Вече кашички, пюренца хапва януарското детенце!

• 11 875
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
sladur4esta, аз знам, че искаш да гепиш моето бебе, за това зорко те следя  Joy

# 211
Копривке, дано бързо ти премине неразположението!
Ирко, честита ти рожденичка! Жива и здрава да е!   bouquet

И аз съм много доволна от срещата. Добре, че пътувахме до Борисовата заедно със Сладурчеста, че иначе сама нямаше да се навия да дойда. Но ни беше много весело в градския транспорт.  Wink Ето снимки и от мен.  Sunglasses

# 212
Ох Сиси, голям смях като гледах снимките и особено надписите  Mr. Green. Тоя моя Виктор голям играч - няма спирка момчето, да ми е жив и здрав Simple Smile Аз вече съм в леглото след като днес останах без крака, тъй като и на отиване и на връщане ходих пеша. И на отиване, за да ми е по-интересно, минах през НДК... та днес най-сетне намерих повод да ползвам новата си масажна ваничка за крака. Ей, глЕм кефбило, чак ме хвана яд, че толкоз време седя в кутията и нямаше да стана, ако не трябваше да къпя Викито. Та с други думи, да си дойда на думата, време е следващата среща да е в Западен парк - доста по-друскави са алеите  Mr. Green

Лили, дано да се оправиш бързо, тия майонези много коварни...

Сладурчеста, на Никола май му трябват забавления, а не цица - знаеш ли колко ми се смя, докат оте чакахме зда си купиш хапване ичак накрая се разплака, ама то щото си разтроявах вниманието Mr. Green Много ми стана жал като те гледах как го разнасяш, а той мрън-мрън. Аз на Вики му давам да се забавлява с най-различни неща като се размрънка много, не играчки, а пликчета, станиолчета, кутийки, бутилки и прочие - то май повечето видяха... Mr. Green .

Криси, що не те видяхме в Борисовата, то ти е наблизо  Naughty

Лека и безревлива нощ от мен   Hug

PS Ей докато напиша и нови снимки се появиха и 5-6 нови отговора - личи се, че всички са се прибрали от разходки  Laughing

# 213
Хубава среща беше, ама и туй мойто да се беше кротнало, нямаше да е зле. Май направихме конкуренция на Никола по магарии и рев  Crossing Arms
След малко снимки от мен. Дори не знам дали са станали Wink

# 214
Да пиша аз един нов пост Simple Smile

Ето снимките с малко описания към тях (дано не съм объркала някой, че много ми се спи)  Grinning

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=385945

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 23:06 от Kokonut

# 215
  • София
Айде да се разпиша по никое време. Тази вечер и двамата ми сина си легнаха наказани гладни - не за друго отказаха, да ядат #Cussing out
Срещата мина добре...успях да прибера Хриси - е не беше последен...Беше предпоследен hahaha
Лилич, какво да ти кажа мила...лягай да спиш и да свършва деня Mr. Green
Нещо нямам муза за писане - търся си хотел за моренце, че снощи решихме с мъжо да отскочим и сега...септември уж в Гърция.

# 216
Ох, и аз приспах чавето. На него трябва да му наема 100 човека да го забавляват.  #Cussing out
Лено, да ти кажа само със забавления не става. Издържа 5-10 мин. и писва и трябва някой друг да го забавлява иначе вече не е интересно, а по някое време и никой вече не му е интересен. Егати каприза си имам. Лошото е, че в количката няма как да го забавлявам и да вървя  #Cussing out. Ама не ме жалете. Вече свикнах  Mr. Green. Тъй ще е докато проходи както се очертава  Mr. Green

sladur4esta, аз знам, че искаш да гепиш моето бебе, за това зорко те следя  Joy
Позна  Peace. И добричък и лекичък..... направо мечта за мен  Laughing Гласа му не се чува. Само като е гладен.

Много хубави снимки.

# 217
момичета мн сте хубави всички , а бебенцата  лелеее какви хубави българчета ! да са ни живи и здрави  и мн да ни радват. извинявам се,но надниках във снимките от срещата и имам един въпрос: слагате ли ги вече в седнало положение на колличката . Моята бебка нещо все ми се изхлузва ( и е закопчана ) надолу когато е в полулегнало положение, в седнало още не съм я пробвала

# 218
Браво за срещичката smile3501Много сте хубави и мамите и бебетата!!!
Искам и ааааз в БГ-то на срещичка и на слънчицееее.

Пепи, Еспа, мерси за честитото за придобивката. За съжаление от вчера вали и още не сме я пробвали Sad

Пък мойта кукла си пада по черна  и латино музика. Одеве ревеше и като й пуснах едни мои любими парчета и нашта като се захили - един час слушахме музика и подпявахме. Голям кеф Heart Eyes

# 219
Радостчо чак сега обърнах внимание, че сме в дна и съща географска ширина Simple Smileпри нас вчера валя ,днес е слънчево-облачно време хихихи

# 220
Ох, най-сетне и аз да пиша.  Laughing

Прибрахме се в 21ч., къпахме, приспивах и досега качвах и описвах снимки  Crazy. Ей ги на от тук насетне Извинявам се ако съм объркала нечие бебе, пишете да оправям  Rolling Eyes

Лили, дано ти мине бързо и да се окаже от майонезата..

Гери, трябваше да дойдеш  Hug Нищо, следващият път в Западен Wink

Ирко, честита рожденичка и от мен!   bouquet

И сега да се пооплача малко (че иначе няма да съм аз  Laughing) - на Кало му намериха гъби в пробата от акото. Поне не е алергия. Ще пие сега 10 дни прахове Ентерол - били микроорганизми некви и ако не се оправи - лекарства, ама не знам кви точно  Sad  Така че се  Praynig да се изчисти за тези 10 дни  Praynig И моите изследвания трябва да са готови, ама кой ли да отиде да ги вземе, те тия до 5 ч. бачкат, а аз до 9 у парка  Mr. Green В понеделник ще пратя Митко преди бач...

Хайде, кефете се на снимките и другият път да дойдете  Naughty (софиянките де)

Лека нощ от нас с Кало  Hug

# 221
Сладурчеста, подозирам че на следващата среща Никола вече тебе ще разнася  Shocked евала, машаллах
все ще питам Мюрвет, даваш ли да кача снимките на твоята хубавица от неделя като се видяхме, двечки са- но от сърце, просто не мога да не споделя тази красота с останалите

# 222
Они, и ти ли си тук...ми ние още малко и ще заформим група като софийската WinkВие в коя част сте?

Ягодка, нещо се позагуби?!Ягодкаааа, нали до посолството щяхте да идвате!?

# 223
Никога досега не ми се е случвало да видя този надпис:

green eyes и 0 Гости преглежда(т) тази тема.  Wink

Снимките са супер. Ма то като са ни хубави децата, няма как да е иначе. Айде така и така съм първа за деня, да сервирам кафето.

# 224
  • Варна
Ех, че хубаво кафенце.....  bouquet

Момичета, много сте готини!

Днес май ще първият плаж на малката муцка, следобед ще отидем да и топнем крачетата:)

Общи условия

Активация на акаунт