Barboran4e,честита годишнина!
На мен също това със захранването не ми е много ясно,но мисля да захраня при 6 навършени месеца,а най-рано на пет и половина и то със морков,не знам защо така реших,но все пак ще се консултирам и с педи.Това мисля и дано имам кърма до тогава,че малчо цоква 2-3 мин. и почва да се върти и така се кърмим през час ,два защото почва да реве много.Всъщност напоследък доста реве ,дори и в момента от 5 мин не спира, а аз нарочно не отивам да видя дали скоро ще спре.Много съм лоша
защото не е много ревлив,до скоро си стоеше кротко и се заиграваше сам,а от седмица само реве и не се храни нормално,често но по малко ,имам чувство ,че ни се събират и по 15 храненки на ден,че и през нощта по два пъти се храни ,а се буди и повече отколкото като новородено,през час,два.А тази сутрин се събудих със силна болка в едната гърда.Няма бучка ,но пък ме боли и се чудя, сега пък това кво е
Оф оплаках ви се майЛек и хубав ден ви желая
, всъщност Преслав е на среща с Дивна и като развее перчем тя ще се влюби 

.Снощи говорих с моята близка от Токуда и обсъдихме как и с какво да започнем и май в неделя ще дам старт,че и татето иска да си е вкъщи и да документира първата лъжица. 
,а за АМ,когато й даваха в началото,след кюретажа ми,беше НАН ХА,въпреки,че няма данни,док каза за всеки случай.И сега си държа една кутия от същото за всеки случай.
! Да празнуват още много такива!
и ние от преди час в отбора на летящите холандци 
. Поне не чувам да кашля вече. Тук сега така се смрачи, че бързо се прибрах от разходката.
.