Здраво ме пере съчмата.... А и проклетите пъпки- така настървено се почесвам, та чак будя детето
, за сопола който си влача втора ли, трета ли година...няма да коментирам...Въобще едно ми е забавно...тази нощ. Дано поне малкият спинка спокойно.
, а не се тъпча...е, може би малко последните три дена...ама не знам от къде дойде този апетит- понякога съм толкова гладна, та чак страня от бебето- да не го погълна в лакомията си...а най- съм гладна за шоколад
и като хипнотизирана в полусъзнание тичам до магазина, купувам, изгълтвам в движение и после ми иде да се 
Щот половинката все ми е крив, все му се сърдя, все фасони...а той ту ми се дразни и после се окопитва и пак мило ми говори...мир да има...ама аз не та не...кавги да правя
И все ми иде от вътре да го гоня от вкъщи
Той добре че е упорито нахален и все остава 
...и вас де 
ние миналата седмица го направихме,но мисля че е доста раничко
.мъча се да го преодолея
,спи повечко......а и откакто спинкаме гушнати
чудех се как ще я отуча,но в момента заспа в нейното легло.обаче като започнах да я вземам при нас преоткрих съня,тя също.слагам една пеленка под нея да не е на нашите чаршафи,гушвам я и така до сутринта.преди ставах през 5 мин докато я приспя.сега направо се родих 

Въпреки това не отслабвам , а имам още 10 кг. да сваля.
ама кой ще ме остави.
ама все не успявам да седна за малко поне.
В 5 сутринта се събуждам със световъртеж гадене повръщане разстройство.Не мога да смогна до тоалетната.Майка се обади веднага на бърза помощ но те отсякли че щом нямам Т нямало да дойдат да сме зжъннели на джипито/в 5 сутринта
.Но това не е края,малко след това майка без да изка итърва старият ни термометър с който си премерих дали имам Т и живка му се пръсна на малки топченца по почите в коридора и малка част от тях в спалнята ни където е и Ави.Направо откачихме
веднага изнесохме Ави при братоведка ми и аз както бях зле като се мобилизирах изхвърчах до аптеката да купувам сяра за да се събере и обезвреди живака и нов дигитален термометър.Наръсихме сярата то пък като се развуня на запъртъцииии...ужас
Както и да е изчистихме всичко след няколко часа и прибрахме Ави вкъщи.Най-хубавото от този ден беше,че нашия тати си дойде от Пловдив и ще поседи няколко седмици
Дано имаме време да си се порадваме 

бебчо научи, че има ръце , но ужас
научи се много бързо дао ги вкарва в устата си, който пръст успее, или 4 те едновременно и ги смучи като бибирона.
, защото ние нямаме. Или поне аз не я виждам.
! Радвам се ,защото рядко се случва да си стоим у дома и днес съм щастлива
!
.Тази седмица три пъти сме имали гости на вечеря ,плюс постоянно пътуване насам - натам ,плюс потоянно цедене ,където сваря вече
. Вчера сме станали в 6:00 ч. нахранихме бебето ,преоблякох я и приготвих багажа и тръгнахме за Ботевград ,че имахме бизнес среща . Милата ,къде ли не я мъкнем вече ! Като залепена е за мен
. Вчера съм я хранила в банката ,после бяхме за кратко на гости ,после ходих на педикюр и там се преобличахме,сменяхме памперси и ядохме (през цялото време ми беше на ръцете,докато ми правиха педикюр ) и вечерта даже успяхме да отидем на рибен ресторант с нея . Както всички ,аз също съм станала специалист във вършенето на всякаква работа с една ръка
.Сега сутринта направих солени мъфини със сиренце и уж с кафенцето (безкофеинова Мока
. Леко свинска работа
.
. Толкова много им се радва ,че като ритка с крачета от удоволствие и тресе цялото легълце .
!
! 

Просто шоколада съдържа хормона на щастието, и на щастливи хора това е за тонус