Вече кашички, пюренца хапва януарското детенце!

• 11 884
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Аз все искам да те помоля /ако е удобно де/ - да запишеш на клип как се оттича водата в канала при вас /това ми е отколешна мечта да видя Crazy/. Ако няма как - нищо. Все един ден ще стигна и до Австралия  Wink. Благодаря.
...Elena,записах клипче, сега трябва да го кача някъде  ooooh! По този повод ние се шегувахме, защото преди месец, бебчо,лежейки на джимчето на земята се въртеше като стрелка на компас (център главата) все в една посока-по посока на ч. стрелка. И се питахме дали като си дойдем в БГ, ще се върти на обратно  hahaha И все пак ти пожелавам да дойдеш сама и на място да си видиш!  Hug

Дани още кашлюка, но по-рядко, затова пък сутринта повърна на фонтан след кърмене в легнало положение и ми изкара ангелите.... Ама след това не е...

Ох, това захранване -като ви слушам много сложно ми изглежда. Сигурно веднъж като започнем ще е по-лесно. Аз съм решила след навършване на 6м, живот и здраве. На нас последния път на консултацията ни препоръчаха да започнем със сириел, след това зеленчуците и накрая плодовете-вижда ми се логично, ама не е окончателно. А следващата ни консултация е на навършени 8 месеца, чак след 4 месеца  #Crazy
Та как ще разберем дали наддава добре след захранването  newsm78
Хайде стига толкова от мен..
Ирко, да ти е жива и здрава рожденничката!   bouquet
Всички неспокойни и плачкащи бебчета да се успокояват  Peace
На месечинковците ЧЕСТИТО! Да са слушкави и гушкави!
Лорини ми липсва, някой знае ли нещо?
На мамчетата усмихнат и прекрасен ден!

# 196
Ихихихихихи, знам, че е печатна грешка (от тия дето аз ги праим на кило), и че е много гнусно от моя старан.. ОБАЧЕ! Сигурна съм, че и другите нямат коали... това извинение не върви.  Twisted Evil

Лорини ми липсва, някой знае ли нещо?
Ц, не знам.  Mr. Green

Уфф трябва да готвя... Айде стига ви мъдрост за днеска.

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 15:55 от Иники

# 197
Писах, писах....и се затри

сега по накратко!

днес явно не ми е ден. Трябваше и аз като Бърборанчето да се обърна и да се прибера, но нали съм тъпа и упорита...

Първо количката ми не влезе в рейса. Докато аз и един мил господин вдигахме количкар=та по тавана, белким влезе, Калоян се настани да се вози. Е да ама не. Количката така и не успяхме да заврем и едвам го събрах да слезе и да си остави топлото местенце до прозореца...
И аз озовала се на спирката с две деца и количка НЕсъбираща се нужния ми транспотрт вместо да се прибера хукнах по трамваи и ходене пеша. Е да де, ама съм тръгнала с мрънкалото Калоян  ooooh!

Най-накрая пристигнахме след много драми от негова страна и хиляди обещания от моя за сладолед и т.н.
Заварихме 2 отбора единият кротко си кърмеше на едни пейки, а другият се опитваше да натика първият в кафенето с аргумента "Ще завали" . Е в един момент наистина заваля. Гледката на търкалящи се колички с 200 към кафенето беше неотразима, това трябва да се види.
Насядахме, задръстихме всичко и на мен ми прилоша. Получих някаква жестока криза от коремобол и прилошаване. Дъжда спря, народа се разбяга в парка, а аз си тръгнах с Нането защото ми беше много зле. Натоварихме се в нейната кола, но много хубаво не е на хубаво. Колата не запали. Някакъв чичко ни даде умния съвет да мръднем малко за да се паркира, след това 2 кифли с голееееми джипове не можеха да маневрират пкрай нас"(защото са смотани) и  след много дружески и не толкова дружески съвети се озовахме с неработеща кола на Евлоги Георгиев на аварийки в дясна лента. представете си картинката. 2 жени в кола с 2 бебета и едно по-голямо дете под палещото слънце сварени в собствен сос чакащи мъжът на Нането да дойде и да оправи колата а тъпаците си мислят, че си лафим вътре и даже дойдоха да ни се карат защо сме спрели там, да сме ходели да си лафим някъде другаде... ooooh!
Припомням "АВАРИЙКИТЕ РАБОТЯТ"
Бебетата се поизнервиха, Анчето се разрева, а Дари беше на път, а аз ги тормозех с музикалните си изпълнения...
Дойде мъжът на Нането, вдигна капака, пипна нещо както само един мъж може и колата заработи.
ПОтеглихме, но в същия момент ми се побади моят ъж да ме уведоми, че нета не е платен и трябва да го платя иначе довечра ще ни резнат. Е да ама на мен ми е зле, оставаме без нет явно в полунощ. Утре ще се плаща, касите работят, проверих!
Аз в момента снова между леглото и ВЦ-то, дано да не е някакъв стомашен вирус защото ще отиде и при децата...

Кой е каръка сега?!?

# 198
Мале Лили какво си преживяла,нямам думи ,аз отчасти чух само началото ,ма то и краят си е бил....
Отиваме да се храним,че вече ме дере и скубе от глад.
Ще пусна снимки по-късно или утре.
Всички бяте много сладки, особено бебчетата . Heart Eyes

# 199
irko, да ти е жива и здрава малката Никол  newsm59. Бежгрижно и щастливо детство и желая
barboran4e, силно гуш за теб Hug. Много подтиснато звучиш. Горе главата
Патилинке, извинявай за простотията ми, ама какво е сириел?  newsm78
Иникиииии, хехехе, ми нямам коала, душата – изчезващ вид са! И не е гнусно от твоя страна, имаш да си връщаш за детайлното ми описание на тортата онзи ден  Mr. Green, така че ти прощавам  Mr. Green
Лелеее, Копривке, ужасссс. Дано не е вирус, бързо се опавяй

Връщаме се от леля доктор – 65 см и 7200 – цяло кило е качил  Shocked за 4 седмици, на мама дундьото-толкова и първите месеци не е качвал. Биха му последния пентаксим, сега очаквам реакции, но няма да давам лекарства предварително.
Сега ми е полегнал в скута и се пъне да сяда и да удря по клавиатурата

# 200
Здравейте от мен!
Мини,за тия в Нои-то нямам думи ooooh!
Ирко честит празник!Да ти е жива,здрава и много послушна рожденничката  bouquet
Копривке,кофти ден,дано да не е вирус и по скоро да се опрявяш Naughty
Еспа,Сами добре си е наддал,нали е в нашият отбор на шишовците Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 19:06 от desisladka

# 201
Бърборанче настроението ти щеше да се оправи при вида на толкова сладки бебчета. Hug
Лили дано скоро се оправиш , абе сега и мен нещо ме стегна корема. newsm78

Ето ви малко снимки от срещата, обаче имам проблем ,незнам как да ги надпиша и ви ги пускам така.

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12738658

А и забравих най-важното Габи за първи път изяде цяло пюре днес пред всички и даже се кърмихме навън седнали, това не е било от  2 месеца и дори повече./Само легнали се кърмим/, хайде да се срещаме всеки ден много добре и влияете.

# 202
Ей , Копривке , голяма каръщина ,наистина . Айде да е само днес и се оправяй бързо !

sisi_8227 , мерси за снимките ,ама само Доника познах .

Доника , изглеждаш много добре и косата ти ми харесва. И аз ще се правя така и сега ходя с израснали корени и тук -так бели коси ,ама трябва да махна черното  и тогава да се "шаря ".

Който има още снимки да дава  Hug

Някой питаше за сириъл (cereal )- зърнен или зърнена каша в случая . Оф, тез английски думи и аз някой път не се усещам като ги използвам . И с нашите по скайпа като говоря се изтървам с някоя дума на английски ,а те горките не рзбират.

Патилинка , по по-различен начин ли ви  се оттича водата ,и на мен ми стана любопитно  newsm78

# 203
Гери, жалко че не дойде. Много добре беше придвижването с метрото. С Оля си правехме компания и си беше ектра.
Лили, много кофти ден. Ти верно, че дойде общо взето за дъжда и то после си тръгнахме. Нищо де, длугия път ще е по-добре.

На мен ми беше супер, въпреки непрестанните ревове на Никола и яденето му през час по лъжичка. Останах без крака щото през половината време го носих на ръце, но пък аз поне се нарадвах на компанията ви. То иначе нямам никакъв стимул да излизаме навън. Сама да се разправям с неговите ревове и настроения си е направо ужас.

Та ние оревахме Борисовата градина, сега може и някой друг парк да оревем  hahaha. Мъжа ми се майтапи "да го беше сменила с някое по-послушно, ей така уж случайно"  hahaha Абе мислех си аз, ама никой не го ще Никола. Няма как да излъжа някоя майка.
И на отиване и на връщане Никола си седеше в кенгуруто, а аз бутах количката. Общо взето количката ми беше за багаж и да заема място по рейсовете и метрото  Laughing.

Бубченце, просто с Делян трябва да ги съберем да си пореват  hahaha. То и с Йоанка-калпазанка ама тя пък ни е много далече.

Добре че сти вие да ни обяснявате тънкостите на захранването  Hug

Патилина , и аз чакам с нетърпение да вида как ви се отича водата.

Сиси 8227, супер са снимките. Мен все ме мързи да си взема апарата. Аз не разбрах от кой квартал си, ама пак ще си организираме такива срещички, щом и на Габи добре и действат.

Редакция: Забравих да честитя на Ирко за рожденичката.  nbirthday Да ти е жива и здрава и да има най-прекрасното детство!
Еспа, браво на Сами! Ща вземе да ни стигне той  Laughing Между другото и аз няма коала  hahaha, ама и да имах нямаше да ми помогне  Joy

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 20:26 от sladur4esta

# 204
Браво браво ,много хубава срещичка сте си спретнали. Ние с Радостчко щяхме да се срещаме днес ,ама както има една приказка за тук един приятел който живеел в БГ ,попитал друг който живеел в УК -при вас кога е лятото и той му отговорил ами минала година беше в сряда #Cussing out,та и при нас така пак вали студено гадно време и не се знае кога ще се оправи ужаст ви казвам #2gunfire
Та срещичката ни се провали,за мое голямо съжаление!!
Ние сме добре с мокрите папмерси вече,и с яденето се оправихме ,мога да отдъхна засега Crossing Arms
Доня много гаден ден наистина ,оправяй се бързо.

# 205
bili_bili, таз приказка я е казал много отдавна г-н Джером Клапка Джером. И той е от "УК". И тя звучи така (по памет): "В Англия лятото идва винаги по различно време, ето миналата година например беше в сряда". Тоз англичанин нещо се е правел на оборотен.  Mr. Green

Еспа, за оная торта имам да ти връщам с години. За малко да се удавя в собствената си слюнка. Добре че беше споменала кафе, та ми си размина.

http://blog.esaba.com/projects/facts/ --> позабавлявайте се за чужда сметка.  Twisted Evil

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 21:00 от Иники

# 206
Копривке, как си? Надявам се да ти е минало неразположението.
Искам снимкиии.

# 207
Ирко, честито на Никол!!!

и на теб   bouquet

# 208
Алекс, не ми е минало, но съм малко по-добре.
След задълбочено размишление от моя страна стигнах до заключението, че ми е станало зле от майонезата. Сложих си малко майонеза в сандвича, а тя в едни туби големи и навън, на жегата, явно не е била в ред защото веднага ми стана зле. Добре, че си бях капнала малко защото иначе сигурно щях да стигна и до Пирогов...

# 209
Може верно да е от майонезата. То в тая жега... Дано да отмине по-бързо.
Ха сега да видим кой друг яде сандвич с майонеза  Mr. Green  Добре, че не обичам майонеза.

Хайде и Пловдивчанки чакаме със смимки.

Общи условия

Активация на акаунт