретчета в гърлото и предполагам, че като повръща ги изкарва иначе много се мъчи милата и гласчето и се променя. Мажа с бактробан ама не знам дали има ефект, като още има секрети а днес е последното мазане. newsm78
И на мен ми се вие свят като изляза, ама това май е от шантавото време..температурите играят като луди, ето в неделя прогнозата е за 33 градуса.

# 70
Здравейте и от нас момичета, Тук времето доста се смрачи и май ще пропуснем следобедната разходка. И ние можем да се похвалим с голям прогрес в развитието си  newsm44 бебчо научи, че има ръце , но ужас  Tired Face научи се много бързо дао ги вкарва в устата си, който пръст успее, или 4 те едновременно и ги смучи като бибирона.
  А от БЦЖ ваксината всички ли бебета трябва да имат някакав белег, пъпка на лявото рамо   33uu, защото ние нямаме. Или поне аз не я виждам.
Ох, и мене понякога ме боли главата , в неделя даже испих един аналгин. Взех си матерна витамини да пия и сега съм по добре.Тук заваля град.

# 71
  • София
Привет и от мен !
Днес  се гледаме   сами и сме си в къщииииииииии  newsm44 ! Радвам се ,защото рядко се случва  да си стоим  у дома  и днес съм щастлива  Grinning !
Пентаксим  и ние още не сме слагали ,но  тази седмица  имаме час  при педката  и ще слагаме.
За повръщането - Каролина  връща по малко почти при всяко ядене .
Момичета толкова съм изтощена  Tired .Тази седмица  три пъти сме имали гости на вечеря ,плюс  постоянно пътуване насам - натам ,плюс  потоянно цедене  ,където сваря вече  Whistling .  Вчера  сме станали в  6:00 ч. нахранихме бебето ,преоблякох я  и приготвих багажа и  тръгнахме  за Ботевград ,че имахме  бизнес среща . Милата ,къде ли не я мъкнем  вече ! Като залепена е за мен  Heart Eyes . Вчера съм я  хранила  в банката ,после бяхме за кратко на гости  ,после ходих на педикюр  и там се преобличахме,сменяхме памперси и ядохме (през цялото време ми беше на ръцете,докато ми правиха педикюр ) и вечерта  даже  успяхме да  отидем на рибен ресторант  с нея . Както всички  ,аз също съм станала специалист във вършенето на  всякаква работа с една ръка  Laughing  . Само  тайничко ми се иска вече  да поразредим  гостите ,че наистина  много се изморявам  Confused .
Интересно ,че  пък на мен на мен не ми се яде  сладко и шоколад  като  на вас ,но пък  солено и кисело ...  Blush .Сега сутринта направих  солени мъфини със сиренце  и  уж с кафенцето (безкофеинова Мока  Laughing ) ,та  сигурно съм изяла  поне десет  Joy . Леко свинска  работа  hahaha .
Много ми е сладка  като се смее на  играчките от  въртележката над леглото и  се опитва да им гука  Heart Eyes . Толкова много им се радва ,че  като  ритка с крачета от удоволствие и тресе цялото легълце .
 И  да попитам ,смятаме да  почиваме началото на септември  и  се колебая  между море и  евентуално Сандански или Велинград ,та въпроса ми е , ще ходите ли на море тази година  и дали няма да е вредно за  бебетата (тогава ще са на около 6 месеца ),като естествено  никакво пряко  излагане на слънце   и т.н.?  
Чао  от мен засега  Hug !
Чоки ,да не забравя  - благодарности за  темата  ,страхотна е   bouquet !

# 72
Здравейте и от нас!
Честита месечинка на Лина-бамболина! Heart Eyes

Айла, аз не давам никакви капки за колики също. Но Мишенька много търпелива, само свива крачета ,но не плаче. Сега лежи в леглото и разглежда играчкиге. Поне 4 часа на ден будува, разглежда играчки, тапети, или пък сега има в къщи доста "разносвачки на ръце"  Mr. Green Ама тя не много харесва да я носят ,че изпотява и става й не комфортно.
Вигантол давам, че растем бързо. А и това до колкото знам е обикновенна рибешка мазнина.

Кака отиде при лелята си на гости. За три часа успя да да направи сумати бели, така че сега ще ми я върнат на възпитание! Ама, кой каза че е лесно с децата?  Laughing

Поем, трябва ти един здрав шопинг! Направо ще бъдеш като нова! Hug

За Пловдивските мами- в петък в 12 в централната градина става ли?

Дриим уиш! Значи съм в непрекъсната депресия? От години?  Joy Просто шоколада съдържа хормона на щастието, и на щастливи хора това е за тонус  Sunglasses

# 73
Аз съм за. Само че къде в централната градина??? Hug Hug Hug

# 74
Ето и една почерпка от нас
Ние днес ставаме на 2 месеца!Черпим всички с торта!
и ние връщаме след хранене доста,играчките ни вече са много интересни както и полюлея,картини и всичко друго от обзавеждането се оглежда.Най-много го кефи музикалната играчка на леглото.Иначе много хълцаме ние,което много ни тормози.За Пловдивската среща съм за.Само ще трябва да се уточним на кое място.

Общи условия

Активация на акаунт