Тема номер 101! Февруари

• 16 707
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Да са ни живи и здрави рождениците Александър и Калоян! Нека растат добри и умни и винаги сбъдват мечтите си! 
 bigdance2 newsm59  bigdance2

Напълнихте и душата със снимки и клипчета  Hug
Евил радвам ти се от сърце!  Hug
Болничките да оздравяват бързичко дано!!!  Praynig
При нас промяна няма, отказват на доста места да го вземат. Преди малко един познат го извика да му дооправи новопоставената кухня че са си оставили ръцете фирмата, ще изкара някой лев за днес. Чух че в Сл. бряг търсели охрана на хотели, за двойни смени плащали добре, може да си докарва по 900лв. Да видим дали ще иде.
Аз вчера взех сандалки на Емичка, на Барт, хубави са, удобни и здрави, Ива имаше такива. Благодаря!  Hug

# 61
  • Sofia
Леле Еми, кипна ми всичко в главата и се изпълних с гняв, пак от безсилие разбира се!
Представа нямаш колко добре те разбирам и колко много искам нещата да се променят и Бат Бойко ако не друго поне да си прибере помиярите у тях си щом толкова ги защитава, но не би, причините ти си ги изтъкнала много добре.
Всеки божи ден, излизайки от нас, чертая мисловни маршрути от къде точно ще мина разхождайки се, за да не попадна в твоята ситуация, глутниците около нас са точно 7, като всичките са с по 3-4 кучета и са от злобни, по-злобни, няма оправия за съжаление, не знам колко хора трябва да бъдат изядени, за да се размърдат нечии задници, на никой не му пука!
Аз животните ги обичам и то много, винаги сме имали поне по 3 кучета в Пловдив, до преди да дойда в София никога не съм се страхувала от тях, но тук нещата са други, тук хората служат за храна на кучетата колкото и силно да звучи е така, статистките не са никак малко, не само нахапаните, ами и тези с фатален край за съжаление, предавам страховете си и на децата ми, виждам го всеки ден.
Мислех кучегон да си взема, но аз докато го извадя те ще ме оглозгат ако са решили да го правят, мъжа ми твърди, че трябва да се наведа да взема все едно взимам камък от земята и те ще се разбягат, де толкова смелост у мен обаче?!
Миркам, в Пловдив нещата изобщо не стоят по този начин, няма никакво място за сравнение, аз по принцип съм ЗА тези мерки, които прилагат там, за съжаление родната столица не иска да се поучи от провинциалните градчета, а предпочита да е град с много атракции, включващи и оцеляване на улицата.
Излях си мъката и аз, простете, но имах нужда!
Евил, Камчо, да са ви живи и здрави рождениците!  newsm59 newsm59

# 62
Еми, колко страх съм брала и бера по улиците, особено като бях в Сф, разбирам те напълно  Cry. Не е истина това, колко много хора са подложени на този ужас, сякаш помиярите са по важни от нас. Аз също много обичам жвотните, обичам и кучетата макар да ме е страх до ужас от тях, обръща ми се сърцето като видя бито или ударено от кола куче. Но всичко си има граници. Не веднъж са ме набикаляли и дебнали, лаяли или гонили. Как пък години наред няма да намерят адекватен начин да се справят с тях. ooooh! Еми, много ми е тъжно за това което отново изживя!  Hug Hug Hug
Вал, аз се вдървявам като чуя силен лай насочен към мен, или ако ме приближи куче, абсурд е да се наведа. Мога само да припадна в такъв момент.
Впрочем спрях да ходя в любимата градинка от месец насам, защото два помияра се подвизават там, а Емма все при тях иска да ходи. Децата като се затичат или развикат и тея скачат, реагират доста враждебно. Там се събират над 30 деца дневно, няма кой да вземе мерки обаче.  Tired

# 63
  • Пловдив
Вал,аз знам,че място за сравнение няма ,то е ясно.Имах предвид,че за съжаление,явно и при нас спряха да прилагат тези мерки,защото се появиха много бездомни кучета отново. Confused Rolling Eyes

# 64
  • sofia
Кат, много си наблюдателна!
Хайде - честито от мен на големите батковци на Камчо и Евил! Желая им преди всичко здраве, разум и незабравими тийн-години! Весел празник, момичета!   bouquet

Мери, това е драмата - сега са двама помияри в любимата градинка, след 6 месеца ще има ново попълнение от още 5-8 броя, след още 6 месеца ново попълнение - и хайде - нещата излезли извън контрол. Тъжна гледка - и тези природозащитници - ами това ли е милосърдие към животните (говоря само за животните, нас хората - "кучета ни яли" - каквито са фактите) - бездомни, оставени на студ и пек, без храна и подслон, болни...  Не ги разбирам аз тези психики.
А пък на Иво стискам палци да си намери поне за сезона работа и нещата малко и при теб да се поуспокоят.
Вал, сродна душо, дано повече да не ни се случва, макар че към момента колкото и да изтръпвам от мисълта разума говори друго. Cry
Мирка, дано да не е това което говориш, че нещата ще изглеждат страшни след има - няма една година...  ooooh!

Хайде аз отивам да изгледам една серия на Бинбир гече, малко да "оплакна" окото от хубави изгледи, къщи и човешко отношение.  Wink А пък после ще оправям къщата - малкия добре се постара да разтреби шкафовете.

# 65
Здравейте!

И тук Честит Рожден Ден на Александър, баткото на Светлин! Simple Smile
Да е жив и здрав и много послушен Wink

Честит Рожден Ден и на Калоян, баткото на Агафия! Simple Smile
Да е жив и здрав!

Еми, ужасно е това, аз ужасно мразя помияри, заобикалям много надалеч или се връщам или не знам, мразя и много ме е страх. Валерия понякога работи това с камъка, но не винаги, зависи колко е злобно кучето. Аз веднъж успях да извадя дезодорант и запалка от чантата и така се спасих, защото кучетата много ги е страх от огън. На мен пък преди малко ми мина плъх с филия хляб пред количката. Ако можех щях да литна. Тия гадинки са ми милион пъти по отвратителни от всичко друго. Така да мразя мишки, че няма на къде. Бррррррррррр.

Мери и аз купих на Ина сандалки на Барт. Много съм доволна защото са от естествена кожа а са за 18 лв, а поевтини такива от 35 лв.  не видях. Исках бели, но нямаше, та се задоволих с бежови, но и те са хубави.

evil,  пусни една снимка на Агафия да я видим. Simple Smile

Асол, снимките ти са страхотни, просто нямам думи. Тази на Ина страшно много ми харесва. Ако имаш възможност, ще чакам да ми пратиш и останалите. Благодаря ти от сърце!

Искам да ви се похваля, че когато бяхме в Габрово, майка ми за една вечер научи Ина да заспива сама в кревата си. Много съм доволна и не се изнервям от приспиване. Сега не реве като заспива, не мрънка, само я слагам, тя лапва биберона и се обръща на една страна и след 1 минута е заспала. После спи много по спокойно. Аз нямаше да се справя с това и си знаех, че баба и ще успее.

Това е за сега от мен, хубав ден на всички!

Hug

# 66
Честито на днешните рожденици! Да са живи и здрави!

Еми, неприятна случка, не знам дали ако ме нападнат няма да ми се пръсне сърцето от страх! Тук, в Перник е ПЪЛНО с кучета. ДЕНОНОЩНО се чува ЛАЕНЕ И ВИЕНЕ. Когато родих и се върнахме от болницата, майка ми живя известно време с нас и не можеше да спи. Тя е доста нервен тип и като започне нещо да я тормози - та се беше видяла в чудо от непрестанната кучешка шумотевица. Аз започнах да свиквам, но все още се дразня понякога като ги чувам, особено като проветрявам нощем, имам чувството, че ще събудят Тино.

Снимките са страхотни! Моля мамите, които са снимали моя убавец да ми ги пратят, ако имат време и желание! Особено държа на професионалните от Асол!

За сервитьорката - преди да си тръгнем отидох и и благодарих за проявеното геройство и професионализъм и тя, милата, остана много щастлива! На готвачките също благодарих.

За татковците - незаменими са ни те! Отнясят и по някой негатив в повечето случаи, ама то е неизбежно. Няма начин да не ни помагат. Още повече се надъхват дори, когато видят, че и другите татковци не стоят безучастни.

Честито септемврийско учелище на Царя!

Тия мангали от боклука пак ми събудиха детето. Така чукат тия кофи.... Всеки ден го будят.

Спирам, че ревем.
И ние сме със сопол. Капя Вит. С, но ще започна  и с Виброцил капки, че ми се дави детето и не може да диша., сукането също е трудно.Друго няма като Т. например.

Само да споделя - Тино се научи да се катери и вече става страшно мазало! Вече не знам къде да сложа тостера, скарата, отваря микрвълновата и я пуска празна.... вчера преодоля загражденията  и излезе на закритата тераса - там бърка в кофата с боклука, в шкафа с газта, върти копчетата на печката, за секунди направи 100 бели. Вчера разля бирата, днес кафето. Целия се полива и после стъпва в локвата, сакън да не е останало нещо сухо по него!

# 67
Честит рожден ден на батковците Александър и Калоян !!!

Еми , съжалявам ,че пак е трябвало да преживееш това  Sad Hug Спомням си миналата година как се беше уплашила като нападнаха Галя ,а пък нали и Мони скоро пострада от куче (още ме държи и ме е страх ) #2gunfire
Алинка ,браво на майка ти  Peace Много е пораснала Ина  Heart Eyes
Евил , разписвай се ако можеш от време на време .Как е куклата , а бебчето ?
Мери ,стискам палци Иво да намери работа и да е добре платена  Praynig Hug
Пухче, радвам се много че Калоянчо е приет вече  Hug
Момичета ,страхотни са снимките ,дечицата са прекрасни  Heart Eyes
Асол , надявам се някой ден да се срещнем и да снимаш и моите дечица .Имаш невероятен усет и талант   bouquet
Забравих какво друго щях да пиша  Tired , до после  Hug Hug

Ако знаете каква градушка вали при нас  ooooh!   umbrella

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 15:12 от *Ави*

# 68
Честит Рожден ден на Александър и Калоян.

Роси,Мирка е взела тениската за Иво..Само не разбрах на кой да дам паричките...Ако е на теб моля те прати ми номера на сметката,за да ти ги преведа и ако може само да ми кажете къде се пише това основание за превода че не съм наясно.. Embarassed
Еми, Hug Hug Ужас направо,дано никога ама никога повече не ви случва,както на вас така и никой друг...
Пух,честито на Царя...Да бъде най-послушния "ученик" наесен..
Готи,браво на Дон-а...свиквай оттук нататък само бели ни чакат...И Иво ми е същия...види ли локва някъде и почва да шляпа или с краката или кляка и започва да маже с ръката... Mr. Green
Алинка,браво на Ина и баба й...Аз не виждам скоро заспиване без мен...идея си няма даже кой би могъл да я свърши тая работа...Та той и при баща си не може да заспи...Ама здраве да е,поне заспива лесно и все някой ден ще спре да ме търси...
Мери,стискам палци Иво да скора да си намери работа...
Ави,тамън щах да пиша че при нас не вали...и то се изсипа един дъжд  ooooh! А дано спре,че хич не обичам да вали...

# 69
Привет мацки. И ние вчера се заърнахме и утре пак заминаваме - към Банско. Ако знаете колко ме е яд, че не успях да дойдя навреме в Дряново и да се видим за повече време, а не за 20 мин. То и не успях да ви видя всички....но нищо, другия път. СЪщия дена ако знаете какъв преход му направихме, мани-мани. До манастира и пещерата (Кас, ти по джапанки а аз с полу-джапанки и бяла дъъълга пола  hahaha), после отидохме до Етъра и накрая пихме кафе в механата с котките в Боженци. На др. ден бяхме в Търново и Арбанаси. Малчо беше изключително послушен за наша радост. Малко вечер беше превъзбуден и спеше неспокойно, но.... Офф, събуди се. Айде после ще дописвам.

П.С. Да ви почерпя - на 1 юни имахме годишнина от сватбата!

Упс, малко големи...

# 70
  • Sofia
Здравейте и от мен. Heart Eyes
Благодаря на всички за пожеланията.
Ето мъничка почерпка от нас.

Пожелавам на порастналото ми момче да е здраво, да следва мечтите си и да вярва в себе си!

Евил, честит празник и на вашия батко! Лека бременност и да се похвалиш на финала.Heart Eyes

При нас нищо интересно. И тук тривиалните проблеми. Нещо нямам ищах за писане. Децата са здрави, което е най-важно, другото ще го мъдрим. Свят широк.
Чета ви когато мога. Чудесни снимки от срещата и много пораснали деца. Hug

Пак ще се включа, като намеря малко време. Сега излизаме по задачи.
Хубава вечер.

# 71
Честит рожден ден на Калоян и Александър!

Еми,съжалявам за това ,което си преживяла! Проблемът с бездомните кучета явно е достатъчно изострен в цялата страна.И при нас  градът е окупиран от глутници измършавели , болни , озлобени животни.Много пъти съм поставяла на нашия кмет въпросът защо няма воля да се пребори с тази ситуация и никога не съм получавала конкретнен отговор. В Лом пет - шест стари моми са се организирали в Дружество за защита на животните и са поели под свое покровителство бездомните четириноги. Грижата им се състои главно в това да точат пари от различни фондове и да пречат на кметът да се справи с проблема.Въпросните дами вдигат врява до бога при всеки опит за посегателство върху безстопенствено животно. Пишат до различни международни организации , заплашват със съд за правата на животните , плюят злоба , насаждат конфронтизъм.Имат хиляди идеи ка трябва да се отнасяме  хуманно с животните инито една как да се отнасяме хуманно с хората.Тук съм малко крайна , но ще кажа , че само жена която не е  родила и отгледала дете може да поставя по високо живота на кучето от живота и здравето на едно човешко същество.Най - страшното обаче е че точното тези 5-6 откачалки са по - единни , по -организирани, по- последователни и по силни от всички нас хилядите ломчани жертва на четириногата напаст. Не знам що за народ сме.Ако  се надигнем можем да спрем геноцида на тези няколко скучаещи лелки. Защо не можем да отстояваме  себе си , и защо не мислим и действаме котао истинско еврообщество , а предпочитаме друг да ни решава проблемите  нямам идея.Виновен е не този , които яде баницата , а този които му я дава!
Стига излияния от мен . Извинявам се , че спамя темата, но това е един от въпросите , които много ме глождят.
Кас ,конкуренция май ми се явява във вашето семейство?И аз съм маркирала всички проходи на родината . Само на   Троян -Карнаре не съм се разписала още , но има време и там ще изгрее звездата ми.
Пухче, честито за яслата. Разбира се , че не трябва да се отказваш от борбата срещу системата за прием в ДГ. Това е една от поредните безумици в милата ни родина. Та тя  нарушава правата и на детето и на човека,   пък според мен е и  противоконституционна , защото възпрепятства достъпа до образование и отнема правото на равен старт. Атакувайте тази  глупост на всички нива.
Мери, стискам палци на Иво да му излезе късмета. И сто отказа да получи трябва да продължи напред . На 101 - то интервю ще го харесат. Ще дойдат по добри дни и за вас. Знаеш , че живота е колело -има долу , но има и горе.
Готи, ми ще се катери детето , книга ли да вземе да чете? Наш Ици отдавна е овладял този занаят.  Ту на конвектора , ту на масата , ту на секцията ще се покатери.Отваря всички шкафове и гардероби, вади всичко от тях и ги реди по собствен вкус. От раклата с неговите дрехи ожесточено изхвърля всичкия си багаж , слага вътре една си обувка и го затваря. Според него - дистанционните и телефоните трябва да стоят в пералнята ,  на баща му чехлите във фурната на печката. Играчките подрежда в хладилника, а мръсното бельо аранжира артистично из цялата къща - тук чорап , там боксери , пред вратата бикини  път си прави като в Хензел и Гретел.Което е излишно - изхвърля през балкона- от там вече летяха зимните му обувки  ,часовника на кака му, едно шише с минерална вода ,залъгалката , едни терлички и всичксите ми щипки за пране.Може и друго да има , но не съм установила още липсите.Редовно го намирам застанал пред кофата с боклук да ръфа огризка от ябълка или обелка от картоф.
Това е за сега от нас. Извинявам се за фермана , ама отвътре ми дойде.

# 72
Еми,Еми,направо ми се дорева като те четох.И аз съм природолюбител,но това б Бг е с изкривени измерения.Добре,че при нас въпреки наличието на доста псета,няма екоравновесие....
Честит рожден ден на Калоян и Александър!Камчо,Евил да са ви живи и здрави порастналите момчета,дано късмета винаги е с тях.
Камчи,напълно те подкрепям в разбиранията за общината и всичко друго.Аз от 4 години се опитвам да преборя кмета,защото живея в зона Ц насред боклуци и чакъл,а той царски пътища си направи към построените за 4години хотели.Ама футболна му работа....,дано поне се преборя за площадка за децата ни.
А иначе се смях от сърце с Ици,браво на него какъв е креативан.Иначе клошарските заложби са ни същите,и прибирането в странни шкафове.Ама да са здрави само,другото е просто нов повод за усмивка.
Готи,действай бързо и се забавлявай,и по-лошо ще става Joy
Вал,не че знам как бих постъпила в подобна помиярска ситуация,но от Нешънъл Джеографик наученото е,че всяко животно се страхува от по-голямото.Та може би по-правилно в такава ситуация е,да разкопчееш яке,ако е студено или да си набавиш нещо друго и да вдигнеш високо ръца ,като разпериш дрехата.Просто да изглеждаш много по-висока.И ако имаш смелост да се обърнеш към него и да крещиш и ръмжиш,за да покажеш че не те  е страх newsm78 ,ама това действа при диви бозайници ,хиени и вълци..знам ли как ще го разтълкуват лудналите от глад и мизерия улични псета Thinking
Мери,.........а дано.Много бих била щастлива! Praynig
Роси,ще ти звънна после да ти кажа коя фланелка за кой,че днес ми е супер изтрещяло,даже направих опит да поспя с тях,и съответно целия свят се сети да ми звъни по телефона или на вратата ooooh!
Мария,тя полата ти беше страхотна,ама кажи след пещерата до какъв цвят я докара hahaha

# 73
  • София
Честит рожден ден на Александър и Калоян Grinning Живи и здрави да са Grinning
Еми, искрено ти съчувствам.
Аз поизбрах снимки, но са 660МБ, а във Фликър ми дава по 100МБ на месец. Така че ще изчакам довечера мъжа ми да плати 2 долара за повече място във фликър или пък да ги качи на нашия сайт.

И да се оплача, перанята ми се е развалила докато ни няма, нещо май ми прави сечено щом баш сега реши, когато почти всички дрехи- и тънки и дебели- са мръсни след пътуването. Довечера ще пера на ръка, поне бодитата и бельото-оффффф.

# 74
  • Кьолн
Здравейте мили мами! Извинявам се ,че не съм писала много отдавна. Не знам дали ще ме приемете? Ние сме добре малко ние трудно но сеоправяме. Нямам много време ,но обещавам редовно да пиша макар и по малко. Благодаря на тези които ми честитиха!

Общи условия

Активация на акаунт