Вече кашички, пюренца хапва януарското детенце!

• 11 867
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
  • Русе
Леле вече си имаме половингодишно бебче.
...някои сме още на 4м. Grinning
Да е жив и здрав, много весел и засмян! Честити месечинки и на Даниел, Огнян, ПреКраси и Тодор!
Сиси, дано Кало скоро се оправи и ти да се успокоиш. Стискам палци.
На мен пък досега ( в смисъл след раждането) ми идваше по 2 пъти в месеца- на 04.04 и на 18.04, после на 07.05 и от тогава нищо #Crazy И нали съм си параноичка си направих тест на 04.06 - отрицателен. Но още не ми е дошло..да си направя след 2-3 дни пак ли  newsm78. Може ли да е излязъл отрицателен, защото съм го направила рано, де факто няма закъснение още..Направо ще откача. Това, че идваше по 2 пъти го отдавах на след раждането, ама да няма ми е по-стряскащо.

# 241
Честито на днешните месечинковци!  bouquet

# 242
Привет!

Аз съм пушка вече, явно е било от майонезата. Аз по принцип не ям майонеза, не обичам, мазна ми е, но вчера какво ми стана та ми се дояде, незнам...аз затова и не съобразих, че може да и има нещо така като седи на слънцето, просто нямам навика да ям такива неща и да гледам за качеството им
както и да е, отвисях се във ВЦ-то, прочистих се и така.
Много хубави снимки, само дето аз за пореден път установявам каква съм торба, ужас, ще започвам диета някаква, няма да стане така, не мога да се понасям, честно  ooooh!

Сега похапвам, Анчето мрънкоти, днес е леко кисела, ще я приспивам белким се кротне малко...

# 243
lubito  не че нещо, ама и аз така с Габи 2 отрицателни теста, единия 2 дена преди цикъла ми да дойде ,другия след 7 дена зъкаснение и ето я Габи е налице.Изчакай няколко дена и си направи нов тест.
Копривке радвам се ,че си се оправила.

# 244
Здравейте мамета!
На мен от разходки с малката и гости не ми остава време да пиша, но ви чета да знаете.
Честити месечинки на всички малки сладурчета. Да растата здравички и много, много щастливи дечица! newsm51 smile3525
Габи е много сладка и с каква сладка рокличка е  Hug.
И аз това си мислех, че в Януарската дружина вече има бебче на цели 6 месеца. Леле колко бързо минава времето, направо неусетно. Кога бяха малки мишленца...
Аз да ви питам нещо - до сега съм изредила няколко плода, няколко зеленчука. Чудя се мога ли вече да давам комбинации - например тиква с картоф, ябълка с морков и т.н.
Днес направих картофено пюренца с АМ в него за да стане по гладко и течно, но Александрина не остана особено очарована от вкуса му, то след плодовете и моркова е логично да не и допада много, много.
lubito , изчакай още няколко дни и повтори теста, а за по-сигурно, ако закъснението стане по-голямо отиди на лекар.

# 245
  • София
Ето така изглеждахме...малко съм отрязала количката на Сладурчеста, ама бая се бяхме разпрострели Simple SmileТова ми е и единствената снимка  Rolling Eyes
До преди малко нямахме ток от сутринта #Cussing out

Защо бебе не може да играе в гимнастиката -  hahaha

# 246
Ехооо, помните ли ни... че не сме писали отдавна, бяхме в русе, запознахме се със Стелчето и нейният Преслав, супер лъчезарно бебе. и голям симпатяга, влюбихме се дори като му видяхме само перчема Simple Smile
а за Варненки и срещата - аз преди обед отговарям за разходки в Ботевата градинка и наоколо, а следобед в повечето случаи за морската. нещо за понеделник уговорихте ли се или още не?

много имам да чета и лека полека ще наваксам, но искам да питам първо - има ли бебета - от все още незахранени на мамино мляко, които да се будят много вечер. Моята мацка се буди по няколко пъти за по 4-5минути, понякога и повече, примерно в 1.30, 2.30,3.30 - яде, 5.30, 6.30- яде. Преди нямаше такъв проблем... ако имате съвети как да помогна на бебочето, че май не само аз не се наспивам, ами и тя  Confused  Laughing . чудя се дали млякото не и стига - от днес започнах да давам от 2те, иначе до преди това от една цицка давах. малката иначе пие вода - по около 100млна ден, но си ги иска, а от седмица вече използва и биба по малко....

а като четях назад видях, че сериозно се обсъди темата за сиренето и Лено и Ланг коментираха - само за тях да спомена - сварих млякото, което не трябвало да правя, но все пак. после по рецепта - 35градуса на млякото измерих, добавих лъжица две кисело мляко - за по-добър вкус, по5капки на литър и после престоява около час и половина, реже се парчета с нож и пак час и половина, изсипва се в тензухена пелена и виси около 3-4 часа, и после слагам тежест върху него и се отцежда още 4 часа - и така. а зрее в саламурата която е правило, като се прибавя и сол, но аз си го соля на момента....

поздрави, липсвахте ми и лек ден

едит : страхотна джурджинка сте заформили на срещата

честита половин година на Никола, нашият мъж голям - да слуша мама и да е здравичък.

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 19:37 от merrygold

# 247
Послучай 5-тия си месец Краси нападна Мита за пръв път... Да му пожелаем творчески успехи в начинанието!

ела, ела, не си котка, която може да е сама

# 248
   Честито на месечинковците  днес!!![/size
Много сладки бебета пу пу  а и как растът като гъбки...снимките са супер...Смайлинг Сиси за мамолога ако кърмиш незнам но на мен ми казаха че не може сега чак като спра с кърменето защото млечните жлези са деформирани...но ми казаха че в Света София(Тина Киркова) имало безплатни прегледи за млади жени..
Еспа браво на момчено да е жив и здрав...копривке добре че всичко вече е наред... newsm78 в авт. 204 ли не можа да се качиш.Донии при нас баткото иска всичко от бебето  дори в началото искаше и той да цица от мен.
 През ноща бяхме доста неспокоини будехме се през час но май не сме само ние
 Днес бяхме на разходка в парка на Овча купел на Денис му се отрази добре спа като никога 2ч. и сега  също е спокоен.

# 249
Честита шеста месечинка на Никола и пета на Даниел, Огнян, ПреКраси и Тодор!

Цял ден скиторим по паркове. Много хубаво на сенчица

Копривке, радвам се че си се оправила
Много готини сте всички и бебоците. Весело е било
Усмихнатото, дано бързо се оправи Калоян. Много неприятно с тези стомахчета, дано не се наложи да взимате други лекарства. Стискам палци бучката на гърдатата ти да не е нищо сериозно
Любито, и аз така бях по два, три пъти в месеца мензис и после няма никой вече месец и нещо. И аз правих тест-нищо. Явно хормоните си играят.

Изчезвам, че малчо иска манджа

# 250
  • Варна.....
Доника, тамън се зачудих какво е това голямо бебе в АГ  Joy
(после ще списвам повече, че нещо малкият таласъм много вряка)

# 251
  • Русе
Здравейте! Еспа, мерси за успокоението, но аз вече не кърмя. Дано да са хормони все пак. А колкото до теста, направих си същия когато установихме наличието на Карина, но 4 дни закъснение и 2-те линии бяха кристално ясни. Все пак ще го повторя ако няма нищо до 3-4 дни.

# 252
Само да се похваля, че Виктор днес за пръв път се обърна сам от гръб по корем и обратното - и то няколко пъти  newsm44. От корем му е по- трудно и малко се нервира, но все пак успява. Не вярвах, че такова нещо може толкова да ме развълнува и зарадва - даже успях да го заснема с камерата  newsm68 Представям си какво ще е като пропълзи, изправи, проходи... А споменах ли, че вече казва "мама" и на моменти доста на място  Laughing

Мери, мерси за рецептата за сирене  Hug - а капки от къде да си купя. И като намеря - започвам манифактурата  Mr. Green

Доника  hahaha

# 253
А споменах ли, че вече казва "мама" и на моменти доста на място  Laughing

Еееее, хайде сега, ще вземем да ти завиждаме Joy

ела, ела, не си котка, която може да е сама

Иники, фен на Слави Трифонов?

# 254
Мери, ние сме все още изцяло на кърма Simple Smile
Според една статия за педагогическото захранване, която бях чела и вероятно ще копирам, ако я намеря Grinning, децата променят режима си през различните месеци. Така през пети- шести месец стигат до 3-4 кърмения нощем. При теб явно са повече, но това не бива да те притеснява, по мое мнение. А за да се улесниш, просто я вземи в леглото при теб. Ние с Борис спим заедно от първия ден и нямам думи да ти опиша каква прелест е да се будиш до усмихнато, ухаещо бебе  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 07 юни 2009, 12:49 от zozima

Общи условия

Активация на акаунт