Тема номер 101! Февруари

• 16 707
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Мозилка ,добре дошла отново  Hug Разказвай сега как е бебчето ,слушка ли ? А каките ?
Чара , дано бързо оправите пералнята ,че ако трябва на ръка да переш  ooooh! И нашата се развали преди месец ,но за един ден ни я отремонтираха (за 165 лв  Crazy).
Мария ,честита ви годишнина !!!

# 76
  • София
Честит рожден ден на Александър и Калоян. Да са здрави, умни и добри батковци.

Мозила
добре завърнала се. Как е бебето? Пусни снимки да ви видим.

Честито на Царя. На есен с песен ще ги видиме тези мъже ( в това число и моя). Пух намляскай го щото той се държа на положение и не ми позволи на живо аз да го нацелувам.

Еми голям ужас си изживяла. Дано да е за последно. И аз обичам животните, но трябва да се вземат мерки за безпризорните.

Чара
дано бързо решите проблемас пералнята.

Мери стискам палци Иво да заработи и да се стабилизирате бързо. Честити сандалки на Емичка - със здраве да си ги носи детето.

Честита годишнина на Мария на патерици.

Готи
нашето май тепърва започва. Колко ли има да ни побеляват косите.
Смях се от сърце на щуротийте на Ици. Боби ги върши същите.

Браво на Инчето и на баба и.

Кас добре си хванала влюбените на снимките. Аз толкова се ошашавих, че почти не снимах. Сега ме е яд ама късно. За другия път ще си знам урока.

Много хубави снимки са направили всички. Обаче на Асол шапка и свалям. Който го може го може. Браво мадам, чакам с нетърпение и останалите снимки.

Боби още влачи хремата, но като че ли намалява. Капя сребърна вода с клеева тинктура и чат пат Виброцил. Т няма, весел и жизнен е. Надявам се скоро да няма и следа от тази настинка.
Хубава и спокойна нощ на всички.

# 77
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛИНКА!СВЕТЛЕ ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ И ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА СВЕТА!

# 78
  • София
Aaaaa, Алинка, да си жива и здрава Grinning Много щастие, много любов и късмет Grinning

Ето и моите  снимки от срещата:

http://picasaweb.google.bg/tchara.pics/Snimki_Drjanovo#

# 79
Алинка, честит рожден ден !!!Желая ти много здраве,щастие ,късмет и любов !!! Бъди все така добра ,позитивна и мила !!!

Чара ,страхотни снимки  smile3501
Лека нощ на всички  newsm46

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 00:36 от *Ави*

# 80
Алинка честит рожден ден! Желая ти от сърце много здраве и любов, късмет и всичкото щастие на земята!   bouquet

Мария честита годишнина! Още много години да чествате тази дата щастливи!

Мозила давай снимки, недей пита искаме ли или не  Hug

Чарита страхотни снимки!

# 81
  • София
Светле, ЧРД! Желая ти много здраве и много, много скоро сбъднати мечти! ЧРД и на таткото на Ина! Да сте живи и здрави, мило семейство! Да сте здрави и щастливи дълги години!  bouquet
Танче,  Hug
Мария, Честита Годишнина!  bouquet
Мери, пусни един мобилен на лични.

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 07:56 от GoldenEyeful

# 82
  • Кьолн
Добро утро мили мами! Бързам да пиша докато ивка не е дошла до компа. Бебчо е добре, много ми е кротичък. Плачка само като е гладен.  Дано и по -нататък да е така. Вече две вечери ме оставя от 11ч до 6 да спя. А Ивка е фурия и заради него. Все вика и шета. Но да ми е жива и здрава някак издържам психически. Сега като гледам Гошко и не мога да повярвам ,че всички дечица бяха такива мънички миналата година. Снимки ще пусна като дойде племенникът на мъжа ми ,защото аз не мога да качвам, а много искам да ви ги покажа. Голямата кака и тя се побърква с нас. Сега и изпити има в края на годината и с Ивка се занимава. Въобще при нас е весело.Гледам ви снимчиците всички дечица са много сладки! Алинка, честит рожден ден! Да си жива и здрава! На всички желая лек ден!

# 83
  • гр.София, далече, далече на Запад
Мила Светле, Честит Рожден Ден!

Пожелавам ти здраве за теб и близките ти на сърцето хора, пожелавам ти късмет и много душевен мир!

Хубав и успешен ден на всички!

ПС. Снимките от срещата са страхотни!

# 84
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АЛИНКА! БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА И ПОЗИТИВНА, ОБИЧАНА И ОБИЧАЩА ЖЕНА И МАЙКА!

Мозила - добре завърнала се, радвам се че намираш време да драсваш по някой ред Hug И аз нямам търпение да покажеш снимки Heart Eyes
Ади - аз съм платила твоята тениска на Роси Peace
Мария - честита годишнина! Все така влюбени и щастливи да сте още години напред! 

Мери - честити сандалки, със здраве да си ги носите Hug
Чариии...страхотни са снимките HugНевероятни моменти си хванала Grinning

Кафето на Слънчицето ми липсва сутрин.... newsm78...къде се изгуби....

# 85
  • България
Алинка,Честит Рожден Ден!Пожелавам ти много здраве,щастие и късмет!

Хайде и по кафенце:

# 86
  • Варна
                       Алинка честит рожден ден!

Честит рожден ден на патерици на Александър и Калоян.  bouquet
Честита годишнина със закъснение на Мария.  bouquet
И ние сме със сополи от вчера,но се надявам да е от зъби.Излизат ни 2 кучешки и 1 предкътник наведнъж.Каката ни от 1 юни е с очила.Дано бързичко да й се оправят очичките,защото не мога да я възприема така.Всички снимки са уникални.Особенно на Асол и Чара.Който си има професионални апарати е така. Mr. Green
Кас благодаря ти за комплиментите за моята щерка.Чак се засрамих. Blush

Мозила добре завърнала се.Само не разбрах кога беше бременна и кога роди.Последно те засякох в  "90 дневна диета".

Мери дано наистина в скоро време Иво да си намери доходоносна работа и да свършат и твоите мъки. Praynig
Еми,съжалявам за това ,което си преживяла! Hug
Евил разписвай се по честичко. Peace
Асол снимките са уникални.Ако може да ми ги пуснеш на скайпчето.Има го в профила ми. Peace
Готи честито ти катерене на Тино.Ние се катерим от много отдавна и направо е ужасно,но се свиква Mr. GreenАбсолютно същите неща ги прави и Свилка.А пък на каката дон Тино е любимеца й.Само за него ми говори.
Ами това е за сега.Малко дългичко стана,но исках поне по всички теми да се включа.Дано не съм пропуснала някой.Лек и слънчев ден на всички.
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.
П.С.Чара изпра ли?Дано скоро да имаш нова пералня,а старата на боклука. Peace

# 87
Честит Рожден Ден Светле!
Желая ти здраве, щастие и много любов!
Радвам се, че в твое лице намерих толкова добра приятелка. Благодаря!

# 88
Здравейте!

Благодаря ви за пожеланията. Да ви се връщат стократно. Simple Smile
Днес наистина и двамата с Боби имаме Рожден ден, че и сестра му  Mr. Green Направих торта, по късно, когато е напълно готова, ще ви почерпя виртуално от нея.Simple Smile

Днес стават две години от първата ни темичка! Simple Smile

Hug

# 89
Здравейте, Нели мерси за кафенцето.
Алинка желаята много здраве и много щастие. Честит рожден ден мила.
Ние се завърнахме от Плевенски. Кръщенето мина много добре. Качвам снимки http://picasaweb.google.com/litalrital/29052009 и клипчета/малко по късно/ да гледате.

Не съм чела нищо назад. Надявам се сте изкарали добре на срещата. Ще гледам снимките.

Общи условия

Активация на акаунт