София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г и Жгмъц :)

• 48 762
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Четита радост Tatitt.Пожелавам й да расте силна иголяма за радост на тати и мама!!!!!!!!!!!!!!
От утре го дават да се затопля  ooooh! най-накрая.Съклетяса дЯтитУ вкъщи.Не смея да го извеждам в тия студове и се гледаме вкъщи.
Вие как я карате.Да ви кажа страшни грипове върлуват.Моите познати до един са спрели децата от ясли и градини.Как са вашите мъници?

# 436
  • София
Tatitt ,Честито бебче да ти е жива и здрава и винаги усмихната newsm51

# 437
Tatitt - честита радост!! Да е жива и здрава малката принцеска! Да е много поспалива и да не е  ревлива!!!  smile3525 newsm07 family

# 438
И ние тази седмица сме си вкъщи,не сме на ясла.Тече вода от нослето,трудно диша като спи.
Но поне няма друго,освен запушеното носле. Praynig
И аз не смея да я изведа,при все,че сме големи!А не трябва!Поне за 5мин. си трябва въздух...но само до балкона,и това е! Confused

# 439
Честита радост Tatitt! Да сте здрави, послушни и папкащи добре, отмяна на мама и радост за тате!

Да позагубих се, ама то един проблем ли на главата ми. Ели, радвам се че се сети за мен. При нас каката се поразболя, бебето го хвана хремата и още не може да се оправим. Запушено му е нослето, хърка, не може да се храни добре. Сега последните ден два като че ли е по спокойна. Дано да се позатопли вече , че да излизаме, че вече главата ми изпушва.  
Ходихме на ДК ама бяхме със хрема вече и аз отказах ваксината, хвана ме страх, така че сега ще сме и месец назад с ваксините.

Миналата седмица ходих при Шаманчето на срещичка за кърменето и сега искам да и кажа едно голямо Благодаря за отделеното време и разбиране да ми отговори на всичките въпроси. Иве, златна си! Това, което правите е наистина ценно за такива неориентирани души като мен.

# 440
Радвам се, че писа. Мислех ви по едно време как сте, дано да се оправя по бързо девойката  Hug
(между другото имам блуза Л, ако още искаш)

# 441
  • София
Честито бебче, Tatitt! Да ви е здраво, щастливо и усмихнато!   bouquet

# 442
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Мерси за поздравчетата, мили мами!

Ето малко снимчици от нас - да ни познаете по-лесно в градинките  Mr. Green
http://tatitt.snimka.bg/baby/marina.467305

# 443
Мммм красавица, Анжелина Джоли пасти да яде  Wink
Дописвам ти едно дъъълго лично съобщение

# 444
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Дописвам ти едно дъъълго лично съобщение
Heart Eyes Безкраааааайно ти благодаря!  Hug  bouquet

# 445
Tatitt много сте красиви и каква косааа! Да се живи и здрави! Голяма сладурка!!  Hug Hug

# 446
Обиииичам бебета! smile3503 Мамина бонбонка сладка е бебшората!Здравичка да е!

Шаманич,теб чакаме .Нагалсила съм шампанското.

# 447
Шаманич,теб чакаме .Нагалсила съм шампанското.

Само тапата да изхфръкне  Joy

# 448
Цитат
Само тапата да изхфръкне  35
шЪ шЪ ..... Joy

# 449
  • София
tatitt честита сладурка!

Между другото чак днес ми хрумна. Цяло лято и есен ходехме често в ХД в кафенцето на 55В блок. Отзад като изкарат масички, слънчево, редовни бяхме. Доста често съм виждала там други мами с колички, да не сме седяли на съседни маси с някоя от вас?  Mr. Green Една даже веднъж наглежда малкия докато отида до тоалетната  Crazy
Не онова кафе със зеленото килимче, а другото. От пролетта пак сме там  Peace

Общи условия

Активация на акаунт