АПРИЛчета прекрасни лудуват, а мами бански ще купуват!

• 15 295
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Ваня, честито. Много се радвам като чуя за окачвано бебче. Желая ти лека бременност и още по-леко раждане. Не се страхувай, ти знаеш какво е. Освен това сега ще си по-"подготвена", защото вече си минала по този път. Успокой се и се радвай на прекрасните усещания на бременността.
Ех, че ми липсва това усещане, но на мен вече не ми се полага....  Sad

Миленка, стискам палци на щерката. Сигурна съм, че ще се справи - нали е твоя дъщеря.   bouquet

Галя, и аз се присъединявам към "агитката" за Томова. Много съм доволна от тази жена - хем добър лекар, хем със невероятно добро отношение към пациентите. Освен че видя всичко по бебето ми, успя и да успокои многото ми страхове. Довери й се.

Аз не пиша много често, но то е защото все не ми остава време. Коко вече си е по цял ден в къщи, защото завърши детската градина - наесен ще бъде ученик. Та грижите за него и Поли, домакинската работа (тя малко ми поизостава  Embarassed), преводите и останалите непредвидени ангажименти напълно ми изяждат времето.
Мога само да се оплача набързо - преди 3 седмици си изкълчих крака (в къщи, на равно, с удобни обувки - така и не разбрах как стана). И все още куцам и много трудно излизам навън. Кракът ми продължава да се подува и просто не знам ще има ли край това чудо.
Но пък имам и с какво да се похваля - онзи ден - на 2.06 - жената на братовчед ми роди момченце. Та сега отново съм леля.

Много  Hug на всички мами и дечица.

# 61
Ай добър ви ден, аз се завърнах най-накрая ,ама хубаво ми беше ,макар че ми липсваше нета и вие, честно си казвам без бой  Mr. Green
Гледам разкрития има разни,ама после ще чета като хората ,че сега ме чакат безброй чанти за разопаковане, пране и т.н.
ДО скоро ! Hug

# 62
!Та,ходя аз тук из магазините и търся обувки с мека подметка,и всички ме гледат ей така Shocked Трябвало да й слагам обувки с твърда подметка,защото докторите така препоръчвали!!!Даже една продавачка ми разви теория,че твърдата подметка на обувките,служи, да научи детето да стъпва правилно на земята и,ако не й слагам такава,ще стъпва накриво!!!
АНабана, абсолютно същото и аз знам и смятам,че е правилно  Peace, в крайна сметка обаче избора е твой  Simple Smile

# 63
Здравейте и от мен  newsm03 аз не съм писала от доста време ама много дълго ме нямаше не сме се спряли нали съм си пантелей пътник та така   Mr. Green .но аз си ви наблюдавах  четях но нямах кирилица за да пиша  и не съм се включвалал При нас новото е че Габи проходи .На самия прощъпулник неискаше много да гони питката ама накрая пристъпи и си хвана първо ЧЕТКА за рисуване ,която бяхме нарекли за художник ,рекламен специалист и дизайнер ,после хвана ФОТОАПАРАТА който нарекохме за фотограф,журналист ,репортер и трето си хвана кредитната карта - банкер,финансист,бизнес дама.
Сега като се прибера в Пловдив съм решила да и слагам и тази допълнителната ваксина Превенар  Peace .В събота сме на сватба в Плевен и сега се стъквам за нея че май от доста време не съм излизала  Tired
Та имам и няколко въпроса  Mr. Green
1.Колко от вас са започнали вече да мият зъбите на малките
2.Слагатели ги на гърне и колко осъзнават какво трябва да свършат вътре
3.Колко ви беше хемоглобина сега на годинката

Благодаря предварително на всички който ще ми отговорят  Hug
Ваня, честито  preggo.Много се радвам пожелавам ти лека и безпроблемна бременност ,няма страшно всичко ще се нареди все пак веднъж си го преживяла нали  newsm10
Миленка, стискам палци на дъщеричката ти  newsm10 После пиши какъв е резултата
Сисе и аз почнах да гадая  newsm12 от какво ти е така приповдигнато настроението , да казваш веднага
musito страхотно че малката седи с леля си  браво на нея как се чувстваш като се върна на работа
Офф и последно че стана много дълго сигурно нямате нерви толкова да четете  Mr. Green
във  В.Търново се видяхме с TEOILEO и малката Софи изкарахме си страхотно

ето ни и нас Аз с Габи  и TEOILEO със Софи

# 64
  • Добрич
Привет дружина!Ние пак не спим нощем,но поне времето вече е прекрасно.

Маги,-мием зъби вечер след млякото,но не ни е любимо занимание
         -слагам,ама още сме безхаберни какво трябва да направи,или пък така му изнася
         -хемоглобин 133

Айде  бе ,Сисеееееее,кажи какви ги вършиш,че и ние за се порадваме........!!!!!!!!!

# 65
Ей,ша ме уморите значи!Само залагания дето не тръгнаха  Grinning
-любоФник ?
-почивка в чужбинско ?
-тото ?
Добре де,вие хубаво си развихряте фантазийката,ама нали не се надявате,че ако съм ударила джакпота /и за пари и за любовник става въпрос/ ще го споделя в интернет пространството Whistling Не!Не!И пак НЕ!
Ша ма прощавате ама не се поддавам на провокации...

Маги
-в период на НЕмиене на зъбите сме
-спрях да го слагам на гърнето,просто не се получава!
-Hbg- 131

Срам,не срам ...и аз не съм упражнила още правото си на глас /не,че много избори съм изтървала де/Уж се каня този път да гласувам,но адски много ме дразнят предизборните им агитации и реклами!

Айде лека!

П.П. Чакайте,че сега се сетих да споделя нещо с вас...имам намерение да си сменя прическата,ама по драстично,нещо по-късо ми се ще newsm78 а също и доста взех да се замислям за някой татус да си направя...Вие к'во ша кажете по въпороса?!?Позволявате ли ми ,или не...

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 21:57 от *Сиска*

# 66
  • In someone's dreams
................
П.П. Чакайте,че сега се сетих да споделя нещо с вас...имам намерение да си сменя прическата,ама по драстично,нещо по-късо ми се ще newsm78 а също и доста взех да се замислям за някой татос да си направя...Вие к'во ша кажете по въпороса?!?Позволявате ли ми ,или не...

Аууу, лИбовник ще да е! Нали знете, че жената като реши да си сменя мъжа, първо косата и го издава  Wink Нова прическа = нов мъж  Grinning Сисе, нИ сЪ сърдиш душко, нали  Wink

Vanyaivan, честито и от мен! Лека бременност и красив финал ти пожелавам!

# 67
Сисе, сменяй си прическата  Peace ,ама татуси НЕ,твърдо не !
 smile3513
Както казва Милени, тука има една работа с тая "пълна промяна"  smile3508

# 68
  • Popovo
 smile3513

Защо бе Тея, си против татусите?
 Ако е нещо фино, добре направено и на подходящо място защо пък не.
 Аз имам малка роза на място което не се вижда и не съм съжалила и за миг че я направих.

Маги отговарям:
1. Зъби не мием още.
2. Слагам го на гърне и върши голямата работа там, но колко осъзнава той си знае.
3. Хемоглобина на годинка беше 117

# 69
 smile3513

Защо бе Тея, си против татусите?
 Ако е нещо фино, добре направено и на подходящо място защо пък не.
 Аз имам малка роза на място което не се вижда и не съм съжалила и за миг че я направих.

Защото често виждам нескопосани такива,които само загрозяват, вместо да красят.
Пък и Сисата няма нужда от повече красота, то нейното вече не са трай ! Hug

# 70
  • София
Сисе, на мен татусите са ми страшни, няма никъкъв контрол ис тези студия и може да пипне човек някоя болест. Има рисувани временни, които можеш да сменяш както и когато ти скимне. 

# 71
Чакайте да взема да уточня аз за татуса,че разбуних духовете  Grinning
Имам 3 варианта...
1.на стъпалото,ето на това място, един много малък йероглиф,който означава страст!
2. на задника,ама доста "надълбоко"  Grinning ей тук където й свършва цепката на госпо'ицата някакви малки 1-2 пеперудки!
3. на китката отвътре тук с подобен ръкописен шрифт името на сина ми!Пак говорим за малка татуировка!

Питах го Владо къде най би се изкефил да си направя....не ме задоволи отговора му Crossing Arms не си хареса нито едно от моите предложения!Дайте си мнението и вие  Hug каквото и да е то!Галя,мисля,че не във всички студия положението е такова.Със сестра ми доста съм обиколила /тя има 2 татуировки/ и видях къде как се работи!Тейо,ма моля ти се!Говориш така,защото не си ме виждала на живо Mr. Green

Аууу, лИбовник ще да е! Нали знете, че жената като реши да си сменя мъжа, първо косата и го издава  Wink Нова прическа = нов мъж  Grinning Сисе, нИ сЪ сърдиш душко, нали  Wink

Тц,не се сърдя!Няма за какво Wink

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 22:47 от *Сиска*

# 72
Сисе, виж кво душа, ти тъй и тъй си се решила , да ти кажа на мен какво ми Ареса най-много Simple Smile
На дупето си сложи пеперудките, там е само за спец люде Simple Smile
За името на Дани , хубаво,ама ако имаш 5 деца, кво прайм,а??? А, питам та? Ши тряя си окепазиш цялата ръка до лакътя  Mr. Green нИдей тъй,душа Simple Smile
Ай, изказах са  Flutter
И ,Сисо, не ми са прЪй,нали знам ква си знойна мацка !  Naughty    Ай ши ти съй ,я ! ooooh!

# 73
Маги:

- имаме четка и паста /ненедент- Нанче от теб зная за нея и я купих- благодаря ти   bouquet/, НО още не съм почнала да и ги мия  Embarassed Rolling Eyes

- Слагам на гърне всяка сутрин- пишка всеки път, понякога и ака, след това и обяснявам търпеливо, кое е пиш и кое аки и заедно и казваме "браво" че е свършила работата вътре Wink Иначе през целия ден сме навън и няма как  newsm78

-107, знам че е нисък, но педи каза да не се шашкам и да и давам повече месце и тн Wink

Сисе- аз като горда собственичка на татус / и като екс маниячка на тая тема/ да ти кажа и моето мнение: Никога не съм съжелявала че съм си направила татус, от доста време се замислям и за втори.

Пеперудките са адски изтъркани, мястото над цепката също Wink /мое мнение/ . Не харесвам и китайските йероглифи защото всеки втори е вече  с такъв  Tired. Моя съвет е да отидеш в някое хубаво студио / мисля че тези страхове и тн с хигиена и болести са били преди, сега нещата не са като едно време Wink/ и си отдели поне час-два да разгледаш каталозите. Ако трябва отиди два - три пъти, помисли и тн. След това си я виж като ти я отпечатът с мастило на мястото дали ще ти хареса как стои /хубавото е че може да я видиш преди да я почнат така/. И трето говори с човека ако може да си остане уникална /има и каталози с уникати/ , в смисъл да ти даде гаранция, че няма да я прави на никой отново / ако искаш де, но и май се заплаща допълнително за това и то не малка сума- все едно си я купуваш един вид/ . аз бих си я направила на китката Wink на стъпалото винаги ще трябва да се съобразяваш с обувките според мен Wink а и лятото не го дават за най-подходящия сезон за правене на татуировки / макар че моята точно преди морето я направих Simple Smile/

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 00:17 от Aquariel

# 74
Алоха малки, големи и още по-големи нехранимайковци  Mr. Green.
Първо искам да споделя на Musito, че много се радвам, че е използвала в поста си така звучната, българска дума "марок", която баща ми много често употребяваше за нас със сестра ми докато бяхме малки, но се оказа, че никой от тукашните (демек варненски) познати не я е чувал и бях почнала да си мисля, че нещо не ми е наред  Mr. Green.
 Маги-Самуил НЕ си мие зъбите, НЕ ползва гърне и хемоглобина му беше нисък (но майка му не си направи труда да го запомни), педи каза коприва, сирене и месо........ама да видим до къде ще я докараме.
 Аз снощи бях за сефте на английски, почвам интензивен курс и Самуил и баща му ще трябва да се оправят сами за по 4 часа вечер по няколко дни в седмицата - много ми е гузно  Rolling Eyes, ама какво да се прави, требе да се повишава квалификацията. Чувствах се ....меко казано странно, не съм се отделяла от детето за толкова време и не съм била сама, с други хора на моята възраст толкова време. И се оказа, че за пореден път съм се подценила (за английския говоря)-мен много ме бива в тия работи, като цяло имам доста ниско мнение за себе си.
 Та така. От сутринта се събудих с едно страно усещане за страх, а не мога да си обясня от какво е, не знам дали ви се е случвало, сега стомаха ми е свит на "топка" дет се вика и съм в очакване на нещо лошо да се случи  Rolling Eyes.
 Сисо, режи косата, "буйдисвай" ръце, крака....де що свариш. Ако се харесаш-добре, ако не........косата ще порастне, а за татуировките има лазери  Peace. Но наистина мисли преди да рисуваш. Моята бивша лИбоФ си беше направил една много яка, едни индиански пера и ала бала, но наистина беше нещо, което не се вижда под път и над път! Ай чао ви

Общи условия

Активация на акаунт