Рейки - тема 2

• 77 912
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Облаче, не е задължително да медитираш, като не можеш. Както те влече - така. А пък тези, дето сме на работа по цял ден, да не мислиш, че точно в 12 медитираме на работното си място пред интересния взор на колегите си  Joy  Затова аз просто подавам енергия и толкоз  Wink

# 526
eldivine  Hug  много хубаво си го казала

.♥.Петя.♥. , радвам се да те видя тук  Hug От темата за мами над 35 мисля, че те зная като прасковка Peace

# 527
eldivine, аз не мога да подавам енергия. не зная как, мога само с допир с ръце. Затова мислено поистах да се присъединя към вас и да пожелая хубави неща на Земята.

# 528
Можеш, облаче. Точно както правиш зареждането с универсална енергия - така може да подаваш и към Земята. Някой ден може да те науча как. Естествено визуализирането ще е повече. Много хубаво, че се присъединяваш.  Hug
Още веднъж да напомня - на когото не му е удобно 12 ч на обед - във Вселената няма пространство и време. Винаги можете да подавате и медитирате по ВСЯКО време с уговорката, че сте присъединени към общата енергия еди-кога си в еди-колко си часа  Grinning
Всичко става с прословутото НАМЕРЕНИЕ.

# 529
 Hug Благодаря, eldivine!
При нас в Универсалната енергия няма визуализиране и символли, поне на този стадий, на който съм аз. На първото ниво.

# 530
Да подава рейки ( или каквато енергия си избере) на Земята може всеки - дори и без да го мисли и дасе съсредоточава всеки път Simple Smile
Аз например съм дала намерение пред Вселената всеки път когато тръгна пеш да подавам на Лейди Гая един коктейл от енергии с всяка моя стъпка през чакрите на ходилата ми Simple Smile
и си ми е кеф а и обратно с получавам от нея благодарствена порцийка енергия земна:)
опитайте  bouquet

# 531
makenalei , благодаря за подробното описание Peace

# 532
И аз се присъединявам към момичетата- нали основата на всяка енергийна система е в :
Енергията следва мисълта

Всеки със силно желание в тази посока помага и то много повече, отколкото си мисли.

# 533
# 534
  • София
Благодаря за милото посрещане!   bouquet

humanis, точно така си е, права си!  Hug

# 535
makenalei , благодарение на теб пратих Рейки на Кристалина Peace не разбирам от политика но го направих.  Сега чета резултатите от представянето и и се зарадвах много. Това е истински стойностен човек Peace

Петя.♥.   Hug

# 536
Да подава рейки ( или каквато енергия си избере) на Земята може всеки - дори и без да го мисли и дасе съсредоточава всеки път Simple Smile
Аз например съм дала намерение пред Вселената всеки път когато тръгна пеш да подавам на Лейди Гая един коктейл от енергии с всяка моя стъпка през чакрите на ходилата ми Simple Smile
и си ми е кеф а и обратно с получавам от нея благодарствена порцийка енергия земна:)
опитайте  bouquet
Това е много добра идея,особено за разсеяни и забравящи като мен  Embarassed ,ще последвам примера ти   bouquet

# 537
Radita, Humanis
 Hug  bouquet Hug

# 538
Момичета да вземем да се организираме да активираме енергия и за пострадалите в Хаити. Да дадем най-доброто от себе си.  Simple Smile  Какво мислите?

# 539
и си ми е кеф а и обратно с получавам от нея благодарствена порцийка енергия земнаSimple Smile
опитайте  bouquet

Здравейте!)))
И на мен много ми допадна тази идея. Страхотна е!)))
Дани, аз съм с теб за Хаити!

Общи условия

Активация на акаунт