София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г и Жгмъц :)

• 48 776
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Буса си е отделна фирма, имаше големи проблеми с него... По средата на уч. година предишната фирма ни заряза и аз започнах да търся фирми, срещи, организация и пр. И така втория срок мин. година и сега е една сериозна фирма ... Да чукам на глава (дърво) вс. да е наред ...
това е добре, че бусът е от у-щето и не си обвързан със занималнята...

пък за разходите - предполагам  Rolling Eyes, то като здравеопазването ни - уж безплатно, пък като тръгнеш на изследвания друго се оказва  ooooh!

на мен желанието ми е като тръгнат ученици аз да съм в майчинство  Heart Eyes, но ще видим... зависи от много неща вече, не само от желанието ни, за съжаление...  Confused

# 181
  • София
Буса си е отделна фирма, имаше големи проблеми с него... По средата на уч. година предишната фирма ни заряза и аз започнах да търся фирми, срещи, организация и пр. И така втория срок мин. година и сега е една сериозна фирма ... Да чукам на глава (дърво) вс. да е наред ...
това е добре, че бусът е от у-щето и не си обвързан със занималнята...

пък за разходите - предполагам  Rolling Eyes, то като здравеопазването ни - уж безплатно, пък като тръгнеш на изследвания друго се оказва  ooooh!

на мен желанието ми е като тръгнат ученици аз да съм в майчинство  Heart Eyes, но ще видим... зависи от много неща вече, не само от желанието ни, за съжаление...  Confused

Възьхищавам ти се... искаш трето дете !  Hug
Аз за второ не се решавам ...

# 182
Цитат
на мен желанието ми е като тръгнат ученици аз да съм в майчинство  Love, но ще видим... зависи от много неща вече, не само от желанието ни, за съжаление...  Confused
успех!  newsm10

# 183
  • София
Възьхищавам ти се... искаш трето дете !  Hug
Аз за второ не се решавам ...
на мен мечтата отдавна ми е била (и все още е) да имам 4 деца. но за съжаление 4-тото ще си остане само мечта. Sad
а ти се решавай по-бързо, Wink Hug след години може да съжаляваш (моите братовчедки и 2те са така и съжаляват, че не са си родили 2-ро дете).

ТатянкаHug

# 184
  • София
Божа работа е това ...  Wink

# 185
  • София
о, да, така си е Simple Smile

# 186
Хайде и аз при вас, като представител на Сухата река  Simple Smile
С някои от вас се познаваме от фитнеса в х-л Акорд преди мнооооого време Simple Smile Продължавате ли да ходите там на спорт?
Аз откъм свободно време лично за мен много съм го закъсила Sad

# 187
Един въпросец имам, някой от вас да има количка Джордани?

# 188
  • София
мне

а пък аз искам да питам някъде наблизо да има заведение с детски кът на закрито? ама да не е детски клуб, където се плаща на час, а просто заведение - пицария да речем.. 
сещам се за едно в красно село, ама е бая далече...

# 189
  • София
Мишелинка  Hug
Къде се загуби ?
Аз на фитнес ходя от време на време, но на Герена докато дребен тренира карате ...

Как ви се отрази безводието, и безтоплието ?  Confused

# 190
  • София
за безводие нищо не съм чула или усетила, но парното го чакаме с вълнение и много терепет.. непрекъснато попипвам радиаторите, но уви..

# 191
  • София
Ха, късметлии ние вчера нямахме вода от 9 сутринта до 12 вечерта, сутринта като станах пк нямаше ...  #Cussing out
А парното не го чакай скоро, сменят някакви тръби в Суха река и доколкото разбрах и Х. Димитър някъде копаят ...  Twisted Evil

# 192
  • София
аааа, ще измръзнем бе! сетили се кога да ги сменят тия тръби  Crossing Arms

# 193
И аз чакам парното с нетърпение, че си седим вкъщи болни, а и на първия етаж си е студ.

Аз на фитнес ходя от време на време, но на Герена докато дребен тренира карате ...
Този големия фитнес ли, срещу самия стадион?

# 194
Цитат
Къде точно има фитнес?

Шаманче ,не съм имала количка "Джордани",но пък проходилката ми беше такава и съм много доволна.Кога чакаме бебето?

Общи условия

Активация на акаунт