АПРИЛчетата са добри дечица, обичат мамината ц...а :)))

• 15 804
  • 299
  •   1
Отговори
# 75
Ето и една почерпка от нас
Ние днес ставаме на 2 месеца!Черпим всички с торта!
и ние връщаме след хранене доста,играчките ни вече са много интересни както и полюлея,картини и всичко друго от обзавеждането се оглежда.Най-много го кефи музикалната играчка на леглото.Иначе много хълцаме ние,което много ни тормози.За Пловдивската среща съм за.Само ще трябва да се уточним на кое място.
Е тортата е за 1 година ама ние тогава ще имаме друга да сме живи и здрави.

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 16:37 от TANITAFRESH

# 76
Много хубава торта. Ще я опитаме виртуално. Да са живи и здрави всички, които днес правят два месеца. И не само. Hug Hug Hug  party023  party023  party023

# 77
 Hug Здравейте мили майчета!!! направо ви се възхищавам как намирате време ... ние с малкото шефче най-накрая се споразумяхме за безсънните нощи и цялостното ми вампирясване... пак добре макар и след месец  Tired  с риск да ме помислите  за полудяла ще споделя все пак.. нали бебетата се плашели от собствените си ръце,когато се стряскат на сън и аз,една вечер взех,че след последното папане кам 24ч-01ч. я навих малката на роло с чаршафче само главичката и раменцата са навън... доста странно изглежда, даже си помислих..за Бога какво правя но с тез напукани очи съвсем  #Crazy Бобката дори не рева.. помрънка 10мин и ЗАСПА.. не можех да повярвам... едвам заспах, очаквах включване но тц!  сутринта ставам да се нацедя за капките и нали все бързам,че обикновено голям рев настава но този път си спииинка и въобще много спокойно го раздава! Брейй,чак си помислих,че сънувам... и така си стана близо 09ч. реших да я размотая вече и тя се размърда милата,започна много приятно да се разбужда,протягаше се и ми се усмихваше сънено.. и аз пак се разцъках с почуда... Помислих си да не е съвпадение  newsm78  но пу-пу-пу вече няколко дни като по учебник...  до като не я разопаковам не се събужда,много голямо удобство се оказа!!!  Laughing и така сега си наваксваме и двете сън.
Вчера си купих слинг е, много добра работа ми върши а и малкото шефче е доволно нали сме пълен комплект  hahaha
Честити втори месечинки на всички бебчовци и беболинки!!!   bouquet
айде и аз да ви изчета най-накрая...   Sunglasses

# 78
Здравейте и от нас.Темичката гледам напредва бавно, но явно се дължи на отсъствието и дългите разходки.

Ние продължаваме да се будим на 3 часа вечер. Ох, кога ще се наспя. Снощи големият ми син сънувал кошмар и естествено се шмугна в нашето легло за успокоение, и аз цяла вечер дебна да не нарани в съня си малкия бебок. Детска работа. Тайничко се надявам и Алекс да започне да спи повечко през нощта. Ще пробвам довечера метода на Abrikotin със увиването като пашкул, пък да видя какво ще стане.

# 79
  • София
  Това с повиването си е един от първите и основни методи от петта превила на д-р Карп за спокойни и спящи бебета. Може да изгледате и филмчето, там много хубаво е показано как става повиването. Няма нищо общо със стягането на крачетата което са правили бабите, целта е само ръчичките да са прибрани към тялото, за да се чувства спокойно и уютно бебето.

# 80
Здравейте и от мен Simple Smile
Тук такъв град се изсипа!
За утре никой нищо не казва,ама и с това време...Какво ще правим?
Зинайда нещо ми се губи (пак).
и още доста хора ми се губят ама все за нея си мисля  Rolling Eyes
Днес бяхме на ортопед.Всичко ни е ок.Ама как го извиваше тоя човечец...направо гледахме с мъж ми като изтрещяни  Shocked .Ама Даниел не протестираше,а доктора като ни видя физиономиите и вика "Ооооо,не му знаете възможностите  Joy "
Айде оставям ви че е време за баня Simple Smile

# 81
  • Пловдив
Аааа тук съм , жива съм , но най -новото около мен е че започна да  ми се лющи кожата по ръцете, пръстите ми се обелиха , имам чуството че до долу ще ми опада - ходих на кожен лекар и естествено не успя да ми каже от какво е , мазах се с 100 вида мехлеми и нищо не помага....като няккоя змия се чувствам на която й пада кожата ...вече наистина не знам какво се случва с мен .
Момичета много бих искала да дойда на срещичката с вас , но в момента съм при майка ми на гости (в друг град ) и няма да мога, но следващия път живот и здраве.....
Добре че поне Елица е добре , то се е видяло че на мен проблемите няма да ми свършат  Tired
Ето една снимчица от нас

http://prikachi.com/files/885473c.jpg

# 82
  • not found

Искам да попитам каква е разликата дали ваксината ще е Прнтаксим ли се казваше или другата ? Моята педи нищо не ми е казала и посещението при ортопед задължително ли е ? Че ние нали се сещате нямаме направление и информация ...  newsm78

Kafenceto след годинката е подходящо децата да ходят на плаж .
Сега с Тони се  храним и след малко слизаме долу на двора времето е много хубаво за него, дано заспи по-бързо , днес ходихме до АГ Варна да посрещнем една негова бъдеща приятелка  Crazy
Лека вечер на бебчета , че и ние мамитата да си поспим , аз вечер като спя с малкия все не мога да се наспя и съм като препарирана !

# 83
честито на всички навършили 2 или три месеца  Hug Нека да ви са здрави децата и да растат много усмихнати!

чоки,прекрасна тема   bouquet

Aila,ти си герой,браво на теб  Hug Пожелавам ти каките да слушкат повечко,но пък не ви липсва забавление,мечтата ми е да имам 3 дечица  Hug

madlena,при нас е същото положението  Tired ,не получи ли нещо започва голямо мрънкане и не се спира,излезем ли заедно с нея и бебето е малък ужас  Tired тя иска да се пуска от ръка,да тича,мен ме е страх и само викам по нея ....
От 1-ви е на детска градина и доста добре и понася  Grinning ,ходи без проблем и сутрин ,само вечер като я взимаме и се насълзяват очичките,че ни нямало  Heart Eyes

*dessi*- и аз се чудих за тази ваксина ,в крайна сметка с моята педиатърка решихме просто да слагаме стандартните ваксини и само да купя добавката,която я няма в тях  Rolling Eyes

Вигантол-признавам си понякога забравям,от бързане да дам млякото  Embarassed

Имамама и двете ми деца нямат белег  Rolling Eyes

atlantica,при нас също е все още така-хранене на 3 ч.  Tired

Олче,прекрасни сте  Heart Eyes

Аз да ви се оплача,вчера заведох каката на градина,после с малката на разходка и на обед я заведох на вилата на село при свеки и се върнах за родителската на каката,след час и половина тръгнахме пак за село и пак се върнах с двете и беше вече 21 часа  Crazy ,а аз капнала оот всякъде  Crazy

В събота моята Дея-Мария ми изкара акъла,повярвайте ми ,не знаех къде се намира,събуди се сутринта с плачене,показва мястото на апендицита,че я боли и след 5 мин започна и да пищи  Cry ,баща и по най бързият начин я закара до педито,която казала,че нямало такова нещо и не бил апендицита,не можело на тази възраст  Tired  ooooh!,а аз през това време не знаех къде се намирам от притеснения...  Както и да е всичко премина,обаче в понеделник и вчера имаше рано сутринта пак оплакване за болка в тази област Tired ,а днес е с температура,което е също признак за апандецит  Sad .... Утре ще я водя да и направят пълна кръвна картина и от там ще търся хирург в Бургас /а въобще не знам нищо по въпроса/ и ще ходим на консултация ,силно ми е притенено,дано не е това  Cry ,тази вечер е пак с 38.8  Tired

# 84
*dessy*, и аз забелязвам, че напоследък сукането се проточва повече от редовните ни 10 минути
Aila, аз не съм давала изобщо капки с/у колики, ама и колики не сме имали.
Jylieta, Имамама, браво на мъниците с новите умения, растем,а! Дея, дано всичко е наред с дъщеря ти.
Аз нощем не кърмя малката в нашето легло, защото АЗ заспивам на секундата и после се чудя кърмих ли, не кърмих ли. Вземам я при нас сутрин, когато на нея й се иска да се събужда, а на мен още ми се спи.
Нищо не се чува за софийска срещичка. Ако на някой му е удобен парка Заимов, да ми пише на лични, за да се уговорим. Поне да поставим началото, пък после може да сменим парка и да разрастне отбора на количките.

# 85
  • Бургас
Дадох на малката 1 доза Панадол не на 4ри часа, а на 3... усетих се вече като почти и бях дала цялото количество... Моля ви... кажете ми какво да правя...? Опасно ли е? Ако трябва да я водя на лекар... Направо ще се побъркам от притеснение.. тя заспа, но...

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 08:27 от ben78

# 86
Дея, представям си какъв ужас си преживяла. Дано не е нещо сериозно на детето и бързо да се оправя. Heart Eyes При нас ситуацията е подобна с баткото. Онази нощ идва в 4 ч. и плаче, че сънувал страшен сън и сега го било страх. Беше целият плувнал в пот горкия и трепереше. Естествено се шмугна в нашето легло, където беше и Алекс, и настана една идилия за мен. Не е за разправяне. От лявата ми страна мъжът ми хърка  #Cussing out, от дясната Алекс сучи, а до него батко Криси мрънка и в съня си се върти ужасно. Цяла нощ съм дебнела да не удари малкия в съня си. Абе не е лесно да си майка, особено, когато и мъжът се държи понякога като дете.... ooooh!

Снощи се опитах да повия Алекс и да пробвам дали ще спи. Уви, след повиването се започна едно шумолене и шаване в леглото, мрънкане и хленчене. Накрая си извади ръцете отвън и изрита завивката. Явно не ме бива в повиването. Накрая го взех при мен на леглото и се успокои, въпреки, че 3-часовото хранене продължава.

# 87
Хм, дали пък това дърпане от цица , което се наблюдава при повечето от нас не се дължи на даване на шише от време на време- вода, чайче, биба, АМ, изцедена кърма  newsm78
 Айла ти как мислиш? Ад като го извеждам навън често се изцеждам за едното папане, а второто вече е от цица...ама това става всеки ден и да не би малкия да иска от шише...
   И аз мисля като Айла, аз се цедя от 25-тия ден когато получих възпаление на гърдите, винаги когато съм предлагала цица е папал друг е въпроса че сме мързеливички и много ни се приспива на гърдата. и ние имаме нещо като плаващ режим: Почнахме да го къпим след 9.00 вечерта така последното хранене ни е към 22.00 и след това спи до 5.00-5.30 след това сме на поискване ...... обикновенно на повече от 3.00 часа. Пропуснах да отбележа, че нощем се будя като по часовник в 3.00 и се изцеждам защото ще се пръсна ........... тази нощ изцедих 320 като 140 и малко повече изядохме в храненето в 5.30 а другите си ги изяжда вечер. (мисля че вечер имам по-малко кърма) отбелязвам нищичко не връщаме назад Wink събуди се малкия Йоан отивам. Поздрави на всички девойки,
Според мен това дърпане на цицата е от умора искат да спят повече както преди но понеже виждат добре и  им е интересно приемат доста информация която все пак не могат да усвоят докрай защото всичко е ново ..... в такъв случай използват цицата за буфер, но тя пуска мляко а те искат просто да се приспят. Ние од два дни вечер сме така давам бибата ии го гушкам и той заспива.....

# 88
  • Sofia, Bulgaria
Леле как ви завиждам само  Rolling Eyes ние се храним цяла нощ на по 2 часа понякога на час и половина , а в повечето случай не спим по цели нощи и не че толкова ядем колкото се ползваме за биберон , ама ако се опитам да я махна и олеле блока канти  #Crazy. Спя по 2 часа най много 3 на денонощие (понякога 1 час през деня ако си го открадна ) и резултата от преумората е спиране на кърмата .Успявам да изцедя не повече от 60-70 грама , а Габи яде по 120 .Пия чая на хип и много нектари но файда ..... ниенте! За тези малчовци който връщат млякото по обилно има АМ на FRISO - Фризовом ( специално адаптирано мляко за кърмачета с хабитуално повръщане ) . Сега давам на Габи от него преди давах на FRISO - HA , но 3 минути след ядене ми го връща обратно и пак е гладна . Това сега го понася добре . Давам и първо кърма колкото има и после добавката .
От два дни ме тресе нервата и не знам защо . Мъжлето ми заминава за събота и неделя при майка си в Русе и аз хем искам да отида с него хем не искам . Незнам какво ми става , но и тъпченето с шоколад продължава . Снощи си позволих 1 чаша червено вино (вино и бира можело да се пият защото за 1 час се абсорбират а и било полезно и за бебето ) ,  резултата беше зашеметяващ  Mr. Green Габи спа от 23.00 до 4 непробудно ( пропусна 2 хранения ) ......тази вечер ще опитам пак  Mr. Green дано и хванах цаката  Wink а тати се възмущава ........" ще ми направиш детето алкохолик ........" hahaha В тоя род на мисли нашите родители и прародители би трябвало и те да са  newsm78........( нали са приспивали бебетата с червено вино вместо мляко за да работят спокойно по нивите )
ето снимчици и от нас
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12693365
хайде лек ден на всички и до скоро писане   love001
ДЕЯ - дано това да е просто едно неразположение от горещините и всичко да е наред  Hug Hug Hug

# 89
ben78 ,не се притеснявай,нищо страшно не е станало-щом не е предозирано,1 час по-рано не е чак толкова много Hug.Няма нищо да стане Wink

Дея` ,много неприятно,дано не се окаже ападисит наистина Praynig,и по-скоро се оправи каката  fingerscrossed

Abrikotin ,поздравления за работещия метод който сте (пре)открили за спинкане Grinning.Кефи ме как наричаш бебчо,малкото шефче Joy

ssillvy,големи перипетии сте имали и вие,дано няма вече Hug

Aila,капки п/в колики и аз не давам.

poem,и аз ''изтрещявам'' от време на време,и милото го отнася Embarassed.Ама той явно е свикнал,и не ми обръща много внимание Joy.Мамочка много хубав съвет ти е дала.  newsm71  е вълшебно хапче,и на мен ми действа успокояващо Mr. Green!

Кafenceto,мултифункционална мама си,направо ме изуми Laughing.За гостите те разбирам напълно,дано се поразредят посещенията наистина Grinning.
За моренце питаш   grinning039-ех,мечтииии.....Много ни се иска на нас с половинката ни да отидем през септември,и стига да си е тук,ще го направим.Дано  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed.Аз отсега си мечтая Mr. Green.Голям кеф ще е  family 1swing    sport027

А,щях да забравя.Моята беболинка мрази в кенгуруто Shocked,крещи като заклана като я сложа в него.Онзи ден реших да сляза до магазина и се нагласихме и....тя огласи блока ooooh!,и се върнах де.По късно излязохме с количката Crossing Arms.Не бях чувала бебе да не обича да го носят в кенгуру Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт