Вече кашички, пюренца хапва януарското детенце!

• 11 868
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро.
Благодаря за кафенцето Грийн айс.

Патилина, много много благодаря  Hug /извинявай, че те затрудних/.
Мим, ти си доста смела. Аз все си мисля, че е рано за плаж. А исках  да те питам, ти беше споменавала, че ще дадеш омалелите дрешки в дома във Виница. Какво стана?
Лили  #Crazy, чуден ден е било просто! Да се оправяш.
Сиси, и Кало да се оправя /направо като чуя вече за няква болест или подобно настръхвам/.
Сладурче и аз така с кенгуро и количка излизам  Laughing. Явно е заразно. Ама освен мен и теб друг не съм виждала  Wink.

http://www.youtube.com/watch?v=tIdIqbv7SPo - е това на Марти адски много му харесва, когато му го пея /знам само началната строфа  hahaha, другото е  на-на-на-на/

Много хубави бебенца  Heart Eyes.

Оле, Марти снощи не можа да заспи до 23.30 - от новороден не го е правил. И като започна да плаче - е така не беше плакал никога  Cry. Направо хълцаше и трепереше. Много се притеснихме. Сложих му Вибуркол, та успя да се приспа, но спа неспокойно. Ужас - много се уплаших.

Хайде после пак.

# 226
  • Варна
Все още ги трупам дрешките.

А за плажа, аз само ще и намокря крачетата, днес го дават многооо топло!

# 227
  • София
Мим, да знаеш, че цял ден ще ти завиждам Twisted Evil
Мисля и ние да надуем басейна на двора, ама да видим...
Кафето на Оля е толкова изкушаващо, че отивам да си пусна едно  Hug

# 228
Добро ви утро!
Оле,мерси за кафето Hug
Много хубави са снимките,дечицата повече Wink
Мим,приятен плаж Hug/ох,как благородно ви завиждам на вас варненките Whistling/обичам Варна,още повече моретооооо Sunglassesдават го много топло 32-33 градуса Shockedпоне за Плевен де
Вчера следобед Марио беше доста нервен и плачкаше,отдавна не е бил така,сигурно от зъбките,вече и второто изби Heart Eyes
От днес е открит рибарският сезон ,мъжо в 6 часа замина Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хайде ставам да си пускам кафето и да си оправям чаавето,преди малко се събуди и едни напъни, та напълни памперса Mr. Green
Иники,нещо се скътава със  снимките на Краси Mr. Green,та една от нас

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 09:39 от desisladka

# 229
Много хубави снимки! Peace Ама това е защото са ни много хубави бебетата, пу-пу, пък и майките им Joy

Ние вчера с мъжа ми тръгнахме от Ариана, та чак до Плиска, еййй - скапах се, слаба ми е физическата подготовка hahaha

Копривата, твоето неразположение може и вирус да е, щото аз като се прибрах и....цяла нощ до тоалетната и обратно...

А Алекс и Хриси - тия двете пияндета ги има как мятат коктейли Mr. Green

# 230
Хич не съм от редовните, но много нямам време за Net...

Пращам слънце и желая на всички да сте здрави и весели   bouquet

# 231
Добро утро!

Грийн айс, мерси за кафенцето! Много си ранобудна днес.

Черпя ви, че Никола днес става на цеееели 6 месеца

По този случай е запразнил от 1 ч. през нощта. Реши да се събуди и да пее и да се хили  #Crazy. Вече сериозно се притеснявам, че съседите ще ни изгонят. Слез като с 300 зора го приспах реши, че в 6 часа също може да попразнува. А на мен ми се спиииииииииииии.....
Обеща, че вече е пораснал и ще бъде много послушен  Laughing

Честити месечинки и на Даниел, Огнян, ПреКраси и Тодор!

Смайлинг Сиси, дано бързо да се оправя Калоян. От какво са тия гъби, казаха ли ти? А на зърната ти същия ли е проблема?

Иники, как върви с електронната еко цигара? Laughing

Мим, и аз мисля на 15-ти на Никола да му топна краката в морето.  Ще кажеш днес каква е била реакцията и много ли е студено морето.

# 232
Добро утро!

Мерси за кафето  Simple Smile

Сладурчеста, Хайде честити 6 месеца на кюфтенцето!   bouquet
Гъбите най-вероятно са слезли в организма на бебо от устата - нали имаше млечница.. Моите зърна още не знам кво им има, щото не съм си взела резултата - ми то с работно време от 8 до 17 как да го взема  Crazy Нищо де, в понеделник пращам Митко сутринта да го вземе.

От днес съм на друга вълна - търся си мамолог, който и в събота да работи... напипах една бучка и искам възможно най-скоро да ми я видят.. Не ми се струва да е от мляко  Confused Оф, хайде, че ми е криво  Sad

# 233
Добро утро, то май за мен не е добро , че как ме цепи главата и то от предния ден.
Много хубави снимчици.
Аз направо останах очарована от толкова много бебчета на близка възраст, ами те са по-хубави на живо и всичките са много сладки.
А най-лъчезарната и усмихната мама , без да се обиждат другите за мен си беше Адашката, неслучайно ника и е Смайлинг.  Embarassed  Дано бързо се оправя Калата.
И като по-чудо Габи заспа като пън снощи , нито е плакала ,нито нищо. Mr. Green
Тя обикновенно при толкова много народ и внимание вечер е чудо рев и сърдене , сега нищо.
Явно наистина средата и беше подходяща.
Аз реших в последния момент да дойда , и помолих снахата да ме докара и върне, но тя ми отказа и аз твърдо бях решена да дойда и си взех едно такси и при вас.
Сладурче ,наистина немога да те мисля, като видях какъв мускул имаш на ръчичките, те тия културистите трици да ядат.А иначе Никола е много сладко бебе и е много весел като го забавлява някой.
Лено ,Вики май от сега се насочва към нежната половинка.Ама нещо май неще само една мома , а цял харем.

Леле вече си имаме половингодишно бебче.
Да е живо и здраво и мнооооого послушно .

# 234
 Иники е затрупана с глупости и няма време да наснима Краси, че да ви досади. Ама вие радвайте се, че като преминат глупостите пак ще ви почна.  Joy

Абе аз така тактично гледам да не обяснявам прекалено много за цигари тека, да не дразня бившите пушачи... Ама иначе мноооооооооого е добре. Родих се за поемането на нов никотин.

# 235
Аууу, адашче, благодаря  Blush

# 236
  • София
Здравейте и от мен,
Снимките са страхотни- всички бебета са супер сладури, а вие, момичета сте много лъчезарни всички Hug  bouquet
Еспа- браво на бебе Сами за супер наддването, както казва ми мъжа ми, фанта - геройче е  Laughing Heart Eyes
Сиси- дано да се оправя бързо Кало и да не се налага да пие друго, освен Ентерола, а иначе нзма ли къде могат да работят в събота Rolling Eyes, чувала съм, че в Фемина имат мамолиг, ама дали работи в събота Rolling Eyes, също се сещам за медицински център Биочек, до срещу Халите, там знам, че работят в събота, ама не съм сигурна дали имат мамолог- ако искаш се обади и попитай- http://www.biocheck-bg.com/- това им е страницата Hug
Копривке- много кофти така, дано да не се окаже вирус, а наистина да е било смао от майонезата Hug
Хубав ден от мен Heart Eyes

# 237
Грийн айс, мерси за кафенцето! Много си ранобудна днес.

Мдаааа, Анчето се разпя още в 5.30, яде и после заспа, но аз не.  Crazy Снощи след като се прибрахме от срещата спа много и пропуснахме къпането. Събуди се към 23.30 и си мислех, че като е яла по-късно ще поспи сутринта повече. Да, ама тя беше на друго мнение! И друг път съм забелязала, че като яде по-късно вечерта сутринта се събужда по-рано. Странна работа!  Thinking
Smiling_Sisi, бързо оправяне на Кало! Дано намериш мамолог, че да се успокоиш!
Деси, слагай тигана да си готова като се върне с улова!  Wink Да не забравиш да изстудиш и бирата!  beer

# 238
Здравейте и от нас. Срещата мина добре. Бяхме около 12 колички и хората трябваше да ни забикалят.
Дари проспа светското събитие, но като се събуди раздаде няколко ослепителни усмивки. Flutter
Както и Копривата ви разказа, като стана време да си ходим и като гледам милата тя да се превива, си викам хайде да се меткаме в колата някакси си и да те карам. Влязохме, събрахме се, междудругото нямаше проблем, нейната количка в багажника, мойта на предната седалка, а отзад, 1 брой Коприва, 1 брой Калоян, 1 Дари и 1 Анче.... Колата няма климатик и от самото тръгваме сме обляни от топли  вълни  Joy
При което милата ми стара трошка, която да му се не види много си обичам , не ще да запали...Обастановката става изнервена, тая с Кайена ме е срам да опиша колко не може да си изкара колата, съответно става задръстване... абе няма кво да обяснявам, тя Копривата е разказала, милата сигурно е съжалила 100 пъти че се качи при нас Mr. Green.
След като пристигнахме благополучно обаче, решихме , че беше весело и поне има какво да разказваме  после.
Та така, отивам да си полегна малко, че 2та гущера са по леглата , а довечера ме чака купоон. Simple Smile
Копривке, какво е последно вирус или от храна?

# 239
Ето ви една пресна снимка за поздрав от Габи , виждам , че ви няма нещо.

Общи условия

Активация на акаунт