София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г и Жгмъц :)

• 48 748
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Хееей,там ли сте?
Къде е млякото!? Laughing Какво стана? Crazy

# 241
  • София
При нас не дойдоха. Много съм разочарована, чаках ги дълго...  Rolling Eyes  Разбира се, ти нямаш вина.  Hug
Ще се надявам другата седмица да не ме пропуснат...  Thinking

# 242
 Sad
saxophone ,не знам защо не са дошли.Съжалявам,че така е станало.Утре ще им кажа да попитат какво е станало и ако трябва пак ще дам адреса.
Предадох бележката с адресите на баща ми,и понеже нещо не можал да ги намери къде ги е сложил,ми звънна точно когато момчето беше дошъл при тях в четвъртък.Продиктувах му ги отново,и момчето ги е взело.Освен и той да ги е загубил,или да не е намерил адреса Thinking
Още една мама ми писа да дам адреса й.Нека ако прочете,да напише при нея отшли ли са  Rolling Eyes

# 243
  • София
Sunshine, saxophone, и вкъщи не дойде млекарят, но изчаквах да видя дали тази седмица ще се яви.

Иначе някой да знае къде могат да плуват 3-годишни? Навсякъде ги взимат над 5.

А освен карате какво могат да спортуват в квартала?

# 244
Момичета,ако искате да дам адресите ви като лс на мама  easy .По-назад тя пише,че в петък са й казали че ще минават през нея! Rolling Eyes
В неделя имах доста ангажименти и забравих да подсетя нашите да питат защо не са дошли при вас  Embarassed

# 245
SunshineMery, нямам нищо против. При нас дойдоха в петък вечерта, ако дойдат и тази седмица, ще дам адресите.

# 246
  • София
ама едни и същи млекари ли са? да не би тези на съншайн да вземат тая седмица да решат да дойдат, а като ми е даден адреса и на тези на easy, да се появат и те и да стане от "няма мляко" на "какво да го правя туй мляко"  Joy

# 247
Щом и на easy й предлагат кашкавал и сирене,значи трябва да са едни и същи хора! Rolling Eyes

# 248
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Една бъдеща мама от Хаджи Димитър дали ще приемете  Flutter
Да следя кварталните клюки  Laughing

Очакваме девойка в средата на Януари!

# 249
Еййй, наборка на жабката  Mr. Green Ще се засичаме по градинките, моята девойка я чакам в началото на февруари. Добре дошли сте разбира се в темата.

# 250
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ах колко хубавоооо! Ще си имаме приятелка! И съветник за градинки, че в квартала малко....  Rolling Eyes

Ето и кой ще помага са кърменето  Mr. Green Party

# 251
За кърменето нямаш грижи, каквото мога ще помагам  Grinning
Виж, за гродинките, при три годишния ми опит още съм озадачена  ooooh! Но се свиква.

# 252
За кърменето Шаманката е голяма помощ!
(подмаз,подмаз Laughing)

# 253
  • София
момичета, къде в квартала има ключар?

# 254
  • София
на герена, мисля че има и срещу аптеката на европата малко в посока училището в едно заградено като пазарче.... ама как го обясних  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт