АПРИЛчета прекрасни лудуват, а мами бански ще купуват!

• 15 295
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Ваняиван, честито  мила  Hug  страхотна новина, желая ти лека бременност и леко раждане. Абе въздуха в ЮП ли е по-благоприятен, ша взема това лято по-често да се мяркам, белким стане братчето по-бързо

Маги мием зъбите, но не много редовно  Embarassed гърне още не съм взела, май е време вече  newsm78 хемоглобина 138 педи каза,че е като на голям мъж

Сисе, аз имам татус от 14 години и не съжалявам, че съм го направила, даже мисля да го пооправя, че вече много е избелял. Според мен наистина се поинтересувай за стерилност, игли и т.н. , че си е опасно, а за мястото аз съм за по-дискретните места  Wink

Сега се почерпете кой с каквото му е на душа, правим 5 години откак се взехме офишъл с моя мъж  beer3   beer Wine Glass  eat  cheers

# 76
Оооо, компанията! Вий мен уважавате ли мЪ?
На мен от скиторене хич не ми остава време за компютЕр, пък и нещо желанието ми го нема никакво. Само че при таз хубава новина на Vaniaivan, хич не ме свъртя! Честито мила и на всички онези потайни бременилки, дето не се разкриват още! Още веднъж да кажа, че много ви се възхищавам на смелостта да гледате дечица с малка разлика.
Маги Hug Hug. Ти занеш, ама да ти отговоря и тук:
1. Не мия зъби.
2. Засега гърнето не се радва на успех. Даже и за столче не го използваме.
3. НВ хич не знам колко е, ама щом доки не свирка, значи всичко е оки-доки.

Сисе, бравос на теб! Подкрепям Емата и всички други, които те поощряват.
 Софи днес е с температура, водих я на лекар и каза, че имала афти  newsm78. Изписа само осцило и вит.С. Маги, дано нищо не сме ви предали!
Ами, това е от нас. Хубав ден и весело да я карате през викенда.

Неси, честито! Още много годишнини ви желая!  Вие вече получихте ли си играчката от памперс, че те срещнах в темата?

# 77
здравейте и от нас. ние от 1 седмица сме си в Пловдив.днес прекараха нета и вече щр съм с вас всеки ден както преди.с Оливия по цял ден сме навън само се прибираме да спи и пак до 20ч.върви вече стъбилно,но пада лошо и затова още я придържам с каишките.само на тревата и ги махам да пада на меко Mr. Greenлек ден от нас и до утре.

# 78
  • Разпиляна във въображението
Ние отново имахме приключение със сополки и кашлица и се радвам, че не задълбочихме настинката и не стигнахме до пристъпи Praynig

1. Започнах да мия зъбките на Дима. Малко трудно се получава, но й е интересно. Правя го заедно с по-голямата ми дъщеря и сме голяма картинка в банята. Тати избягва да идва при нас за да не се включи в лудницата и той.

2. Гърне ползвах преди време, когато усещах че Дима почва да се напъва да ака. Няма да я насилвам. Вики я научих за около две седмици преди да направи 2 години и мина бързо и лесно.

# 79
Абе я кажете как точно ги миете тез зъби. Защото аз искам вечер след хранене да и ги измия, но ме  естрах да не повърне  newsm78

Само да ви разкажа как заварих дъщеря си току що  Mr. Green

Излизам от стаята и я оставям на пода да  играе, връщам се тя, прибарала една възглавница, качила се от нея на дивана, седнала върху клавиатурата, държи телефона ми в ръка и от него се чува само "Ало- ало-ало' и ми се хили с една тържествуваща физиономия! А той Васко се обадил и тя решила да му вдигне, през това време с дупето си пише в чата  Joy Абе тез лапета са неудържими разбирате ли  Joy

# 80
  • Разпиляна във въображението
Аз мия зъбите с детска четка и много малко паста. В началото се дърпаше малко, в след време свикна и сега поне е мирна. Не правя опити за изплакване защото е невъзможно.

# 81
Мдаа, и при Аси опитите за плакнене са безуспешни  Mr. Green
Мирка, ами какво да прави детето, видяло, че отсъстваш и решило да вземе нещата в свои ръце Simple Smile

Сисе, аз май само съм против татусите  Peace

Ася20, добре се върнала!

# 82
  • София

Сисе, аз май само съм против татусите  Peace

И аз, и аз  Peace Сигурно защото съм от старата гвардия, но...не съм им фен. Ами извинявайте - младо стегнато дупе с пеперудки ...бива, ама я си представете след 20 години как ще се им повяхнат крилцата  :hahaha
А пък за името на детето - веднага асоциирах с циганките навремето   Rolling Eyes
За гадже  пък и мъж пък да не говорим...това са преходни понятия все пак  Mr. Green

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 22:24 от ВаняМ

# 83
Момичета, още веднъж ви благодаря от сърце за милите думи  Hug В понеделник съм на преглед, моля ви , стискайте палци, докторката да потвърди, туй що се видя на теста, щото аз освен двете чертички, и липсата на цикъл и забравянето, нямам други симптоми. Малеее, само да мине тоя преглед  Praynig

Теоилео, кой е казал, че имам смелост  Rolling Eyes Ами шубе ме да ти кажа, обаче от както си имаме страхотна детегледачка за 4 часа на ден , направо се родих. Ей страхотна е тая жена ви казвам, много си играе с Боби и той много и се радва. Като си тръгва я търси с поглед, спокоен е, даже вечер, а преди вечерите вече беше непоносим - нали си омръзвахме двата и вече към края на деня едвам се изтърпявахме, обаче сега не е така - и аз и той сме в настроение, гушкаме се и Боби започна много да ми се смее, голямо радване, голямо нещо  Mr. Green  Аз не се изморявам, ама изобщо, защото като си тръгне жената в 12.30, аз си гледам Бобко до към 14.00, а после дп 18.00 спим заедно. След малко си идва баща му и деня минава супер приятно  Mr. Green Нов човек съм. Е, аз сутрин работя на компа, докато тя е с детето, но съвсем друго е. Освен това, тя като си тръгва осатвя стаите изключително подредени, а преди до обяд вкъщи ставаше лудница  Mr. Green Ей такива работи. Така, че мами, които се чуваствате изморени и изнервени, ако има такива де, вземете си една жена за по няколко часа на ден - веднага ще почуваствате разликата и ще живнете  Peace

Миленаг, какво стана със щерка ти? Взе ли изпита?

Акварел , голям смях с Габито  Mr. Green

Сиси, аз не бих си направила постоянен татус  Peace Някакси имам вътрешното убеждение, че това, което ни е дала природата не трябва да се променя по такъв драстичен начин - същото ми е мнеието и за пластичните операции, силикона и т.н. Малко съм старомодна в това отношение  Peace А освен това наскоро по ТВ-то казаха, че тия студия за татуси, са едни от рисковите фактори за разпространение на Хепатит Б и разни други работи, ей това вече тотално ме отказа. Но все пак, си мисля, че ако една дама си прави татус, трябва да е на по-дискретно място  Peace Разбира се, това е само моето мнение, не очаквам да променя решението ти, а и не се и опитвам  Peace Забравям всичко казано по-горе и разсъждавам по-така по въпроса, мисля, че на китката ако си сложиш, може да ти пречи от естетичекса гледна точка, ако сложиш някой по-така тоалет, после ще имаш проблем с бижутата. А и помисли, като започнеш работа, ако един ден работиш в офис и трябва да носиш строги официлани костюми, татуса няма да ти се връзва, някои работодатели са по-консервативни и обръщат внимание на тези неща. Недей да лежиш на рамото, че може да го махнеш, защото май остава белег, а и много боли (за последното не съм мн. сигурна)

Оф, още много искам да пиша, ама трябва да къпя Бобката, айде до скив  Grinning

# 84
  • Стара Загора
Здравейте сладурани Hug

Ванче, тези симптоми май са напълно достатъчни Mr. Green, особено пък положителния тест... Ама и аз след първия положителен си рекох "А-а-а-а-а, може и грешка да е станала", та на слудващата сутрин и още един си направих за всеки случай, но грешка няма Simple Smile Ще чакаме с нетърпение в понеделник отчет от прегледа, дано ако не е много рано още да видите и тупкаща точица Hug
Да кажа и за лелята /Маги, мерси, че попита/...ами и аз се чувствам много добе откакто идва. Само, че нашата гледа Поли за цял ден, а аз ходя на работа /ей, голям кеф ви казвам/ и ми я води към 5 следобед в центъра, а от там вече аз си поемам с другарките по градинките. Та общо взето успявам и на двата фронта да отделя достатъчно време

Сис, за татоса, аз лично не бих си сложила. Харесва ми като видя на някого, зависи нали и какво е точно и как е направено, но ми стои вече някакси изтъркано/не искам никого да обидя, лично мнение Hug/. Последната татуировка на жена ми направи страшно лошо впечатление. Беше на онова момиче от Мюзик айдъл, Рут, на някакви награди май беше, с официална рокля, прическа, всичко изобщо и изведнъж един татос на ръката. Ами много грозно ми се стори.... вярно, че нейния беше доста голям, но и малък да беше май ефекта щеше да е същия.

По въпросите:
1. Зъби не мием, въпреки, че съм й купила и четка и силиконов накрайник - все още аз не мога да си го създам като навик...
2. На гърне я слагам след ставане от сън, сутрин върши голямата работа, а следобед само пишка в него/всичко обаче е с променлив успех според настроението, понякога стои по половин час, понякога изобщо не мога да я накарам да седне/
3. Хемоглобина беше в нормите, ама и аз като Емма не помня ooooh!

Емма,  Joy, разби ме за пореден път с този марок Hug

# 85
Здравейте сладурани Hug

Ванче, тези симптоми май са напълно достатъчни Mr. Green, особено пък положителния тест... Ама и аз след първия положителен си рекох "А-а-а-а-а, може и грешка да е станала", та на слудващата сутрин и още един си направих за всеки случай, но грешка няма Simple Smile

Ох, дано, дано, дай Боже  Praynig

Емма, браво за курса по английски, много хубаво, че си се записала - гледай да си сериозна и това ще бъде една от най-полезните инвестиции за бъдещето ти  Peace Аз много се надявам да намеря време и аз за един езиков курс - може би немски, ама аз с едно дете не намерих време, а пък представям си с две  Rolling Eyes Ама ако има кой да помага, що да не  newsm78

Ася20, айде дано да можеш да пишеш вече по-редовно, ще се радваме на новините покрай тебе и Оливия  Hug

Абе хора, Дидиморка от както отиде в Бургас много зачезна бе????
Какво стана, какво и направиха там????

# 86
Привет мацки,

гледам естеско-философски теми сте подхванали - за татуировките. Честно казано, и аз не съм им фен! И аз като от старата гвардия правя асоциация с ония мастилено-сини произведения по ръцете на циганките от едно време. Знам, че сегашните нямат нищо общо общо с тях, ама.... И наистина както писа ВаняМ (изпреварила ме е - исках и аз да направя препратка 20 год напред), повяхналата роза или пеперудка не е особено секси гледка.
Да не говорим, че изобщо не вярвам на хигиенните навици на татуиращите - ама хич! Опасността от зараза си е съвсем реална, пък аз съм страхлива - сакън да не се затрия  Embarassed

НО, това са си мои проблеми - Сисе, щом ти харесва и искаш - прави си! Това си е твоето тяло и твоята представа как искаш да изглежда. Като решиш, че не те кефи вече - ще му мислиш как да оправиш положението!

Абе все по подозрителна ми ставаш ти smile3534 Нова прическа, татуировки.... А пък и нов аватар плясна (що махна семейната фотография, а? ) Мъж има тука земесен PeaceМъъъъж! Признавай без бой и давай да го видим - пък ние няма да кажем на никой! Я в следващата тема пусни една анкетка " Имате ли любовник?"

Ванюша, не се надай на сърце душа - раничко е още - стискам палци да се види сакче на правилното място!

- Зъби мием вечер
- Ема още не е имала среща с гърнето (аз имам теория за тая работа, ще видим как ще проработи напрактика)
- Хб - не помня, ама в норма беше

Милена, как мина изпита? Похвали се Hug

Габката е голяма скица - пу-пу. Детето расте в мултимедийна среда и се справя перфектно с чудесата на техниката.

Emma, на следващата среща ще те изпитваме - да подготвиш монолога на Хамлет и един сонет на Шекспир !

Отивам да оправям багажите, че драсваме по улиците след малко.
Хубав съботен ден на всички!

# 87
Здравейте мацки.

За изпита на дъщеря ми - не мога да се похваля , защото няма още резултат, но тя каза , че и писмения , и устния били много лесни.

По въпросите -
1.Зъби не мием още , но трябва да почвам май .
2.Гърне започнахме да използваме на 9-месечна възраст успешно и в един момент не иска да сяда на него и това е.Чакам да го забрави и пак ще пробвам. А иначе казва ако , но като го е свършил вече   Joy Joy
3.Хемоглобина беше 114 и педито каза да яде повече месо.

Vanyivan ,чакаме повече подробности в понеделник   Peace Peace

# 88
Аз да си кажа защо съм против татусите - да, всичко изброено за хигиена и естетика важи и за мен, но още повече ме отблъсква фактът,ч е първоначално татуирането е било използвано като робски белег и е бил символ на унижение и заклеймяване (като говедата от дадена ферма на запад Simple Smile ). Индианците пък и други племена са ги ползвали за племенна принадлежност и мистика и т.н. Затова аз съм против. Но, разбира се, всеки сам избира.  Hug Hug Hug

За гърнето - и Аси казва, след като я е свършил работата, пък и не иска да седне, или по-скоро сяда и веднага скача да види има ли нещо и ако може да бръкне да види какво е това.  Mr. Green
Хемоглобин...не се сещам да сме правили скоро изследвания ....  newsm78

# 89
  • Стара Загора
Привет и от нас в тази жега.
Изпокрили сме се в къщи на хладно, детето нахранено и приспано, майка му също удари лека дрямка и сега умува дали й се работи малко ooooh! Имам едни кръчмарски сметки да оправям, дето ги отлагам от 2 месеца, ама май сега е момента, и без това днес са задуши, друго не може да се прави...само да преборя мързела...

Миленаг, стискаме палци за добри резултати от изпита, но щом е казало детето че е било лесно значи ще са добри Hug

И сега мисля временно да си присвоя функциите на Сиска и на класната Crossing Arms
Моля ви, девойки, вземете се в ръце! Каква е тази никаква активност в темата!
За да има мой пост на всяка страница положението хич не е хубаво, ама писна ми да се чета hahaha
Времето го дават горещо, не е здравословно да се ходи по вън, така че нямате никакво оправдание Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт