страхотна новина, желая ти лека бременност и леко раждане. Абе въздуха в ЮП ли е по-благоприятен, ша взема това лято по-често да се мяркам, белким стане братчето по-бързо
хемоглобина 138 педи каза,че е като на голям мъж

. Ти занеш, ама да ти отговоря и тук:
. Изписа само осцило и вит.С. Маги, дано нищо не сме ви предали!

Абе тез лапета са неудържими разбирате ли

Сигурно защото съм от старата гвардия, но...не съм им фен. Ами извинявайте - младо стегнато дупе с пеперудки ...бива, ама я си представете след 20 години как ще се им повяхнат крилцата :hahaha
В понеделник съм на преглед, моля ви , стискайте палци, докторката да потвърди, туй що се видя на теста, щото аз освен двете чертички, и липсата на цикъл и забравянето, нямам други симптоми. Малеее, само да мине тоя преглед 

Някакси имам вътрешното убеждение, че това, което ни е дала природата не трябва да се променя по такъв драстичен начин - същото ми е мнеието и за пластичните операции, силикона и т.н. Малко съм старомодна в това отношение
А освен това наскоро по ТВ-то казаха, че тия студия за татуси, са едни от рисковите фактори за разпространение на Хепатит Б и разни други работи, ей това вече тотално ме отказа. Но все пак, си мисля, че ако една дама си прави татус, трябва да е на по-дискретно място
Разбира се, това е само моето мнение, не очаквам да променя решението ти, а и не се и опитвам
Забравям всичко казано по-горе и разсъждавам по-така по въпроса, мисля, че на китката ако си сложиш, може да ти пречи от естетичекса гледна точка, ако сложиш някой по-така тоалет, после ще имаш проблем с бижутата. А и помисли, като започнеш работа, ако един ден работиш в офис и трябва да носиш строги официлани костюми, татуса няма да ти се връзва, някои работодатели са по-консервативни и обръщат внимание на тези неща. Недей да лежиш на рамото, че може да го махнеш, защото май остава белег, а и много боли (за последното не съм мн. сигурна)

Ще чакаме с нетърпение в понеделник отчет от прегледа, дано ако не е много рано още да видите и тупкаща точица 
/. Последната татуировка на жена ми направи страшно лошо впечатление. Беше на онова момиче от Мюзик айдъл, Рут, на някакви награди май беше, с официална рокля, прическа, всичко изобщо и изведнъж един татос на ръката. Ами много грозно ми се стори.... вярно, че нейния беше доста голям, но и малък да беше май ефекта щеше да е същия.
, разби ме за пореден път с този марок 

Аз много се надявам да намеря време и аз за един езиков курс - може би немски, ама аз с едно дете не намерих време, а пък представям си с две 

Нова прическа, татуировки.... А пък и нов аватар плясна (що махна семейната фотография, а? ) Мъж има тука земесен
Мъъъъж! Признавай без бой и давай да го видим - пък ние няма да кажем на никой! Я в следващата тема пусни една анкетка " Имате ли любовник?"

). Индианците пък и други племена са ги ползвали за племенна принадлежност и мистика и т.н. Затова аз съм против. Но, разбира се, всеки сам избира.

Имам едни кръчмарски сметки да оправям, дето ги отлагам от 2 месеца, ама май сега е момента, и без това днес са задуши, друго не може да се прави...само да преборя мързела...