София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г и Жгмъц :)

• 48 738
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Честита Коледа на всички

За живеещите в кв. Левски  - скоро ще отварят Била Simple Smile

# 361
Цитат
За живеещите в кв. Левски  - скоро ще отварят Била

Откакто отвориха "Пени" не ходя на друго място.А в "Била" са еднииии цениии  ooooh!

# 362
  • София
Честита Коледа на всички

Къде ?

# 363
# 364
  • София
Честита Коледа на всички

Къде ?
Срещу 9 блок в Левски В , в момента са го оградили

# 365
  • София
Пени го знам, за новата Била ми стана интересно...
А и нещо се строи до Баумакс, надявам се да е някой хубав магазин ...

# 366
  • София
Честита Коледа на всички

Къде ?
Срещу 9 блок в Левски В , в момента са го оградили

Това някъде около пазарчето ли е ?

# 367
  • София
На спирката на тролея преди пазарчето , срещу бензиностанцията
някои ми беше казвал че до Баумакс ще бъде Кауфланд , но не сам сигурна
Знам че до края на 2010 е предвидено да се построи Метро ( то ще бъде също някъде до  Баумакс )

# 368
  • София
За пръв път чувам за този магазин Пени, но може да го пробваме. Само да не е като Т-Маркета.. с някакви странни стоки. Иначе за мен най-добрия магазин си е Фантастико. Билата ми е скъпичка.  Peace

Прибрахме се в Сф и чакаме пак да навали сняг, че да си пробваме шейната. Така ви завидях като бяхме при майка ми за снега, който е имало в Сф.

# 369
Цитат
За пръв път чувам за този магазин Пени, но може да го пробваме. Само да не е като Т-Маркета.. с някакви странни стоки

Аз също бях предубедена като видях цените ,но много неща са внос от Германия и се оказаха много добро качество.Единствено за един прах за пране мога да се изкажа негативно.

# 370
Аз веднъж ходих до Пени-то,но хич не ми харесаха нещата - съжалявам Татянка-бърборанка ,не го приемай лично,това е мое мнение Sad
Всичко ми се видя адски мизерно направено.Вярно ниски цени,но стоките ми изглеждат застояли и вехти,сякаш са китайски или от сорта Confused Купихме си едни маслини,които уж хубави на външен вид,а вътре  Sick
Само плодовете ми харесаха!

# 371
Цитат
Аз веднъж ходих до Пени-то,но хич не ми харесаха нещата - съжалявам Татянка-бърборанка ,не го приемай лично,това е мое мнение
Да не е на баща ми магазина ,че да го приема лично ....всеки си има мнение ...Аз пък много харесах суровите ядки .Но праха за пране ,омекотитела и памперсите не са кой знае какво.Иначе като цяло е много по-добър от "Т-маркета".Ние поне улучихме качествени неща.Но ще видим "Карфур" и" Лидъл".Може и натам да се пренасочим.

# 372
  • София
Карфур отвори ли вече? а Лидъл къде ще има? като сте захванали шопинг темата та да питам. Laughing
а за това, че м/у Баумакс и Техномаркет ще откриват голям хран. магазин го бях чела някъде, когато откриха Баумакс.

ние още не сме намерили време да видим Пени-то, май ще отиде след нова год., а хем ни е близо тук. Whistling на мен любим ми е Кауфланд и там си правим месечното пазаруване. Wink

и от мен Весело посрещане на Новата година, да сме здрави, успешни и благословени през нея!

# 373
Момичета, дайте идеи за утре по отношение на готвенето ....Не ми се върти много из кухнята ,та се чудя какво по-лесно да направя ...Салата с риба тон и макарони е едното ,свинско в плик и какво още  newsm78

# 374
млечна салатка  Peace - в Европа тяхната им не е лоша - 2 и нещо за 400гр.,
но с цедено мляко,краставичка,копър и чесънче става - фантааазия  chef
За празнични и непразнични поводи имаме едно невероятно свинско с гъби,лимони и лук.Може би такова пак ще приготвим ние. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт