Вече кашички, пюренца хапва януарското детенце!

• 11 863
  • 296
  •   1
Отговори
# 285
Зозима, аз харесах статиите, пиши, моля те! Hug Относно мненията - тук сме не за да се поучаваме, а да споделяме опит!  Peace

Ели, аз лично комбинирам зеленчуците. Сега давам различна комбинация от морков, тиква, ябълка и картоф... Чакам пресните тиквички от двора.. И ако не се лъжа скоро след поста ти някоя от мамите беше писала в отговор на питането ти. newsm78

# 286
МериГолд, не ме занимавай с глупости. Ако исках да заяждам Зозима до сега щях да разкъсам за диоксините в храната, ядащите се една друга бактерии, биологичната линия на развитие и така нататък. Не съм се заяла, няма и да се заям.

Може да пускам само снимки, но не претендирам, че е нещо сериозно.

# 287
  • София
Мериголд...да смениш този аватар  Crossing Arms, щото много ти завиждам....за плажа не за друго  Twisted Evil Как искам и аз на моретооооооо

# 288
Мериголд, Биляна, благодаря за отговорите  Hug!
Ех, моретоооо, Дони и на мен така ми се ходи на моренце   grinning039.
Но си мисля, че бебка е много малка за морето. Все пак няма начин смяната на климата да не и се отрази, а и тези горещини последните години...Мъжът ми настоява да заведем детето на море, но аз съм на мнение, че и е рано още. На планина ще я водим, там не е толкова горещо, а и също има страхотни места с басейни, така че ще се задоволим с такъв тип почивка.

# 289
Ели иска ми се да ти бях помогнала повече - има хора захранили отдавна - като се появят по-късно сигурно ще пишат, но Мим беше ти писала първия път като пита, върни се назад.

Дони - знаеш ли вече срам ме хваща, че на морето живея а рядко вече ходя - обещавам, че утре ще го сменя.

Еспа - да те радва малкият юнак... честита месечинка

Последна редакция: нд, 07 юни 2009, 16:19 от merrygold

# 290
  • София
Еспа, честита месечинка на Сами, да расте и хубавее и да е здраво детенце  bouquet
Сиси, добре е, че нещата се оправят при вас  Praynig Heart EyesПожелавам много здраве от все сърце Laughing
Зозима Hug
И за Burboran4e специално, една снимка на Преслав и кучката Ария Peace

# 291
Усмихнатата Сиси, дано нищо ти няма, макар че си мисля че бучката ти е от кърмата.
Елли, и аз не съм захранила и не мога да ти кажа, а от баткото всичко съм забравила.
Зозима, и аз много харесвам постовете ти.  Peace
Моник, много сладък твоя младеж.  Flutter
Доника, и аз така не давам съвети, всеки сам си решава. Peace

# 292
Зозима, не бях ги изчела статиите докрай, бях си ги оставила когато бебчо заспи, а заспах с него  Laughing. Пусни моля те линк към тях, ако не ги пуснеш пак целите или метни, ако ти се занимава на лични, въпреки че тук повече хора биха прочели и биха се възползвали
А темата за игрите е супер, част от тях бях забравила, друта част не знаех

Ето сайт на Хип и Семпер с списък на продуктите им
http://hipp.bg/index.php?id=6
http://www.semper-bg.com/#

Усмихнатото, и моята лактационна криза мина-замина – всичко е ок сега, но цикъл-няма. Мисля, че мойта я предизвиках с несъзнателно неядене на белтъчини. Нали съм изключила всички млечни, пък месо и яйца не ми се ядеха в жегите и бях минала на салати и зеленчуци. Добре че при кърменето важи лафа на Мечо Пух - колкото повече, толкова повече и бързо възстанових. Жалко, че и за парите не се отнася това  Laughing ooooh!.
Моник, много сладки бебе и куче. Трябва и аз да снимам мойте две деца – лаби и Сами заедно

И аз искам на моренцееее, ама живот и здраве септември   grinning039

# 293
Честити месечинковци!!!
Сладурче, ма Никола вече половингодишен мъж бре....пууу да ти е жив и здрав кюфтака.  Hug

аууу току що Анчето беше за първи път наваляна от дъжд, много учудено гледаше милата. Оставих я да спи на балкона и като заплющя, докато изтърча да я прибера и тя мокра...и ме гледа с едни ококорени очета...хехе

ето, докато ви го напиша и дъждът спря, само дето я събуди... #Cussing out

Изгласувахте ли се? Ние да!

Анчето днес яде първото си бананово пюре, ма то много вкусно бре, лелееее, идваше ми да и го взема да се скрия и да го излапам...
Не можела ли да яде? За 5 минути се напука с половин бурканче...
Което вече съвсем сигурно означава за мен, че ябълкката я лигави не защото не може, както си мислех, а защото не и е фен...
Фен не фен обаче ще я яде защото съм се заредила с бурканчета за цял месец и ябълката преобладава, това е, КАЗАХ  Mr. Green!

А на море ние заминаваме на 20 юли, за 2 седмици. За Анчето съм предвидила сгъваема кошара на плажа със собствен чадър и слънцезащитно мляко 50 фактор, а бунгалото ни е на 50 метра от плажа при зор...

# 294
Eй, сладурки,пак искрички виждам тук  Hug
Ох, не искам да започвам с коментари, че мина полунощ вече, ама си ви обичкам всички и ми се иска никой да не напуска форума НИ  Hug
Това за което влязох беше да си изпълня обещанието към Елена_д: http://www.youtube.com/watch?v=GnLnnR23QD0&feature=channel_page , макар че качвайки клипчето,излязоха подобни,опровергавайки теорията за различната посока на водата при оттичане в двете полукълба...  Така че изводите за вас  Mr. Green
Елли, според мен можеш да даваш комбинирани ако си въвела поне единия плод/зеленчук, и то най-вече от гледна точка на това да разбереш ако евентуално има реакция, от кой е...
Еспа, честито ти месечинковче!  Hug

# 295
# 296
Здравейте, имам едно въпросче. Кога се започва с пюретата? Директно след соковете ли?

Общи условия

Активация на акаунт