Току - що получих имфо, че родилното на Втора градска няма да работи поне 3 -4 месеца, така че няма как да родиш там.

и на каката си й бихме всеки месец и сега ще е така с малкия.
Шегувкам се ,тук разтоянията са проблем и ми е ясно ,че е трудно да се напаснем.Но
аз съм винаги на линия,ако се решим пак.
!
а даже и каката я чакаме да дойде за месец при нас. Другата седмица и братовчедите чакаме 2 седмици на гости а те са на 4г. и 1г. въобще абсолютна лудница. Иначе е весело
само Шоки и Вери найс са сериозните
)
Извинете ме, че не съм писала скоро, както и за последните ми негативни постове!Съжалявам, че в последно време само ви натоварвам с моите депресии и други проблеми, вместо да съм радостна и съпричастна с щастието ни! 

Имам чувството, че даже се увеличват!Горкото ми направо има моменти, когато не може да яде от болки, всяко ядене е борба!
Но сега, когато ходим при другия педиатър поне се чувствам доста по-спокойна!

Аз моите ги водих при д-р Венелин Алексиев. Обаче там е платен прием, няма договор със ЗК. Освен него хвалят и д-р Драганов от Военна болница.

но ще излезе новичкаааа 
сестричката ми беше тук с двете деца -на 8 г. и на 1г.и 4 мес. и моите две става пълна лудница
днес се прибират в Бяла -Варненско и ми е много мъчно
много си ги обичкам,а само по скайпа се виждаме почти
.Иначе беба е добре ПУ-ПУ и мама е добре
всеки ден сме на разходка с другите бебета от групата на Шаро
: а Дая се разтапя като го види и много му се смее и радва

!
.
,да се видим и да запознаем младежите
.Усмивката на Пипо е завладяваща,и между другото точно на тази снимка много ми прилича на теб 

.Ние сме на консултация чак на 18-и,ще видим колко сме наддали,но и на мен ми се струва че доста,бебка ми се вижда доста по тежичка,и какви бутчета е направила вече 
.Само знам че трябва да се съхранява в хладилник до използването и,но че не трябва да се поставя лятото.... 
,и да се справяш с всичко останало. 
.Определено добре се отразяват срещите с хора

резултата е повече от плачевен
и масажи правим, но вече съм се хванала за главата, защото нищо не помага, а оченцето му все пълно със секрет, че понякога и залепва и не може да го отвори...а някакси не усещам голяма полза от рецептите на офталмоложката и ми идва 
и сега пак сме в застой, но май наистина е нормално, защото не дава никакви признаци на стомашен дискомфорт.
Аз вчера си изпросих едно направление и сега незнам къде да отида.
Баткото го водихме при Драганов, но и при него вече не става.