Имам питане за падането на косата - казвате че чесъна е много ефективен - но как се слага! Някаква маска ли се прави с чесън и още нещо или как!
Айде приятни сънища на бебчетата!
Идваме си след 13 юни на Търново и много искам да се запознаем

Аз предлагам Дарима да предложи кога и къде ще й е удобно, защото все пак ще трябва да се придвижиш първо дотук. Пък от ревливи бебета да знаеш не се плаша, нашата мома и тя пее в хора
И си запазвам правото за гостуване у ваше село 
Запис,запис,запис..нямам време за нищо
Пришки ми излязоха на устата да им говоря по цял ден на тия моите лошотии.В момента,в който излезна от тяхната стая...мале,мале..да не ви говоря за какви истерии става въпрос.Затова гледам да се пооправя от сутринта и към 1-2 ч. да излизаме.Навън поне хората им се радват и ги занимават..Добре че през нощта спят,че иначе съвсем ще изкукам
На всичкото отгоре ще слагам очила /ама съвсем сериозно/.Не виждам хич на повече от пет метра пред мен..Криво ми е ,ама ако не сложа очилца ще ослепея съвсем
Тия дни ще ходя на преглед да видим диоптрите и ако се престраша да си купя очила ще ви се покажа 

Нямам търпение да я намачкам

знаем че си майка орлица аз поне ти свикнах вече. И това дето няма да ни говориш а само ще се записваш и ще четеш да го забравиш!
само не се пали толкова със съветите ...и нека мир да има в сектата любима!
Ако и Раличка остане такава хубавица като порасне твоя ще трябва да си вземе пушка. Килимчето пред вратата ви все ще е препикано от ергени 

и аз прописах едва напоследък след дълго време само четене,но тук момичетата са страхотни!
на всички от нас
Да ви разсажа - видяхме се със Силвето и петя в Южния, пийнахме биричка, поклюкахме, пооплюхме мъжете (че нали е актуално в сектата) и Силвето отиде да взима Бояян от датска и каза, че ще звънне после пак да се видим в парка. Ние с Петя си продължихме с меренето на алеите,по едно време и двете деца заспаха - егати кефа! Забихме по "горската част", едно спокойно, няма хора, едни скрити алейки, обраснали в храсталаци... идилия! И в един момент като взе да гърми, като духна един ми ти вятър, взеха да падат клони около нас, количките се напълниха с какво ли не, а ние на м... си навътре в гората. Да видите как се тича с колички, то небето черно, ама ние между дърветата как да видим?! На светофара на Нишава вече беше ужасяващо вали, народа тича безразборно на зиг-заг. И ние тичаме към блока на Петя, добрее, че е близо до парка. На входа вече едвам удържах количката да не я отвее, дъждът вали срещу мен, нищо не виждам, абе с две думи УЖАААААААААААААААС!!!!!!!!!!! Петя с дъждобран на количката, вятъра го вдигна и Ради мокра цялата. Аз съм още със зимния кош, без дъждобран, ама той е доста затворен (добре, че носех и покривалото), та Мишо беше сух, ама какво лии не му намерих в количката 
), даде ми блуза, изсуши моята с печка-духалка (бях готова за конкурс Мис мокра фланелка). Децата не се впечатлиха особено, Мишо се размрънка след после, да се занимавахме и с него, а Ради се държа достойно, като истинска дама.