АПРИЛчета прекрасни лудуват, а мами бански ще купуват!

• 15 295
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Хелън,удари едно винце и живота ще стане по-лек, то ваща не е лесна,като не си медицинско лице и не знаеш всички възможности по- трудно си поставя човек диагнози. ама при вас няма няма.
Дано всичко със свеки да е ок и да водите разнообразни разговори! Rolling Eyes
Ласи,абе много готина спасителка на плажа!!! Кога правите на Емата слънчеви бани?Ние сме на последния етаж/6/ и все подухва на терасата,грее слънце до към13.00.Иска ми сеи аз  да организирам мини плаж.
Честита фризура на Коско!

# 226
Добро утро!
Ние пак сме на крак от 06:30  Crossing Arms ама няма да я бъде тая!!!
Цитат
Твой Иван само не схванах защо стои в другата стая.....
Е как защо бе Жанче?Щом не може да стои с нея в една стая / а и е син/....смятай горката Блонди как издържа  Grinning

Стига сте изтерясвали по тоз Здрач и да си правите разни вампирски снимки и да пишете "Време е!" младо,хубаво момиче си...сложи си за аватар някоя по-свежа,лятна снимка,не такава "сива" и тъжна  Hug Изказах се.
Блонди,аз големите прически найш ко лесно му ги правя Wink с мокра ръка го роша малко и е готов.Дори и като изсъхне,пак си стърчи нагоре.Вие да не си мислите ,че го цапотя с гелове,пяни и лакове,тц  Naughty

След малко излизаме да му тръсим сандали на моя син,че е много специален,а следобед сме на плажжжжжжж Grinning

П.П. Онзи ден си разглеждах картичките от Коледа,които сте ми пращали и се сетих за една съфорумка,която изчезна от лицето на Земята направо Whistling Ивейн,Ивейн,Ивееееееееееейн !!!!!!!!Какво става с теб?

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 08:36 от *Сиска*

# 227
  • София
Добро утро !

МиленаГ, ще взема да повярвам, че нашите деца освен имената имат и други общи работи (и преди ми е правило впечатление Peace) Ама и аз отдавна му точех ножицата на моя  Mr. Green И от събота е с нова прическа - 1:1 като на твой Косьо. Поради голямата прилика аз снимка няма нужда да слагам  Mr. Green Е, верно на твой Косьо са му сини очите, ама на снимката не си личи толкова Wink

А според мен Иван Еленкин седи в другата стая не защото не иска да седи в една стая с майка си, а просто защото мъжете са си такива животни - интересуват се само от себе си и собствените си табиети - наяде се па си легне, пусне си ТВ-то или забие в нета...к'во като майка му е тука  Rolling Eyes
При толкова версии да пуснем една анкета по въпроса, а hahaha

Муси, за завиждане сте с тия морски преживявания ...Ама не ви завиждам толкова много, защото и ние сте стягаме в тая посока, но без да практикуваме предварителна подготовка.
Виж на Сиса й завиждам...за Варна, морето и сините..."очи" ли беше, а Емма?
И като казах Емма...How are you today darling? How was your exam?

Жана, продължавай да "Аууу"-каш - нито съм гледала "Здрач", нито имам намерение  Peace

Аз да се оплача - мой Косьо се е опъпчил жестоко, най-вече по откритите части на тялото (за това подозираме слънчева алергия). Не дава вид да го дразни, но е грозна гледка направо  Tired Днес ще го водя на кожен лекар, че нашето педи вдигна ръце  Whistling

# 228
Добро утро !
Виж на Сиса й завиждам...за Варна, морето и сините..."очи" ли беше, а Емма?
И като казах Емма...How are you today darling? How was your exam?

Тъй, тъй, тамън тъй бешИ.
 I'm very well, thank you. The exam was so easy.... Oha!....maybe i'm too good  Mr. Green.
 Шегата настрана, мерака ми да изкарам всичките нива е твърде голям, направо съм се вманиачила с тоз английски. Само не знам как да спомена на Пламен, че нали той го раздава детегледачка и не е много лесно. Айде сега е само 2 пъти седмично, ядва се, ама юли ще са 4 дни и тогаз ко ша прайм.....нинам. Но пък сме по хипер ускорена програма и за 2 месеца ще свършим нивото.....както и да е, да не ви занимавам посред лято с учения, да сме здрави ще го измислим.

# 229
  • София
Ей! Разсеяхме се нещо, бе! Имаме си рожденничка!

Тодоранче, Честит Рожден Ден ! Да си жива, да си здрава и много щастлива !  newsm51 newsm51 newsm51

Ха-ха-ха..помня аз като станах на 33...купувам торта и свещи и мъжът ми вика: купи си една 3-ка (свещ), ще я боднем на тортата и сядаме да пием. Пием, пием, пием и като започнем да виждаме двойно тогава духаш (3 като 33 обяснение за блондинкиhahaha hahaha hahaha

# 230
Ей! Разсеяхме се нещо, бе! Имаме си рожденничка!

Тодоранче, Честит Рожден Ден ! Да си жива, да си здрава и много щастлива !  newsm51 newsm51 newsm51

Ха-ха-ха..помня аз като станах на 33...купувам торта и свещи и мъжът ми вика: купи си една 3-ка (свещ), ще я боднем на тортата и сядаме да пием. Пием, пием, пием и като започнем да виждаме двойно тогава духаш (3 като 33 обяснение за блондинки)  hahaha hahaha hahaha

хахахахааххаха оххххх  Joy hahaha  Joy

Честит Рожден мила Тодоранче - да си жива и здрава и много щастие на цялото ти прекрасно семейство!

Емма браво   bouquet

Лошо за "Здрач" да не чуваме ей- че много сме, силни сме и хапем  Joy Joy Joy

Мойта щерка пада вече 2 пъти на едно и също място се удря и сега под окото е цялото ужулено и поддуто - все едно съм я била Sad Иначе вчера бяхме на гости с още две наборки и Габи се побърка да ги целува и прегръща- много любвеобилна е станала  Heart Eyes

Блонди търпение мила  Peace Hug

# 231
МИМИЧЕТА, МИНАВАМ ДА ПОЧЕРПЯ!
(ще се явя по-късно да се отчета, че сега тичам навън)

ВаняМ, Aquariel
, благодаря ви за ранните поздрави, момичета! Много мили думи!  Hug

# 232
  • Добрич
Привет ,мили дами!

Честито на всички рожденници в последните дни и на Тодоранче!

Я стиснете сега палците на ръцете и краката,че мама Азваси ражда в този ми ти момент,пък дано по-бързо да стане и леко да мине Hug

# 233
  • Временно
Стискам палци на Азваси за леко раждане и скоро чакаме новината!!!

Честит рожден ден,Тодоран!!!Да си жива и здрава,много семейно щастие и дълголетие ти пожелавам!!!  bouquet

# 234
Азваси стискам ти палци и на краката мила!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Тодоранче ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Много здраве, щастие и любов ти пожелавам!   newsm59  newsm51

Аз влизам да ви се оплача и да се намрънкам щото няма на кой друг  Sad

Направо съм ядосана, бясна, гузна, виновна и не знам си какво още....
Това мойто малкото л....но току-що падна за 166804037464675465...... път и както всеки път се размаза на асфалта като идиот  #Cussing out
Абе как е възможно бе братче, вашите така ли падат....??? Тоя моя всеки път пада жестоко, задължително с поражения по главата - миналата седмица си разби устата, тече кръв като за световно, днес за пореден път си прасна главата и сега за пореден път има кървава цицина на главата, е на кво прилича това ....  #Cussing out Абе гледам децата на съфорумките в парка, паднат, ама се подпрат на ръчички, нагъзят се, станат, поотупат се и пак тръгнат, тоя моя всеки божи път пада като изрод, буквално се разпльоква с главата напред, задължително с кървища и рев, е възможно ли е това ми кажете??? Мойто ли е тъпо, глупаво, недосетливо??? Аз ли съм лоша майка, че не мога да го опазя като хората??? Всеки път като падне и като тръгна да го вдигам трепяря какво ще видят очите ми като го обърна.... След всяко падане рева като идиот щото се чувствам виновна, че е паднал и не съм съумяла да го предотвратя... Всеки път си представям, всяко негово падане на глава до какви последствия може да доведе за в бъдеще и пред очите ми са едни апокалиптични картини на болести.... да не ви разправям....  smile3505 и всичкото това му се случва щото съм лоша майка и не мога да си опазя детето. Направо ще откача вече... Иначе голям мерак има за ходене детето, ходи сравнително стабилно, но тръгне ли да пада просто е некъв малък ад.... Какво да направя ми кажете? Вие как процедирате? Аз ли изтерясвам прекалено? Хормоните ли ме блъскат и аз вече не знам..... ама ако още един път това чудо се размаже и окървави не знам дали няма да го заключа у нас или навън само на каишки ще ходи до 1 клас  ooooh!

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 13:02 от galivo

# 235
Не мога да повярвам,че ще си имаме априлче с братче или сестриче Party
АЗВАСИ

# 236
То докато се наканя да пиша и сигурно Азваси е родила... Успех и кураж! Чакаме новини!   ylinfant

Галка, не си ти виновна, споко. Аси беше до скоро по същия начин - с японски старт дето му викат се хвърляше по асфалта - спъне се и вместо да разпери ръце, той ги прибира плътно до тялото все едно ще се гмурка. Купон голям, челото му е вълнообразно.
Аз също се чудя ставам ли за майка понякога. Ходихме да му правят потен тест - една хартийка с някакъв разтвор ли, прах ли се слага на гръбчето и се залепя с някакъв лейкопласт и трябва да седи 24 часа. Вчера ни сложиха и по обяд вече беше без нея - къде е паднала, къде я е загубил...В чудо се видях, не знам. Днес отивам, срам не срам, да му сложат нова. Този път с боди, за да няма къде да бяга . Е, да, познайте. Реших да я подсигуря с още лейкопласт в стил "Мумията" и какво да видя - лепенките там, но листчето го няма. Айййй, пощурях. След малко я намерих - познайте къде - в памперса, обилно покрита с полезни вещества  #Cussing out   Banghead  Rage  tantrum Накрая се обадих на педката - толкова ли е нужно да го правим този тест и сега май ще се размине. Вярно,ч е съм завеяна, ама чак пък толкова, ужасТ.

Честит Рожден Ден на Тодоран!
Много много целувки от нас Simple Smile   love001  newsm59

Специално пояснение за Сиска - Време е! е нещо съвсем, съвсем далечно и различно от Здрач. Време е за промяна, така мисля, във всички области. Та си се самоподканям с това.  Mr. Green

# 237
Азваси стискам палци !!!
Честит рожден ден и на Тодоран бъди винаги здрава и щастлива!
Galivo и ние сме същите навън пада много абе не гледа къде стъпва,че даже и бяга.Той вчера проходи ,но кросове прави и аз за това му слагам каишки ,когато сме навън  и на мен ми писна да треперя в кой момент ще цепнем пак устата или главата.Поне още седмица ,две мисля така да сме навън .По едно време си мислех да не би да не са му удобни обувките .Не мисля ,че си лоша майка  ще има още много да падат и да белят носовете и главите .Миналата седмица реших да го пусна без каишки и резултата захапахме една люлка и като текна онази ми ти кръв ,а мъжът ми после е не можа ли да го хванеш .Така избеснях при него като падне е случи се и т.н. да не ви занимавам с моите глупости.

# 238
 Здравейте и от нас!

Стискам палци на азваси и леко раждане и пожелавам. fingerscrossed

Честит рожден ден на всички празнуващи тези дни и разбира се на данешната ни рожденничка. Да сте живи и здрави момичета и много, много хубави моменти с дечицата ви желая.

Аз днес ей така инцидентно записах Кръсти на детска ясла за септември. Та... на есен с песен.. dance  Та сериозно се замислям за отбиването вече. Нямам си и на идея как ще стане тая работа.
 Искам и да ви питам, сега ако тръгне Кръсти на детска, а аз НЕ започна работа ще ми изплащат ли майчинството или ще ми го спират. Не, че са ми го дали до сега де. Последно са ми превели пари и то едва 45 лв. на 30-ти април.

Все забравям да ви питам. какво направихте с първата косичка на децата ви, след като ги подстригахте? Защото нашата първа косичка стои в един плик в шкафа и не знам какво да я правя..

galivo, и моя Кръсти е много палав. Не могат да му зарастнат колената от падане. От месец е с рани и надвете колена. А и тимбата... Тъкмо мине едната цицина, друга направи. така, че споко  Peace Не се притеснявай толкова, деца са, така растът само нещо по-сериозно да не стане иначе не се притеснявам като падне. Той моичкия вече е свикнал и като падне само започва да стене, аз му промия раната и е готов за нови подвизи...
 А какво стана с прегледа? Води ли го в Пирогов и какво ти казаха?

tanzen, какво представлява този тест? newsm78

# 239
Привет момичета  Hug

Аз малко се поизгубих, ама много работа, много нещо. Събота и неделя гледам да прекарвам цялото си време с малката, вечер се прибирам и бързам за последната разходка с нея. И така. Иначе тя доста добре се справя без мен, не плаче, което хем ме радва, хем ме и натъжава, но вечер като се прибера само мен признава  Mr. Green
Набързо ви попрочетох, рожденнички имало. Честито! Честито и на Тодоран днес! Да сте живи и здрави момичета и много обичани.   bouquet

Мали, ама страшни сладури нашите априлски пичове, то едни прически, тцъ тцъ  Heart Eyes
Ау, а плажните снимки са много сладки, кой на морето, кой на терасата, искам и аааааааааааааз.
Честито на проходилите  Simple Smile
Ние още не сме от тях, но имаме желание да ходим де, и да падаме. Слава богу засега удържам положението с падането с каишите. galivo, това в отговор и на твоя въпрос. Аз още като видях накъде тръгват нещата и веднага и ги сложих, иначе това дете като се залети и така се приземява, и то по очи, без да се подпре без нищо.
helenblondy, търпение, мила  Simple Smile дано всичко е наред с изследванията на свеки.

Емма, браво, браво, аз все се каня един бизнес английски да изкарам, и френски искам да уча, ама тогава малката хептен няма да види очите  Embarassed

Стискам палци на Азваси, дано мине бързо и гладко раждането  fingerscrossed

Гергина, срам не срам, ама аз първата косичка май я хвърлих  Embarassed

tanzen, на теб сигурно не ти е есмешно, но аз се посмях  hahaha

Хайде хубав ден от мен, а аз да се захващам да работя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт