София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г и Жгмъц :)

• 48 791
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Ей, шаманке, по последно ли ще стискаш кълки?  Mr. Green Аз лично нямам вече търпение.

# 451
И аз влизам да я проверя Шаманката ...Дали пък вече не е ихвръкнала тапата ? newsm78

# 452
Цъ, още съм тук  Whistling

# 453
Здравейте!
Аз няколко пъти се записвам в темата и все не я следя след това  Embarassed
Аз съм от Левски-В. Сина ми е на 2,6 г. И ние скучаем в студените дни, не че го пазя да не изстине - просто той обича даси стои вкъщи,а на мен така ми е много добре в тези студове. Аз мразя зимата  ooooh!
Както и да е. Исках да видя кои мами от Левски -В, но се върнах само няколко страници назад и не разбрах точно кои са те? Може да се разходим из "хубавия" ни квартал някой ден. Който е от квартала знае колко площадки имаме, та аз главно водя малкия на площадката на Европата и в парка на Герена и на Заимов. Тъй че и с  мамите от раойна около Европата може да се видим  Hug Ако си правите срещички ще се радвам да наминем с малкия.  Laughing

# 454
като построят новата Била в "Левски В" ще има и площадка за децата сигурно  Mr. Green

# 455
  • София
като построят новата Била в "Левски В" ще има и площадка за децата сигурно  Mr. Green

Точно на булеварда не е много гот... а и като гледам ще е малка Била. Живеещите наблизо до строежа, много ме интересува какво се случи с борчетата, които бяха на мястото на строежа, ако някой е обърнал внимание, моля споделете ?

# 456
Шаманката има бебе- Матеа. Днез през нощта е родила.

ЧЕСТИТООООООООООООООООоо

# 457
Честито бебче на Шаманката,да я радва и да й се радва,да е здравичко красиво и усмихнато момиченце,и много късмет в живота  Hug

# 458
  • София
Шаманката има бебе- Матеа. Днез през нощта е родила.

ЧЕСТИТООООООООООООООООоо

Страхотно!
Да са живи и здрави и двете.   bouquet

# 459
ЕХ, Честито мила Иве! Да ти е жива и здрава Матеа, много да те радва и слуша, с много детски смях и игри да са изпълнени дните ви от тук натам. И батко Алекс да посрещне малката принцеса  с много любов и радост и бързо да се нагласите към новата обстановка.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 460

Честита принцеса!
Да расте здрава, весела, игрива, но и послушна! Нека бъде орисана с много късмет!

# 461
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Еее, Шаманчее!  Hug  Hug  Hug

Честито! Дано само радости да ви носи малката бубка! Да озарява дните ви със смях и хитрини! Да папка и слушка много!

# 462
Ех,само такива хубави новини да чета в кварталната ни темичка!
Поздравления Шаманке! Hug
Да ти е жива и здрава малката принцеса с това интересно име Матеа!
Да ви носи много радост и безмерно щастие!
Бързо възстановяване на мама!И по-малко безсънни нощи!

# 463
  • София
Честито, Шаманке! Да ти е жива и здрава, да ви радва много! Прекрасно име сте избрали, дано й донесе много щастие и късмет!   bouquet

# 464
  • София
Честито ти детенце, Шаманке! Да се завръщате бързо и да пишете!

Някой днес ще излиза ли около Била в ХД/Суха река? Едва бутам танка през снеговете, та поне да има дружка да се посмеем  Blush

Общи условия

Активация на акаунт