Тема номер 101! Февруари

• 16 397
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте момичета...Как само ви завиждаам...Личи си че сте си изкарали невероятно..
На всички хремави и болни дечица много бързо оздравяване..

Мери , Мери , как да си станала повод за раздор.Всички толкова много те ценим, всички искаме да ти подадем ръка . И това не е състрадание или съжаление - това съпричастност на майките към друга майка. Всички знаем колко боли , когато детските очи са пълни с тъга.И аз много пъти съм стискала безсилно юмруци , когато милата ми Ели  ми е казвала " Мамо , някой път , като имаме парички, ще ми купиш ли пица?" А  - децата , колкото и мънички да са разбират - знаят ,когато мама е притеснена , знаят , когато няма и всички сме длъжни да им дарим не друго - просто усмивка.. . Hug
Прекрасен ден на всички .
 Болничките да оздравяват Heart Eyes
Камчи много хубаво си го казала..Надявам се другия път да успея и аз да помогна с нещо..
Аз успях да стигна да другарската..Не беше кой знае какво,но поне успяхме да се съберем доста голяма част от класа...Отидох по-късно и не успях да се видя много с някои хора,тъй като решиха да ходят на дискотека,за което малко ме хвана яд...Ама като цяло добре се получи...

# 31
Асол, мила само една дума - Шапо  Hug! Малкото снимки които разгледах са просто ...... '' професионални''  Laughing.
Имаме да учим мнооого с Чара, докато се доближим поне малко до твоя талант .
МериHug, живота ни поднася толкова изпитания и трудности колкото сме в състояние да понесем. За едни повече за други по-малко. Ти си добър и всеодаен човек и съм сигурна , че и на вашата улица ще изгрее слънцето. Съжалявам, че не разбрах за инициативата, но съм винаги насреща ако имаш нужда от помощ  Hug.
Кас , поне ако не с друго , то с височина впечатлихме хората  Wink Mr. Green. Не ни е за първи път де....

Катче а ти като пчеличка , с такава всеотдайност си се постарала да снимаш всяко едно детенце от срещата  Hug, много мило от твоя страна! А за играчките си много права  Laughing 

# 32
Да метна клипчетата,че така като гледам снимките ще се качат утре по това време Joy
http://www.youtube.com/watch?v=1PfAo1dJT9Y
http://www.youtube.com/watch?v=voT139MSxsI
http://www.youtube.com/watch?v=337AgpcFHDA
Не знам защо не съм правила повече клипове newsm78,ама и така ще добиете представа за лудницата Grinning

# 33
  • ВАРНА
Да се запиша и аз благополучно на трета страница.
Хора, много се радвам, невероятни моменти са запечатани на всички снимки.
Мери, мило, много ме е яд за тебе. Сигурна съм обаче, че скоро ще пекне   Nature Sun With Face и на твоята улица. Вярвай!  /хех, с Тони мислим еднакво/
Роси, докато не съм забравила, честито трето място на Боби!
Тони, не си мисли, че само с височина сте впечатлили хората. Много ви се радвам, на Дани най-вече  Laughing
Милички, нямам много време за писане. Емо и той е хремав  Sad, явно разликата във времето му се отрази бързо. Поне добре, че през уикенда всички бяха здрави.
Кас, приятно ми беше, че се запознахме, а разговорите на следващата среща  Laughing.
Времето определено беше малко, ние, които бяхме за една нощувка не разбрахме много от лудницата.
На мен обаче ми направо впечатление, че децата като цяло бяха послушни, аз поне си починах малко от постоянното дебнене на Емо.

# 34
Аз днес през пост,през два-ама да дам линка на албума.И отсега да предупредя,не съм изменила на себе си,повечето е размазано Joy
http://snimka.bg/album.php?album_id=384696

# 35
Дездемонка, виж само как си ги събрала на комсомолско събрание  Laughing

# 36
Браво момичета страхотна среща  Hug,много съжалявам ,че не можахме да дойдем ние сме с ангина Sad
Асол страхотни снимки , браво Peace

# 37
  • ВАРНА
Дездемонка, виж само как си ги събрала на комсомолско събрание  Laughing
Е, че как. Ама няма да ви кажа какво обсъждахме  Mr. Green Whistling

Емо този следобяд е много крив, явно много го мъчат зъбките, дави се от хремата, .... гадна работа. Заспа в 8 и сигурно ще ми се събуди посред нощ  Confused

# 38
Дез,Емо е голям сладур. Hug
Тони,Тони как само с височина бе мило newsm78.Чак и мъжа ми не се посрами да каже,че на живо си още  сто пъти по-хубава отколкото на екрана Hug
Звездобройка,или Татко Ган,я си изчистете кутиите Wink

# 39
  • София
Привет и от мен Grinning
Ние се прибрахме днес привечер, пообиколихме малко габровския и търновския регион.
Аз също съм с прекрасни впечаления от срещата и май успях с всички да се запозная, само с двама-трима татковци не се пресрамих да приказвам, ама...другия път Grinning
Аз също искам да благодаря на много хора- на Роси за организаторския дух, на Асол за безкрайното търпение и любов, с която снима децата ни, на Лора, която е най-търпеливото и най-послушно дете Grinning, на супер позитивната и усмихната Кас, както и на нейния съпруг, който през голяма част от времето забавляваше децата и наглеждаше и Георги, на Алинка, която ни намери най-вкусната торта, на Каттт, която пък донесе най-вкусните кифлички(ммммм, ако знаете как ги ядоха всички деца и ние покрай тях Mr. Green).
Искам да ви кажа, че персоналът в хотела също е супер впечатлен от нас- от типа на срещата, от деца, от Тони ( Тони, надявам се нямаш против, но не мога да не споделя: едната сервитьорка много въодушевено се изправи срещу Тони и казва: Тони, аз вас въ познавам от телвизята, какво шъ поръчати Mr. Green), но познайте от кого са впечатлени най-много...........а?........предположения?.......а?....от.....татковците Grinning Никога не били виждали толкова грижовни татковци Grinning

Асол, мила само една дума - Шапо  Hug! Малкото снимки които разгледах са просто ...... '' професионални''  Laughing.
Имаме да учим мнооого с Чара, докато се доближим поне малко до твоя талант .

Напълно, напълно подкрепям Mr. Green Чета, че очаквате много, ама май ще се разочаровате- снимки много, но малко са качествените Mr. Green Аз все бях  с грешния обектив, или грешен филтър или грешни настройки, май човека зад апарата беше сгрешен Mr. Green щото Асол два пъти ми пипна апарата и двата пъти страхотни снимки.
Ще се опитам да избера и да качим, ако някой си хареса нещо ще пращам  Grinning  Не мога и да ги обработвам, дано някой ден и това се случи Grinning

# 40
Таничка добре дошли!
А на теб мила безкрайни благодарности за всичко, което направи, тази среща да стане реалност! Посрещна ни и ни изпрати като една добра домакиня! Този хотел беше най-най-най подходящото място за нас! Мъжа ми всеки ден ме пита дали не сте му обидени от изявлението му, че хотела беше тип "късен соц"  hahaha Той самия е впечателен от всички и от всичко Hug
А засервитьорката ....нямаше такъв образ - уникална жена.... Как ни научи имената на всички само за 1 вечер, незнам...
Със сигурност ще сме тема за разговор още дни наред...

Момичета, къде казахте че ще е следващата ни среща Heart Eyes

п.с Всички дечица да оздравяват бързо Hug

# 41
  • Sofia
На следващата и аз ще дойда, ако Ева е проходила самостоятелно до тогава, ако ли не ще гледам разкази в картинки.  Mr. Green
Не ми се ще да ви описвам как я развеждам из къщи в моментите в които има лабаво за обиколки из стаите, за да не ми се смеете, така и не купих каишки за прохождане, че все късно ми се струваше за такива атрибути, та сега е вързана с на баща си шортите, а аз я държа за крачолите.  Laughing
Предлагам да изчакаме да ни пораснат на всички кучешките зъби и тогава да се организираме, преди това много лигава ще е срещата.  Laughing

# 42
Ей Чаринка,добре дошла и от мен!Обрах ви кахърите с това луднало време!
Като гледах днес какво е било времето при вас в Западна БГ,се втрещих.Ние тук се размазвахме от жега,дето се казва-стоплих се най-сетне Laughing
А относно хотела,срещата и всичко друго....и моя мъж е възхитен.Което си е ненормално,защото той по презумция е против всичко от нета.Нали му яде от времето с мен hahahaТа тръгна леко предубеден,но днес го слушах как обясняваше на негов приятел,че е бил  много приятно изненадан.След като се амбицира,по-често да ходим на подобни екскурзии,въпреки деликатното гърло на малката му дъщеря,значи наистина е било супер.А ако някой минава Шипка или прохода през Елена,моля да не спира или слиза от колата си.Хахаха няма място дето да не мирише от повръщано заради Ани Mr. Green
Вал,това за шортите и крачолите направо ме смаза newsm62 rotfImao rotfImbo

# 43
  • Sofia
Касандре, той понеже е дълъг та на шортите крачолите са ми достатъчни.  Mr. Green
В наше село днес голяма буря имаше, Пламена в центъра на бурята беше на зъболекар та се наложи да вадим зимните якета пак, аз пък чакам да си ида в Пловдив та да се постопля, на 40 градуса си ми е най-добре.   Nature Sunny

# 44
Здрасти много набързо, че аз както винаги имам много работа по това време на денонощието Laughing. Качила съм малко снимки във фото-зоната. Много ме е яд, че Яна на Голдънчето, към която непрекъснато ми се насочваше обектива, все е излязла с червени очи, но не знам как се оправя това и го оставям така.
Няколко неща, които ме впечатлиха особено:
1. чаровната щерка на Daniela_ch, която много усърдно си целеше носа с пълна лъжица
2. намигането с две очета на прекрасния син на Тони и "бзззззз" (пак на Дани)
3. чалга-чупките на Тино и бързото му придвижване пълзешком под столове и маси
4. модната шапка-кофичка на Анна (изобретателността й ме впечатлява от 5-месечна възраст)
5. мадамското кръстосване на крака на Лора на Asol
6. чувствителността на Лили и сълзите, които проля, защото е обидена на "скръндза" (заради една салата без лук)
7. грижовността на Габината кака, която беше помъкнала сам-самичка количката, за да я качи на третия етаж
8. строгият надзор, който упражни Бобчо на Анита върху готвачките (постоянно претичваше в кухнята да нагледа как вървят поръчките и спазват ли се рецептите)
9. палавницата Мира на Звездобройка и татко Ган, която прелива от енергия
10. сълзичките на Анюта
11. предприемчивостта на Деница на Denil, която се уреди с картофче от чужда чиния, докато баща й преговаряше със сервитьорката
За татковците - ами прави са сервитьорките, супер са до един.  
Новината от вчера е, че Калоян е класиран в ясла (от другия тип, не тези, които са към Бате Бойко, а тези към здравното министерство). Оказва се, че съм постъпила много предвидливо, като подадох молба толкова рано. Той е класиран под номер 5 (молбата ни беше трета, така че пак добре - само две деца са ни "избутали"). Днес го водихме да разгледа яслата и от септември е ученик. Това не означава, че се отказвам да водя битка с ИСОДГ и критериите за класиране в ОДЗ Naughty.

Общи условия

Активация на акаунт