предстой ми аборт в Пещерска болница в Пловдив

• 3 799
  • 18
  •   1
Отговори
Тема: предстой ми аборт в Пещерска болница в Пловдив  (Прочетена 1 пъти)  

объркана
Гост

--------------------------------------------------------------------------------

Здарвейте мами .Да си призная много ме е страх ,имам планиран аборт в Пещерска болница .За пръв пък ми е ,и изпитвам някакъв ужас.Може ли някоя от вас която вече го е преживяла да ми разкаже какво да очаквам .Благодаря  

# 1
Ами не-знам какви са причините,който са довели до това ти решение.Знам,че да го вземеш никак не е лесно.Честно казано физическата болка не е голяма,по-голяма е пустотата,която ще изпиташ,когато всичко свърши.Естествено и това ще отмине за няколко дни,но спомена-е той ще остане докато си жива.

# 2
Правила съм аборт по желание
преди години, в частна клиника.
Нямаше нищо страшно. Отидох,
"приспаха ме" и се събудих, когато
манипулацията беше приключила.
Кървене имах само през този ден, не
ме е боляло нищо, бързо забравих за
случая. В общи линии е това.

# 3
Правила съм аборт по желание
преди години, в частна клиника.
Нямаше нищо страшно. Отидох,
"приспаха ме" и се събудих, когато
манипулацията беше приключила.
Кървене имах само през този ден, не
ме е боляло нищо, бързо забравих за
случая. В общи линии е това.
Надявам се и при мен така да мине .Как се чувстваш след киато се събудиш -замаяна ли си .Питам защото се налага да шофирам ,ще бъда сама

# 4
Не се притеснявай, не боли, страхът е повече от дискомфорта и щом вече си взела решението - не мисли повече! Успех!

# 5
  • Бургас
Най-добре вземи някой с теб, не ходи сама щом ще шофираш.
Не съм правила аборт, но съм била под пълна упойка и като се събудих се чувствах ужасно.
Не е гаранция, че и при теб ще е така, но все пак..

# 6
благодаря за успокоението ,просто нямам избор ,трябва да го направя .Даже сега е сложно  а ако го задържа ще е пълна трягедия.Имам си едно момченце вече на 5 год

# 7
Изчакай да мине повече време сред събуждането. Не бързай да шофираш. Помисли пак не можеш ли да вземеш някой с теб, за да те върне обратно.
А реакцията на организма към упойката е както към алкохола. Ако носиш на пиене, ще се "изтрезнееш" по-бързо и от упойката.  Laughing

# 8
Веднъж придружавах една приятелка... беше леко изперкала след манипулацията.
Вероятно проблемът е по-скоро психически.

И моят съвет е - вземи си някоя близка приятелка за морална подкрепа.

# 9
  • на майната си
Не се връзвай на приказките "за цял живот". Манипулацията е рутинна, ако е премислено и съзнателно решение - ще е облекчение.
Шофирала съм, но при всеки е различно. Ако има начин някой да дойде да те вземе може би ще си по-спокойна.
Успех, утре по това време ще е минало.

# 10
Веднъж придружавах една приятелка... беше леко изперкала след манипулацията.

След манипулацията или след упойката? Упояването си е живо дрогиране, ако не знаете. С всичките му там екстри.  Laughing

# 11
Упойката и действието й минава много бързо. Аз сама се докарах до в къщи. При операция в 10 ч. в 11.30 бях вече кукуряк и от 16 ч. си поех грижите за двете дечица.

# 12
Попитай за местна упойка, успокоително и най-добре вземи някого със себе си, за да те върне обратно. Не е задължително този някой да знае истинската цел на посещението Ти в клиниката, но просто не бъди сама.
И, да, размисли още веднъж, манипулацията е невъзвратима. Ти решаваш, де. Късмет.

# 13
Попитай за местна упойка, успокоително и най-добре вземи някого със себе си, за да те върне обратно. Не е задължително този някой да знае истинската цел на посещението Ти в клиниката, но просто не бъди сама.
И, да, размисли още веднъж, манипулацията е невъзвратима. Ти решаваш, де. Късмет.
Добре казано.

# 14
за местна упойка - който е споделил с мен не са много нооо никой не препоръчва поне при тази манипулация
за пълна упойка - абсурд да шофираш след това имаш определено време да се разбудят и после поне час два при някой и повече да излезеш от упойка - аз след всички местни упойки които съм имала съм повръщала докато не изкарам всичко - помоли приятел да те вземе или просто си викни такси ще си достатъчно добре и адекватна да се качиш на таксито и да се прибереш ноооо в никакъв случай не шофирай сама за твоя и за безопасността на всички по улиците

Общи условия

Активация на акаунт