София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г и Жгмъц :)

• 48 729
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
  • с трима мъже :)
а какво значи СОУРИЧЕМ?

# 286
  • София
а какво значи СОУРИЧЕМ?

Предполагам значи Средно Общообразователно Училище... нататък не мога да го разкодирам ...  Confused

# 287
  • Тракийка в Софийското равно поле....
а какво значи СОУРИЧЕМ?

Средно Общообразователно Училище с Разширено Изучаване на Чужди езици и Математика  Mr. Green
Изисква си въображение да им дешифрира човек глупсотите и да им произнесе съкращенията ooooh!

# 288
  • София
а какво значи СОУРИЧЕМ?

Средно Общообразователно Училище с Разширено Изучаване на Чужди езици и Математика  Mr. Green
Изисква си въображение да им дешифрира човек глупсотите и да им произнесе съкращенията ooooh!

Уау! Браво на теб.
Напъвах се, ама на не можах да го дешифрирам.  Laughing

# 289
а какво значи СОУРИЧЕМ?

лелееее
страхотия

питах едно момче, завършило там - каза че е с РАННО изучаване... М е мениджмънт  newsm24

# 290
  • София
Момичета, някой може ли да ми препоръча личен лекар в поликлиниката в Х.Димитър или Сухата река. А коя поликлиника е по-добра като специалисти? newsm78

# 291
  • Тракийка в Софийското равно поле....
а какво значи СОУРИЧЕМ?
Средно Общообразователно Училище с Разширено Изучаване на Чужди езици и Математика  Mr. Green
лелееее
страхотия
питах едно момче, завършило там - каза че е с РАННО изучаване... М е мениджмънт  newsm24
Казах ви аз - ГОЛЯМО ВЪОБРАЖЕНИЕ hahaha hahaha hahaha Joy

Момичета, някой може ли да ми препоръча личен лекар в поликлиниката в Х.Димитър или Сухата река. А коя поликлиника е по-добра като специалисти? newsm78
И на мен и на мен  Sunglasses

# 292
  • София
ние, и 4мата, сме при д-р Калинка Йорданова в поликл. на Сухата река. по принцип е педиатър, но вече приема и възрасни, много съм доволна от нея! особено след като минахме полемиките със захранването  Mr. Green но все пак чете жената и знае новостите в педиатрията, не изписва АБ когато не се налага.

# 293
Аня, коя е поликлинаката в Суха река? 18 ли ?

# 294
Тъкмо за това влизам в темата - искам и аз доктоооооор

Вчера Везенков направо ме разби!

Отидох да го питам за кога да се запиша с децата да идем за малко прегледи, а той излизаше да пуши и ми се развика много неприятно, че не иска да слуша за болести и за проблемите на хората - изобщо не успях и да му кажа, че въобще не съм за преглед, а за записване за час - дори исках да го питам дали изобщо да се записвам... Но, всъщност, той ми "отговори" де - даде ми знак човекЪТ. Може да е бил уморен, изнервен, ядосан - знам ли, излезе от кабинета с половина допушена цигара и отиде да си я допуши навън (където се опитах да говоря с него и ме овика), но каквото и да е станало, аз не съм виновна.

Преди две седмици Момчил поддържа едно денонощие 38 градуса и аз звъннах на Везенков да запиша час, а той ми каза, че има много народ пред кабинета и каза да купя едни хапчета на детето - за гърло. И това беше. Ама, че е с температура, ама че аз го гледам у нас, ама болнични, такива-онакива... Забрави. Случайно съм безработна през декември. Но ако не бях  ooooh!

# 295
Здравейте мами!  smile3503

Да се включа и аз по темата Laughing
Ние сме в 23-та поликлиника в Х.Димитър от раждането на баткото при д-р Коларова и д-р Воденичарова. Много съм доволна. Не съм имала никакви проблеми с тях. И те не изписват АБ за щяло и нещяло.

# 296
  • София
Аз всъщност питах за личен лекар за възрастен, не за дете. Но след разказаното от galaUSA за пореден път се замислям дали да не сменя и педиатъра.  newsm78 И направо и поликлиниката.

# 297
  • София
Мога да препоръчам страхотна докторица в 3-та поликлиника, но предполагам ще ви е далеч...
Аз отдавна съм се отказала от "специалистите"  в 18-та...  ooooh!

# 298
Не знам момичета,това дето го расказваш,Гале,за Везенков направо косата да ти настръхне,аз както не търпя тон още повече от чужд човек сигурно и аз щях да му се развикам,а после да търся друг лекар,за какъв се мисли този.Като са го показали веднъж по телевизията,самодоволен котак та голяма работа е станал.Моята комшийка и тя ми расказа за него простотии,а напоследък е започнал да прави и груби лекарски грешки,май скоро репутацията му от едно време ще иде на кино

# 299
И ние сме в 23-та при Воденичарова, кой знае колко добро не мога да кажа, защото е доста изнервена и все се кара, не ми харесва как се държи. Коларова е по-спокойна, но пък не е много в час с кърмене и захранване-още не мога да и простя, че ме съветваше да минаваме на АМ и да не кърмя преди половина година.
Иначе личната ми лекарка е Сийка Иванова от 23-та, доволна съм от нея, като изключим това, че при нея се чака мноого, защото работи страшно бавно.От три години съм при нея и винаги е проявявала разбиране, когато съм ходила при нея.

Общи условия

Активация на акаунт