София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г и Жгмъц :)

• 48 757
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте на всички  Peace Не сме се вясвали от месеци  Blush Само минавам да кажа едно здрасти и че повече ще следим вече и yaya кога ще се видим  Mr. Green

# 421
  • София
Здравейте мамчета,
Ей тоя снаг и тези спадове в температурата ни провалиха всички планове за срещички.Аз не съм извеждала малкия от вече не знам колко дни.Ходихме само в края на миналата седмица на ортопед, ама с такси и в 2-те посоки, така че не се брои.Горкото, съклетяса затворено.Сега в четвъртък сме на ДК и мисля ако не вали да отидем с градкия транспорт и кошницата за кола.Аз ходя в 17ДКЦ.По Принцип 18ДКЦ ми е доста по близо, но в 18ДКЦ ми препоръчаха ЛЛ-педиатър и заради детенцето...
Вие как сте.МАй рядко се разписвате тук.VErty, къде се загуби бе душата.Май и на срещата с декемврийките не си успяла да отидеш.
Айде bye от мен за сега

# 422
  • София
Ние пък досега бяхме на снега. Малката му се радва. Не се плаша от снежни срещи  Mr. Green

# 423
  • София
Ние пък досега бяхме на снега. Малката му се радва. Не се плаша от снежни срещи  Mr. Green

Е това виелица ли е ?  Wink

Някой да се сдобил с малко топло вързопче ?  Mr. Green

# 424
  • София
Някой да иска да ни дойде на гости, за да направим следобедите по-малко скучни..? може и предиобед всъщност... по желание на гостуващия  Mr. Green  Имаме много играчки, а Яна се радва на каки, батковци и бебета - не ми е претенциозно детето Simple Smile

# 425
Ние пък досега бяхме на снега. Малката му се радва. Не се плаша от снежни срещи  Mr. Green
И ние така,кара в снега поцейската количка и боксува.Саксофон,ние напоследък често ходим в градинката пред Европа,ако искаш може някой път там да се видим да си поиграят заедно децата,твоята мома вече порасна  Simple Smile.Пък ако сте наблизичко можем и на гости да ви дойдем  Simple Smile.Две съгражданки се събрали  в София в един квартал  Laughing

# 426
  • София
еми ние до пощата живеем , пък и днеска точно в градинката на европата бяхме, ама явно сме се разминали  Grinning   аз утре и в четвъртък съм малко заета, ама за петък може нещо да се разберем на ЛС. Впрочем в четвъртък ще ходим на бебешко пеене, та ако искаш и мислиш, че ще е интересно на детето, може да ходим заедно, има място в колата. ето линк да видиш що е то http://www.estestveno.com/node/750  още е 5лв и продължава 1 час  Peace

# 427
Ние сме ходили в Младост-ката Бебешка работилница веднъж, но сега ходим при жената, от която Елица Ткачова се е учила-тя прави заниманията на Черковна и ни е много близо, пеша или с рейса за 10 минути. За съжаление от Нова година насам е 10 лева  Cry.

# 428
  • София
Е, и аз преди ходех на бебешко пеене при Мария, но 7лв ми бяха множко, а сега 10лв ми е направо непосилно. Не, че не мога да ги дам, но за 1 час не си заслужава. Елица взима 5 и мен ме устройва, даже в младост ми е по-добре, че винаги има къде да си паркирам колата, докато в центъра...

# 429
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Привет съседчетаааа!

Ние вече не сме 2в1.
На 19 се роди нашата бебка - Марина. Тежи 4 кг и е 51 см.
Така че - доставила съм ново съкварталче!  Mr. Green

Шаманчее - предавам щафетата!  Hug

А ти идвай да помагаш с кърменето, че ще рева!  Crazy

# 430
  • София

честито бебче   bouquet

да е здрава и усмихната и много радост да си носите взаимно

# 431
Tatitt , да ти е честита Маринката, много хубаво име има  Hug

Ако искаш опиши ми на лс какво те притеснява за кърменето, дано да успея да съм от полза.

# 432
  • София
Привет съседчетаааа!

Ние вече не сме 2в1.
На 19 се роди нашата бебка - Марина. Тежи 4 кг и е 51 см.
Така че - доставила съм ново съкварталче!  Mr. Green

Честито, да ти е жива и здрава Марина и само радост да ти носи!   bouquet

# 433
Tatitt,Честито бебче,да ти е здравичко и засменичко   ylinfant

# 434
Tatitt ,Честито ти съкровище!
Много детски смях,весели очички и безмерно щастие вкъщи!
Да е кротичка малката Марина,да не те тормози с много безсънни нощи!

Общи условия

Активация на акаунт