Тема номер 101! Февруари

• 16 404
  • 293
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Момичета,страхотни сте.Личи си,че сте изкарали просто невероятно.

Да се надяваме ,че рано или късно и ние ще се присъединим към вас Rolling Eyes

Честит празник на всички дечица.Нека са здравички и никога да не губят детето в себе си.

Лека нощ на всички

# 16
  • Варна
Таня беше уникална, асистент - мечта: пя песнички, съблича и облича децата, привлича им вниманието по всевъзможни начини, подели с някои от тях закуската си (без кафето)

Абе с две думи остана гладна благодарение на моя винаги ненаяден син. Mr. Green
П.С.Асолче снимките са разкошни. bouquet

# 17
Запис и аз  Simple Smile
Алинка ,благодаря за темичката   bouquet  bouquet  bouquet Радвам се ,че отново си сред нас ,много ни липсваше  Heart Eyes
Мери,разплака ме мила  Hug Hug Не си сама , всички ние те подкрепяме и ще ти помагаме винаги  Hug Нацелувай децата и се успокой само ,вярвам че и на твоята улица ще изгрее слънце най-накрая  Heart Eyes
Кат-че ,да се оправя Вики и никакви болнички утре  Hug Hug
Снимките са уникални  Wink ,още гледам  Simple Smile
Момичета ,Кас има проблеми с интернета ,може би няколко дни ще е без нет . Роси днес ми писа да й изпратя съобщението ,за да прати на тези ,на които Кас не е успяла .Така че предполагам като намери време ще ви прати и на вас .  HugАко тя не намери време аз ще го направя .
Лека и спокойна нощ ви желая  smile3524

# 18
Сакън, станах повод за раздор, моля ви момичета, нека няма сърдити, и без това е толкова тежък живота  Hug
И без това ми е неудобно, възхищавам се и се прекланям пред милосърдието ви, но недейте повече да пращате! Толкова тежки времена са, за всички, знам. Недейте, тревожа се повече! Наистина ви обичам много. На лудост ме изби, ту плача, ту се усмихвам глуповато...
Отивам да гледам на Асолчето изкуството  Party
Благодаря за новата тема!   bouquet

# 19
честит празник мили деца, здрави и щастливи бъдете... Hug
МЕРИ... Hug
Разкошни деца и весело сте си изкарали , бравооо... Hug
Много съм ...изморена, извинете ме , обичам ви много, всички... Hug Hug Hug

# 20
Сакън, станах повод за раздор, моля ви момичета, нека няма сърдити, и без това е толкова тежък живота  Hug
И без това ми е неудобно, възхищавам се и се прекланям пред милосърдието ви, но недейте повече да пращате! Толкова тежки времена са, за всички, знам. Недейте, тревожа се повече! Наистина ви обичам много. На лудост ме изби, ту плача, ту се усмихвам глуповато...
Отивам да гледам на Асолчето изкуството  Party
Благодаря за новата тема!   bouquet

Момичета нека спрем темата за Мери!Не опорочавайте прексрасното ни изкарване със съмнения за шушукане и някакви скрити разговори.Никой нищо не е делил!!!!!Не ме карайте публично да говоря за благородната идея на Кас. Който има желание да ми пише на лични! Кас няма нет и не се знае кога ще се включи. Ако Кас ви прочете, ще и се доплаче, да знаете....  topicclosed

Асолче, отивам да гледам снимки....

п.с Анита още веднъж ти благодаря за съдействието за каната за вода Hug

# 21
Добро утро  Simple Smile
Хайде на кафенцето

Хубав ден на всички  lovekiss lovekiss lovekiss

# 22
  • София
Добро утро!
Асол, страхотни снимки, с нетърпение чакам още!
Разгледах и снимките от другите мами! Момичета, страхотен спомен ще ни остане тази среща. Подготвяйте се за следващата!

Качих и моите снимки. Да ви кажа, играчките добре си поиграха с децата Wink

Имаше и борби

и галене

... и малко бой
имаше и тарикатка, която я возеха

Гостоприемната механа в Боженци, пълна с котки

... и доволно хапнали софиянки

Слънчицето къде се загуби?
Хубав ден на всички! ние после ще ходим при педи, че имахме кошмарна нощ.[/size]

# 23
Мери , Мери , как да си станала повод за раздор.Всички толкова много те ценим, всички искаме да ти подадем ръка . И това не е състрадание или съжаление - това съпричастност на майките към друга майка. Всички знаем колко боли , когато детските очи са пълни с тъга.И аз много пъти съм стискала безсилно юмруци , когато милата ми Ели  ми е казвала " Мамо , някой път , като имаме парички, ще ми купиш ли пица?" А  - децата , колкото и мънички да са разбират - знаят ,когато мама е притеснена , знаят , когато няма и всички сме длъжни да им дарим не друго - просто усмивка.. . Hug
Прекрасен ден на всички .
 Болничките да оздравяват Heart Eyes

# 24
  • Sofia
Хайде и аз пак да кажа, страхотни снимки, страхотно настроение, Асолче чакам с нетърпение и другите и тези на Таня също.  Grinning
Верче, аз да питам ти все под масата ли беше душко та те има само на 2-3 снимки, добре, че е на Яна количката и на Лили физиономията та да разберем, че си била там, явно си се крила добре от папараците.  Mr. Green
Дени, работата ти се отразява много добре, цъфтиш направо, а Анна с тази прическа е само очи, мигли и бузи, да я намляскаш от нас!  Heart Eyes
Мери, ти си човек, който се раздава изцяло и заслужаваш много, вярвам, че ще дойде време в което ще го получиш!  Hug

Болничките да оздравяват, вчера като прочетох, че Боби е с хрема реших, че младите много са се обичали, защото преди това като се чух с Кас бяха пред кабинета на лекарката, защото и Ани и Кари били хремави, дано не е нищо сериозно и да се оправят бързо мъниците!  Hug

# 25
  • sofia
Дени, работата ти се отразява много добре, цъфтиш направо,
На същото мнение съм. Дени, не се оплаквай от безсънните нощи, изглеждаш чудесно!

# 26
  • София
Хе-хе, Вал, Еми, благодаря ви Hug! Нямаше как да не си прекъсна работния ритъм, за да отговоря на тези мили думи Heart Eyes. Но все пак още съм далеч от перфектната планувана визия hahaha Joy

# 27
Представям на вашето внимание Яна Heart Eyes  

Гого (на Таня) и Лили (на Голдъна) Heart Eyes
и само Гого Heart Eyes

http://www.flickr.com/photos/fevruarki2008/3588108115/
(налага се да слагам воден знак, че много се краде в нета)
Искам да питам Вера, пък и всички вас дали имате нещо против да кача някои от по-добрите снимки на децата и на моя стрийм във Фликър. Всъщност по-лесно ще е - ако някой има нещо против да ми пише на ЛС  Wink

ПП В крайна сметка и ние сме със сополи и температура.... Tired

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 15:42 от Асол

# 28
Здравейте мили ,прекрасни момичета...и порастнали, и не съвсем деца Wink
Изкарах си страхотно на срещата,нямам думи.Естествено не се видях като хората почти с никой JoyНо както се казва,очите си ги плакнах подобаващо.Такива невероятни деца,и малки и големи и мами  bouquet,пу пу.Е татковците и бабите няма да коментирам.Макар че,едната ни стана любимка Blush,Миленка Wink. Снимките още не съм ги свалила от фотото,но след малко и до тях ще стигна.А и търпение нямам да разгледам другите.
Иначе да потвърдя на Вал съмненията,гаджетата много се натискаха hahaha!От вратата още се разкриха,което никак не бе лесно,то толкова руси мъже на едно място JoyИнтересното е,че и Карина се записа в листата.Още първия ден се прегръщаха с Гого,ама като се появи Тини на Кика,тримата играха на майки и деца под масата,а Гого бе детето hahaha Wink
Иначе и ние сме в сополивата партия,Карина ги засука още на втория ден,а Ани като се върнахме.Но и на двете гърлата са чисти,а при Ани се оказа,че смукането три дни на пръста е имало причина.Срещата е била ползотворна за зъборъстеж.Имаме два кътника и половин кучешки.
А за Тони,и тора в обувките не мога да не споделя.Карина никога не е обсъждала възрастните,но след 2 минути взиране в Тони,заяви:"Много си висока!".И е права де,на Дани трябва вредни да му плащат за живот с тия подители.Толкова са високи,че милото главата му по цял ден вдигната на горе стои,вратлето му сигурно се схваща Wink.Тони HugА за приказната дъшеря на Жаси,как да не споделя.Прекрасна е,и последния ден преди тръгване и казах,че искам да я снимам.Милото само ми се усмихна за позата и ми каза:"Ама те всички искат да ме снимат!" Joy,има защо.Да не говоря колко се смяхме ,когато едната сервитьорка разкри врачески заложби в себе си.Докато видя Цар Калоян и рече,"Ау колко е пухкав!" hahaha,баща му искрено се развесели,как отгатнали че именно Пухка му е майка.
Моля за другата среща,ако пак има пещера наблизо и някой ме види да тръгвам по джапанки-да ми фрасне един превантивно Laughing,да не говоря че калта от въпросната още не мога да я изпера Mr. Green

А относно кой какво е разбрал...извинявам се на всички Blush
За съжаление,нета ми спря точно в най-неподходящия момент.На срещата нямаше как да ви говоря за това,там целта на събирането бе съвсем друга.А начинанието не е спряло.Просто решихме още първата сума,която съберем да се даде на Мери,защото всички знаете,че положението и не е розово.
Мери,не се чувствай неудобно мила.Съжалявам,че научи за всичко преди да е дошъл края му,но понякога обстоятелствата са такива.Ти винаги си помагала и продължаваш да помагаш на всички всеки ден,по един или друг начин.Изоставена си от роднините си,но не и от нас.По какъв друг начин да ти покажем колко те ценим и обичаме?С мила дума и приятелско рамо се надяваме късмета да кацне и на твоето рамо!Обичаме те.
Отново извинете,на всички които са си помислили ,че са пренебрегнати или забравени!Не сте.

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 15:16 от Кас

# 29
Само се отчитам че съм на фронта - обичам ви всичките, ще се разписвам от вкъщи на спокойствие.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт