АПРИЛчетата са добри дечица, обичат мамината ц...а :)))

• 15 800
  • 299
  •   1
Отговори
# 255
Моя съвет е да избереш друга болница!
Току - що получих имфо, че родилното на Втора градска няма да работи поне 3 -4 месеца, така че няма как да родиш там.

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 23:50 от тъжна мама

# 256
  • София
sisko_75, в името на всички свято не раждай там!!! Виж в черния списък на лекари/болници в Здравния справочник.
Послушай тъжна мама... Praynig

Чудя се как са ksd_g, tolinka, kenga... Rolling Eyes Момичета, ако надничате тук чат-пат, драснете по някой ред... Не сме ви забравили!

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 20:54 от Олче

# 257
  • София
Как сте мили мами! Hug
Домъчня ми за вас,но ахааа да пиша и малкия ми лиглъо ме вика отдалече Joy
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМАЛИ И ИМАЩИ ПОВОД ЗА РАДОСТ И ПРАЗНУВАНЕ!
Нещо със срещата се оказахме много н есериозни.Я вземете малко пример от русенки софийски мами. Crossing Arms
Ние сме добре и дрешките продължават да ни умаляват и по този повод си купуваме нови.Да се похваля че успях да си поръчам и аз накрая нещичко от Ларедута,но сега ще чакам да видя дали ще дойде. Embarassed
Емануела88 и аз не съм чувала това за ваксините newsm78 и на каката си й бихме всеки месец и сега ще е така с малкия.
Всичките ни бебенца са много сладки.Май и аз да се впрегна и да покажа нещичко пък било то и от телефона на нашия тати, че от апарат все не успявам да прехвърля снимки. Confused
На ваксина сме чак в края на месеца и тогава ще давам отчетни данни за наште кила. Laughing
целувам ви всички и лека вечер от мене.  bouquet

# 258
  • София
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=356435&pid=12861895
Само едничка е но пак е нещо Laughing

# 259
Здравейте момичета с бебета сладки!

Целувки за всички мами,които са празнували и празнуват нови месечинки!
Мами,бебоците ви са страхотни!
Всеки ден ви чета ,ама покрай нас почти нищо ново затпва не пиша.
Относно софийската среща ,пълна излгация - всички мами да се засрамят Laughing Heart Eyes HugШегувкам се ,тук разтоянията са проблем и ми е ясно ,че е трудно да се напаснем.Но  Simple Smile аз съм винаги на линия,ако се решим пак.
Ние сме ок.Борис расте.Наддали сме 800 гр за 2ри месец,което е ок и цели 6 см, т.е с 11 см от изписването.Снажен левент дърпа от сега Wink!
Утре сме на 1ви Пентаксим.Ще докалдвам

Принцеске,
винаги готова за среща до църквата.пиши на лични кога можеш, за прдпочитане ми пиши прдния ден

Целувки на всички и лека

# 260
  • Пловдив
Подарявам 1 опаковка капки Инфакол.Външната опаковка не е разпечатана т.е напълно непокътнати.Срок на годност до септември 2010 г.За Пловдив

# 261
  • Там където има любов
Добро утро  Hug
дано да мога да попиша малко че иначе хич не ми разрешава най-малкото ми мъжле  Laughing
При нас нищо ново де. Разходки до припадък, палав батко, нервен татко = полудяла майка  Crazy а даже и каката я чакаме да дойде за месец при нас. Другата седмица и братовчедите чакаме 2 седмици на гости а те са на 4г. и 1г. въобще абсолютна лудница. Иначе е весело newsm62
Колики вече нямаме почти. Повръщаме по по малко и имаме периоди на много настроение. Варненки също са несериозни  Crossing Arms само Шоки и Вери найс са сериозните  Laughing (майтапя се момичета знам че бяхте заети  Hug )
Ами май това беше викат ме
Много целуФки пак ще пиша като мога

# 262
Здравейте момичета! HugИзвинете ме, че не съм писала скоро, както и за последните ми негативни постове!Съжалявам, че в последно време само ви натоварвам с моите депресии и други проблеми, вместо да съм радостна и съпричастна с щастието ни! Blush
Много ви обичам и ви се радвам! Hug
Сега да си призная не съм ви чела, съжалявам, ще гледам да наваксам!Обещавам!
Честито на всички, които са имали повод за празник! Hug
Ние сме добре, аз вече се чувствам по-добре, може би защото все сме по гостита, ту в сестра ми, ту при майка, таткото ни кара сутрин с колата и после вечер след работа ни прибира!Днес също чакам вкъщи една приятелка!Иначе коликите яко ни друсат!Милото ми!Нищо не помага, какво ли не пробвахме, ама нъц! TiredИмам чувството, че даже се увеличват!Горкото ми направо има моменти, когато не може да яде от болки, всяко ядене е борба! TiredНо сега, когато ходим при другия педиатър поне се чувствам доста по-спокойна!
Моля ви мами от София, дайте ми съвет къде да я водя на ортопед!Пишете ми на лични за координати на лекари, че вече не остана време!Много благодаря!
Иначе горе-долу й хващам, че вече има някакъв режим, ама да видим докога!
Много целувки на вас и най-вече на слънчевите ви дечица! Hug Hug Hug
Ние в неделя ще правим погача най-сетне и ще гледам и аз вече да кача снимки! Party

# 263
  • Някъде там...
Принцеска, намерила си му цаката - това е начинът, разходки, срещи с хора.  Hug Аз моите ги водих при  д-р Венелин Алексиев. Обаче там е платен прием, няма договор със ЗК. Освен него хвалят и д-р Драганов от Военна болница.

Вашите бебоци започнаха ли да си обновяват косичките? От няколко дни на Йоана й капе косата и ми се струва, че отдолу расте много нова коса.  Thinking

Енигма, ама какъв е кръгличък само бебонко, явно добре си хапва.  Hug

За общософийска среща не знам, но поне в Младост да си организираме нещо? Ние с Айла редовно се разхождаме заедно, а пък No name също ми е съвсем наблизо. Други в Младост?

Днес не излязохме на разходка, ужасен студ е, а вятърът е толкова силен, че ще ме отнесе. Та затова имах време да разгледам снимките, големи сладури са априлските бебоци, пу пу.  Heart Eyes

# 264
Здравейте! Да пиша докато Дая спинка Peace
И нашата косичка взе да пада ,тя не стига че е малко  Sad но ще излезе новичкаааа Wink
sunny_777 и при мен беше така Grinning сестричката ми беше тук с двете деца -на 8 г. и на 1г.и 4 мес. и моите две става пълна лудница Joy днес се прибират в Бяла -Варненско и ми е много мъчно  Cry Cry Cry много си ги обичкам,а само по скайпа се виждаме почти Sad .Иначе беба е добре ПУ-ПУ и мама е добре  Simple Smile всеки ден сме на разходка с другите бебета от групата на Шаро  Joy baby_neutral  
Ето нови снимки  с нашия батко ,който много ми помага  Hug Heart Eyes: а Дая се разтапя като го види и много му се смее и радва  Hug baby_neutral

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2583/168994571059369000512447 … 75uUf3W3coLM2.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2676/199986953715817820231244 … 6u07DO6KoQMRE.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2024/178332668618729125201244 … 8JGPE84ROxB2o.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1737/240314107223886111124479 … hBCg2dPmZINQs.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2121/180942557084584250112447 … DH58gkQ0l3cjo.JPG
А така спим  Grinning
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2175/696060483189242655124479 … 6iTYwnvJrBECN.JPG

# 265
QNIKA Голям син имаш  smile3501 smile3501 smile3501
Да са ти живи и здрави!!

# 266
Хайде Добър ден  Grinning!

Asja,с мнооого хубава люлка сте се сдобили,и Васко колко е доволен в нея Heart Eyes

Исках да попитам някое от кърмените бебета имал ли е период да не ака и по колко дни? Ние не бяхме ходили по голяма нужда 3 дни и му сложих свещичка, изходи се, но сега пак 3 дни само пишка.
Няколко дни не,но ето снощи много се пъна миличката,от вечерта до тази сутрин пропищява както спи,започва да буйства,и като пръцне веднага заспива Confused.Не се е случвало да  а...а досега само веднъж за денонощието(а вчера точно един път я свърши тая работа следобяд).Което за нея не е нормално,поне досега си се изхождаше поне 3-4 пъти Rolling Eyes,ще видим днес как ще е...

brilliantine,моята беба почти постоянно прави същата муцунка с устичка,като тази на снимката ви Heart Eyes.

chockolina,дано си дойдете през август fingerscrossed,да се видим и да запознаем младежите Hug.Усмивката на Пипо е завладяваща,и между другото точно на тази снимка много ми прилича на теб Wink

Енигма,да ви изям бузките Heart Eyes Grinning

Имамама,браво на бебчо,добре си е хапвал Party.Ние сме на консултация чак на 18-и,ще видим колко сме наддали,но и на мен ми се струва че доста,бебка ми се вижда доста по тежичка,и какви бутчета е направила вече Crazy

еmanuela88,това за ваксината и аз не съм го чувала Thinking.Само знам че трябва да се съхранява в хладилник до използването и,но че не трябва да се поставя лятото.... newsm78

Мамочка,как успяваш и да smile3529,и да се справяш с всичко останало. smile3501

princessa raia ,радвам се че се чувстваш по-добре Hug.Определено добре се отразяват срещите с хора  blahblah Wink Grinning

qnika, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Чудя се как са ksd_g, tolinka, kenga... Rolling Eyes Момичета, ако надничате тук чат-пат, драснете по някой ред... Не сме ви забравили!

yes yes yes

Разходки до припадък, палав батко, нервен татко = полудяла майка  Crazy
Joy Joy Joy

# 267
  • not found
На вън е ужасен вятър , малкия поседя около час , но то толкова прах хвърчи във въздуха  #2gunfire и реших да го прибирам  1stroller .

# 268
Io_io, я кажи какво прахче ви предписаха, че май и Пипо е от "щастливо повръщащите" бебета. Как установиха наличието на рефлукс, само по твоето описание на повръщането ли? Дано да се оправи слъзното каналче и да не се налагат по-сериозни интервенциии! Praynig

Chockolina, предписаха на Мотилиум за възрастни, но тъй като той е много силен за бебета,в аптека ни го правят на прахчета и го смесват с глюкоза, за да е по-сладичко като го давам с лъжичката. Иначе бяхме на кастроентеролог, която го прегледа обстойно и го гледа на ехограф. По принцип обаче рефлукса като диагноза се доказва само с рентген и гастроскопия, което при толкова малко бебенце е невъзможно. Освен това спи на 45 градуса /най-често в шезлонга/ и гледаме да го държим доста прав. На 27 сме на контролен преглед и ще видим...

ssillvvi, до сега ползвахме Тобрекс, Фуситалмик и Офталмосептонекс  ooooh! резултата е повече от плачевен  newsm78 и масажи правим, но вече съм се хванала за главата, защото нищо не помага, а оченцето му все пълно със секрет, че понякога и залепва и не може да го отвори...а някакси не усещам голяма полза от рецептите на офталмоложката и ми идва  #2gunfire

Жабче, при нас е само едното оченце и съм склонна да вярвам, че е слъзното каналче, иначе за толкова време, все щеше да се зарази и другото. Иначе ние вчера сутринта след 3дневен пропуск сами се изакахме, буквално до ушите  Joy и сега пак сме в застой, но май наистина е нормално, защото не дава никакви признаци на стомашен дискомфорт.

Принцеске, и аз моето момченце го водих при  д-р Венелин Алексиев и съм доволна. В кабинета му прегледа струва 40лв., а ако отидеш в Горна Баня, където работи е 30лв.

Ето малко снимки и от нас: http://www.facebook.com/home.php#/photo.php?pid=202168&id=1646172625

# 269
Жабче, Йо Йо, значи и Алексиев не работи със ЗК.  newsm78 Аз вчера си изпросих едно направление и сега незнам къде да отида. Crossing Arms Баткото го водихме при Драганов, но и при него вече не става.

НА големи пухкави бебоци се нагледах! Party

Наш Калин този месец е наддал с 900гр. и е пораснал с 3см. Вече тежи 5170 кг. и е 57см. Оформил е двойна брадичка, баща му само му се подиграва, като му наговаря, че тая шия не е от туршия. Пентаксима го понесе добре, разплака се само, докато го инжектираха и веднага след това се успокои. Сега има само една малка червена точица на бутчето.

Емануела, баткото ни е лятно бебе и всички ваксини сме му слагали навреме, без отлагане. Thinking

Още исках да пиша, но малкото ръмжи до мен, нещо ми се кара. Whistling
Усмихнат, спокоен и поспалив ден ви желая! Hug

Общи условия

Активация на акаунт